Ultra-luxe all-inclusif cruiseschepen Regent Seven Seas

Regent heeft kleinere, naast nieuwe ook vernieuwde cruiseschepen in de vloot. De meest ‘inclusieve’ luxueuze cruiserederij, met een vloot van vijf schepen die varen naar meer dan 450 bestemmingen, wereldwijd is Regent Seven Seas Cruises. Uniek is hun verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, ongelimiteerde Wi-Fi, persoonlijke service, fijne gastronomie, kwaliteitswijnen en sterke dranken, fooien en allemaal suites. Meer info en reservaties bij FOOTPRINTS

Het nieuwe vlaggenschip Seven Seas Explorer is nu in de vaart. Deze rederij is bovendien ook de enige die bekend staat voor het all-inclusive concept, zelfs alle excursies in iedere haven zijn inbegrepen. 

Op de Regent Seven Seas kan je enkel een suite met balkon boeken. Uiteraard mag je hier een dressing en een luxe badkamer met beautyprodukten verwachten. Boek je een Concierge Suite dan maak je gebruik van je eigen Illy koffiemachine.

In de nieuwste editie CRUISE & STYLE 2020-2021  kan je hierover alles lezen. 

Voor meer info en reserveringen kan je terecht bij FOOTPRINTS, Groenenboghlaan 59 te Wilrijk (Antwerpen). Tel. 03 / 830 32 32

Regent Seven Seas Cruises

NIEUW: Regent Seven Seas Cruises breidt haar wellnessprogramma ui met holistische benadering in de Canyon Ranch SpaClub Ook de restaurants en de Pool Grill zullen meer gezonde gerechten en producten aanbieden. Je kan nu cruises boeken voor zomer met de Seven Seas Voyager in de Middellandse Zee. 

Seven Seas Splendor, goed voor 738 gasten, is het nieuwe luxueuze vlaggenschip van Regent Seven Seas Cruises. Vanaf 2020 eerst enkele cruises in Amerika en in april vanuit New York naar Europa. Zomerseizoen 2020: cruises in de Middellandse Zee, langs de Atlantische kusten en rond de Britse eilanden.


Meer info? Zie web FOOTPRINTS, of ga langs in hun reisbureau: Groenenboghlaan 59 te Wilrijk (Antwerpen). Tel. 03 / 830 32 32

 

Benieuwd naar het volledige artikel, beoordeling door CRUISE & STYLE? Deze lees je in Cruise&Style nr. 12, te bestellen via deze link.

Tekst ® Rudy Beckx, uitgever Cruise&Style.