Cruises vanaf juni, profiteer nu van aantrekkelijke aanbiedingen!  

De volgende rederijen hebben een herstart aangekondigd, deze zijn boekbaar bij de de betere cruisereisbureaus

Uiteraard is het hervatten van de cruises onder voorbehoud van de ontwikkeling van de wereldwijde Covid-19 pandemie en de bijbehorende reisrestricties. Echter het goede nieuws is dat meerdere rederijen plannen om deze zomer 2021 te herstarten.

Silverseas: Ultra-luxe cruises

Gloenieuw cruiseschip: Silver moon

10-daagse cruises naar de oostelijke Middellandse Zee vanuit Griekenland, Inclusief havens zoals Santorini, Paros, Mykonos en Kreta, evenals Haifa (Israël) en Cyprus.

SeabournUltra-luxe cruises 

Gloenieuw cruiseschip: Seabourn Ovation

7- en 14-daagse cruises vanuit Griekenland. Ook kunnen twee 7-daagse cruises combineren zodat je nog meer havens kunt ontdekken. De rederij gaat op de eerste route onder andere Agios Nikolaos (Rhodos,) Mykonos, Navplion en Limassol, Cyprus. Op de tweede route genieten gasten van Patmos (Rhodos), Thira (Santorini), Spetsai en Paphos op Cyprus. Elke route omvat 1 zeedag zodat gasten ook aan boord van alle luxe in relaxte sfeer kunnen genieten.

Norwegian Cruise LinesSfeervolle cruises

Norwegian Jade - 7-daagse cruises vanuit Griekenland

Norwegian Gem - 7-daagse cruises vanuit Punta Cana (La Romana), Dominicaanse Republiek.

Norwegian Joy - 7-daagse cruises vanuit Montego Bay, Jamaica..

MSC CruisesSfeervolle cruises Middellandse Zee

  • MSC Grandiosa vertrekt vanuit Genua met vnl. Italiaanse aanleghavens en Malta. 
  • MSC Seaside vertrekt vanuit Genua en vaart naar de nieuw geïntroduceerde havens van Siracusa in Sicilië en Taranto in Puglia, evenals Civitavecchia voor Rome en Valetta in Malta. 
  • MSC Seashore is nu het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises en biedt  tot 31 oktober cruises van 7 nachten aan in de Italiaanse havens van Genua, Napels en Messina, maar ook in Valletta op Malta, Barcelona in Spanje en Marseille in Frankrijk. 
  • MSC Orchestra biedt gasten inscheping in de Italiaanse havens van Venetië op zaterdag, Bari op zondag en doet vervolgens de Griekse eilanden Corfu, Mykonos en Dubrovnik in Kroatië aan. 
  • MSC Splendida met inscheping in Triëste, Italië op zaterdag en in Bari op dinsdag met vervolgens aanloopstops in Dubrovnik in Kroatië, Corfu in Griekenland en Kotor in Montenegro. 
  • MSC Magnifica met inscheping in de Italiaanse havens van Venetië op zondag, Bari op maandag en Piraeus voor Athene op woensdag. Vervolgens worden het Griekse eiland Mykonos en Split in Kroatië aangedaan. 
  • Duitsland, Noord-Europa: MSC Seaview vaart vanuit Kiel of Warnemünde, Duitsland tot 9 okt., daarna in de Middellandse Zee tot 12 nov. 
  • In Saudi-Arabië breidt MSC Cruises uit met zomer 2021 cruises: MSC Bellissima biedt cruises van 3 en 4 nachten naar Egypte en Jordanië vanuit thuishaven Jeddah. Zomerseizoen als aanvulling op de routes van de winter in de Rode Zee

Royal Caribbean InternationalSfeervolle cruises vanaf begin juni

Jewel of the Seas - 8-daagse cruises vanuit Cyprus

Vision of the Seas - 8-daagse cruises vanuit de Bahama's

Adventure of the Seas - 8-daagse cruises vanuit de Bahama's naar Coco Cay, het privé eiland van Royal Caribbean in de Bahamas, verder aanlopen in Cozumel, Mexico en Freeport, Bahamas.

Celebrity cruisesLuxe cruises 

Celebrity Apex - 8-daagse cruises vanuit Griekenland

Celebrity Millenium - 8-daagse cruises vanuit Sint-Maarten naar Tortola, St. Lucia, Barbados, Aruba en Curacao.

CRUISE & STYLE TIP: vraag eerst info bij de betere cruisereisbureaus en boek hier met alle vertrouwen en zekerheid, want bij meerdere rederijen geldt nu: “Gasten dienen minimaal 14 dagen voor vertrek volledig te zijn ingeënt met een Covid-19 vaccin. De gasten kunnen alleen aan land met excursies vanuit de rederij. Daarbij gelden voorlopig ook nog de huidige maatregelen zoals een mondkapje in de openbare ruimtes en social distancing.”

AIDA CruisesDuitstalige cruises Canarische eilanden

AIDAperla - 8-daagse cruises 

Let op! Gasten op Aida Cruises moeten een negatieve Covid-19 PCR-test voor vertrek kunnen laten zien welke niet ouder is dan 72 uur op moment van inscheping. Daarbij gelden voorlopig ook nog de huidige maatregelen zoals een mondkapje in de openbare ruimtes en social distancing.

Info over de volgende rederijen:

Seadream, klik hier

Hapag Lloyd Cruises, klik hier

Regent Seven Seas, klik hier

Crystal Cruises, klik hier

Holland America Line, klik hier

Oceania Cruises, klik hier

Cunard, klik hier

Costa Cruises, klik hier

Croisi Europe riviercruises, klik hier

Feenstra riviercruises, klik hier

Zodra er meer afvaarten bevestigd worden of er meer duidelijkheid is over andere facetten van de opstart zullen wij jullie uiteraard weer informeren over de geldende regels en voorwaarden.

Terug naar CRUISE NIEUWS