ALL INCLUSIVE TOP-LUXE CRUISE met Regent Seven Seas®

 • Regent Seven Seas Cruises biedt een luxe, all-inclusive service die zich richt op een uitzonderlijke vakantie-ervaring. Hun aanbod omvat een 24-uurs open bar door het hele schip, waar gasten kunnen genieten van een breed scala aan champagnes, fijne wijnen, en sterke dranken. Elke suite heeft een minibar die aangevuld wordt met dranken naar keuze van de gast.
 • Je kan kiezen uit diverse specialiteitenrestaurants zonder extra kosten. Alle fooien en servicekosten zijn inbegrepen, zodat gasten zich geen zorgen hoeven te maken over bijkomende uitgaven.
 • Elke suite biedt onbeperkt internetgebruik, wat ideaal is voor reizigers die graag verbonden blijven.
 • De rederij biedt een ruime keuze aan gratis excursies in elke haven, zodat gasten de lokale cultuur en bezienswaardigheden kunnen verkennen. Voor diegenen die in Concierge suites of hogere categorieën verblijven, is er een extra hotelovernachting inbegrepen voor een nog luxueuzere ervaring.
 • Een nieuwe toevoeging is de gratis was- en strijkdienst, beschikbaar op alle cruises en in elke suite, wat een extra gemak betekent voor gasten.
 • Met deze uitgebreide services streeft Regent Seven Seas ernaar om een zorgeloze en luxueuze cruise-ervaring te bieden waarbij alles is inbegrepen.

Regent Seven Seas Cruises®, meer info bij "Footprints Luxury Cruises" Tel. 03 / 242 82 81 

Regent Seven Seas Cruises® heeft de innovatieve collectie Immersive Overnights uitgebreid met een splinternieuwe Sunset Over Tuscany cruise op de Middellandse Zee. 

Tijdens de luxe Immersive Overnights cruises krijgen de gasten een andere kant van fascinerende bestemmingen te zien. Een onvergetelijke ervaring is gegarandeerd dankzij de speciale excursies tijdens de avonduren. Deze exclusieve collectie omvat 7- tot 14-daagse cruises in de periode oktober 2024 en oktober 2025 in het gebied rond de Middellandse Zee, Noord-Europa en Azië. De nieuwe Sunset Over Tuscany, waarmee het totale aantal Immersive Overnight trips op zeven komt, is een cruise met twaalf overnachtingen aan boord van Seven Seas Mariner®. Reizigers hebben meerdere dagen de tijd om Valletta op Malta, Napels en Toscane (Livorno) in Italië en de Provence (Marseille) in Frankrijk te ontdekken. De cruise die op 22 oktober 2025 vanuit Triëst in Italië vertrekt met als eindbestemming het Spaanse Barcelona, biedt gasten de mogelijkheid om de steden aan de Middellandse Zee die geroemd worden om hun rijke cultuur, uitgebreid te verkennen. Ook in de avond worden excursies aan land aangeboden zoals een Sunset Wine Tasting & Dinner at a Tuscan Villa en Discover Florence at Sunset.  

24 Nieuwe excursies aan land en 12 nieuwe landprogramma’s 

Het merendeel van de 24 nieuwe excursies omvat ook een boeiend avontuur in de avonduren. De reizigers kunnen getuige zijn van een adembenemend natuurfenomeen tijdens een boottocht door de archipel bij Helsinki. Ze kunnen dineren in Kaiseki-stijl met een optreden van een traditionele geisha en tijdens een wandeling door de oude binnenstad in Rostock, Duitsland vertelt een nachtwaker griezelige verhalen. Ook bestaat de mogelijkheid om kunst van wereldklasse te bewonderen, wijn te proeven bij zonsondergang en te dineren in restaurants met Michelin-sterren. De twaalf nieuwe landprogramma’s die tijdens de cruise worden aangeboden, zijn voor de luxe reizigers een ultieme gelegenheid om de bestemming beter te leren kennen - ze brengen meerdere dagen door aan land. Bij deze programma’s zijn hotelaccommodatie, maaltijden, proeverijen en excursies inbegrepen. De luxe gasten krijgen een heel andere kant van de bestemming te zien – zij kunnen bijvoorbeeld relaxen in de natuurlijke warmwaterbronnen van Toscane of ontdekken tijdens een rit langs de Amalfikust de ruïnes van Hercules met aansluitend een kookworkshop. Tijdens een tweedaags landprogramma duiken de reizigers in de fascinerende en diverse historie van Berlijn en zusterstad Potsdam.

Veel landexcursies overdag en ‘s avonds zijn inbegrepen bij het gratis onbeperkte excursieprogramma van Regent. Bij de prijs van de cruise zijn inbegrepen gastronomisch dineren in een scala aan specialiteitenrestaurants en in de buitenlucht, mooie wijnen en sterke dranken, alcoholische dranken en minibar in de suite die dagelijks worden aangevuld, onbeperkte toegang tot internet, valet wasservice, fooien en voor gasten die verblijven in een Concierge-suite en hoger een hotelovernachting voorafgaand aan de cruise.

Actuele promo's, enkel voor nieuwe boekingen en volgens beschikbaarheid: 

Deze rederijen Regent Seven Seas Cruises, heeft 2 afvaarten met 40% korting:

 • Vertrek 19 febr. 2025: 14 nachten Hong Kong tot Tokyo, 42 excursies inbegrepen aan boord van Seven Seas Explorer.
 • Vertrek 6 maart 2025: 21 nachten Papeete tot Sydney, 20 excursies inbegrepen aan boord van Seven Seas Mariner. 

Meer info, voorwaarden en reservaties inclusief transfers en vluchten bij onze aanbevolen cruisereisbureaus

Aan boord van SEVEN SEAS GRANDEUR (het nieuwste schip met bouwjaar 2023)

 • 14 november 2024: 10-nachten cruise vanaf € 5.279 pp
 • 24 november 2024: 12-nachten cruise vanaf € 6.209 pp
 • 24 januari 2025 : 10-nachten cruise vanaf € 6.209 pp
 • 03 februari 2025 : 10-nachten cruise vanaf € 6.209 pp
 • 13 februari 2025 : 10-nachten cruise vanaf € 6.209 pp
 • 23 februari 2025 : 10-nachten cruise vanaf € 5.749 pp
 • 05 maart 2025 : 14-nachten cruise vanaf € 8.249 pp

Aan boord van SEVEN SEAS MARINER

 • 18 december 2024: 10-nachten cruise vanaf € 5.189 pp
 • 28 december 2024: 10-nachten cruise vanaf € 5.839 pp

Aan boord van SEVEN SEAS NAVIGATOR

 • 21 maart 2025: 14-nachten cruise vanaf € 8.429 pp

Regent Seven Seas Cruises, ‘s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij, levert al meer dan 25 jaar een ongeëvenaarde ervaring. Met ruimte voor maximaal 750 gasten aan boord, varen de ruimtelijke en stijlvolle schepen – Seven Seas Explorer®, Seven Seas Mariner®, Seven Seas Navigator®, Seven Seas Splendor® en Seven Seas Voyager® en vanaf 2023 Seven Seas Grandeur™   – van ’s werelds meest luxueuze vloot naar meer dan 450 iconische bestemmingen wereldwijd. Gasten genieten gepersonaliseerde service op het hoogste niveau evenals van luxueuze all-suite accommodaties, welke toebehoren tot de grootste op zee en bijna allemaal voorzien zijn van een privébalkon. Uniek bij Regent Seven Seas Cruises is de grootste verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, wat de cruiserederij de enige echte all-inclusive rederij maakt. Ook inbegrepen zijn alle maaltijden in een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, gratis Valet Laundry, fooien en een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger.

Voor meer info & reservaties contacteer Footprints Luxury Cruises 03 242 82 82 of mail naar cruises@footprints.be of contacteer een Footprints aanbevolen reisbureau.

Detail routes zie op website REGENT: : Regent Seven Seas

Bestel nieuwe brochure 2024-2025 hier

Regent Seven Seas Cruises® noemt nieuwste schip Seven Seas Grandeur™

De rederij onthult ook het opnieuw ontworpen Compass Rose Restaurant. 30 jaar ervaring in luxe reizen, en staat gepland voor levering in het najaar 2023.

Seven Seas Grandeur is de nieuwste evolutie in luxe cruisen. Haar verfijnde stijl, weergaloze elegantie en adembenemende schoonheid zullen alle verwachtingen van onze gasten overtreffen. Het is een bewijs van de groeiende vraag naar luxe cruises die het merk Regent drijft dankzij het perfecte formaat van onze schepen die ongeëvenaarde ruimte op zee bieden. Meer info in het tijdschrift CRUISE & STYLE 2023.

Cruisen met Seven Seas Splendor 

Seven Seas Splendor:  cruises in Europa en Caribisch gebied.

Luxereizigers kunnen weer genieten van de ongeëvenaarde Regent ervaring met de geruststelling die wordt geleverd door het veelzijdige SailSAFE™ gezondheids- en veiligheidsprogramma

Regent Seven Seas Cruiseschepen:

 • Seven Seas Explorer® 
 • Seven Seas Mariner® 
 • Seven Seas Navigator® 
 • Seven Seas Voyager® 
 • Seven Seas Grandeu
 • Seven Seas Splendor®

Regent Seven Seas: beste Spa-faciliteiten aan boord

Lezers Porthole hebben op hun favoriete rederij en schepen gestemd tijdens de Readers's Choice Awards 2020.

Regent Seven Seas werd de winnaar voor de 'beste Spafaciliteiten aan boord' en hun 'Seven Seas Explorer' als beste ultra-luxe cruiseschip!

Ultra-luxe all-inclusive cruiseschepen Regent Seven Seas

Regent heeft kleinere, naast nieuwe ook vernieuwde cruiseschepen in de vloot. De meest ‘inclusieve’ luxueuze cruiserederij, met een vloot van vijf schepen die varen naar meer dan 450 bestemmingen, wereldwijd is Regent Seven Seas Cruises. Uniek is hun verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, ongelimiteerde Wi-Fi, persoonlijke service, fijne gastronomie, kwaliteitswijnen en sterke dranken, fooien en allemaal suites. Meer info en reservaties bij FOOTPRINTS

Het nieuwe vlaggenschip Seven Seas Explorer is nu in de vaart. Deze rederij is bovendien ook de enige die bekend staat voor het all-inclusive concept, zelfs alle excursies in iedere haven zijn inbegrepen. 

Op de Regent Seven Seas kan je enkel een suite met balkon boeken. Uiteraard mag je hier een dressing en een luxe badkamer met beautyprodukten verwachten. Boek je een Concierge Suite dan maak je gebruik van je eigen Illy koffiemachine alsmede gratis Valet Laundry Service.

Meer info vind je In de nieuwste editie CRUISE & STYLE  

Regent Seven Seas Cruises

NIEUW: Regent Seven Seas Cruises breidt haar wellnessprogramma uit met holistische benadering in de Serene Spa & Wellness. Ook de restaurants en de Pool Grill zullen meer gezonde gerechten en producten aanbieden. Je kan nu cruises boeken voor zomer met de Seven Seas Voyager in de Middellandse Zee. 

Seven Seas Splendor, goed voor 750 gasten, is het nieuwe luxueuze vlaggenschip van Regent Seven Seas Cruises

Kijk op de website voor de meest actuele promoties!

Grand Voyages 2025-2026 

Vanwege de populariteit van lange luxe cruises heeft Regent in het Grand Voyage programma 2025-2026 vijf reizen opgenomen, met prijzen vanaf €36.579 per gast. Gasten hebben keuze uit 589 inbegrepen excursies aan land en brengen tot negenmaal de nacht door aan boord in een haven. 

 • Het Grand Arctic Adventure aan boord van Seven Seas Mariner vertrekt vanuit op 10 juli 2025 vanuit New York en neemt gasten mee op een cruise met 83 overnachtingen met als eindbestemming Barcelona.
 • De Grand Cultural Quest op Seven Seas Mariner - die met 117 overnachtingen niet onderdoet voor wereldcruises - vertrekt op 10 juli 2025 vanuit New York New York mee naar Barcelona. Onderweg wordt een groot aantal bestemmingen in Noord-Europa en rond de Middellandse Zee aangedaan.
 • Reizigers op de Grand Continental Sojourn stappen op 31 oktober 2025 in Barcelona aan boord van Seven Seas Navigator voor een cruise met 84 overnachtingen die via Afrika, Azië en Australië eindigt in Sydney.
 • De Grand Asia Exploration op Seven Seas Explorer is een cruise-avontuur met 61 overnachtingen van Auckland naar Tokio. De cruise vertrekt op 12 januari 2026 vanuit New York.
 • En ten slotte is er de Indian Ocean Odyssey die de onverschrokken reizigers meeneemt op een cruise met 64 overnachtingen met vertrek op 12 februari 2026 vanuit Port Louis, Mauritius naar Rome en bestemmingen in Afrika, het Midden-Oosten en rond de Middellandse Zee aandoet. 

2026 World Cruise – The Sense of Adventure

De 2026 World Cruise – The Sense of Adventure – die op 10 januari 2026 vanuit Miami, Florida vertrekt voor een rondreis, doet ongelooflijke bestemmingen aan in Noord- en Zuid-Amerika, de zuidelijke Pacific, Australië en Nieuw-Zeeland, Azië, Afrika en Europa.

Voor meer info & reservaties contacteer Footprints Luxury Cruises 03 242 82 82  

Benieuwd naar het volledige artikel, reportage en beoordeling door Rudy Beckx, uitgever van magazine CRUISE & STYLE? Dit tijdschrift kan je aanvragen mits te mailen naar info@cruisestyle.be 

Tekst ®  Rudy Beckx, CRUISE & STYLE®

 

Terug naar overzicht rederijen

 

 

https://www.cruisestyle.be/nieuwsbericht/cruisen-zonder-boordrekening-bij-regent-seven-seas-cruises-20210715