Over Regent Seven Seas Cruises, te boeken bij Footprints Luxury Cruises

Regent Seven Seas Cruises, ‘s werelds meest toonaangevende luxueuze cruiserederij, levert al meer dan 25 jaar een ongeëvenaarde ervaring. Met ruimte voor maximaal 750 gasten aan boord, varen de ruimtelijke en stijlvolle schepen – Seven Seas Explorer®, Seven Seas Mariner®, Seven Seas Navigator®, Seven Seas Splendor® en Seven Seas Voyager®  – van ’s werelds meest luxueuze vloot naar meer dan 450 iconische bestemmingen wereldwijd. Gasten genieten gepersonaliseerde service op het hoogste niveau evenals van luxueuze all-suite accommodaties, welke toebehoren tot de grootste op zee en bijna allemaal voorzien zijn van een privébalkon. Uniek bij Regent Seven Seas Cruises is de grootste verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, wat de cruiserederij de enige echte all-inclusive rederij maakt. Ook inbegrepen zijn alle maaltijden in een scala aan specialiteitenrestaurants en eetgelegenheden in de buitenlucht, kwaliteitswijnen en sterke dranken, entertainment, ongelimiteerde internettoegang, gratis Valet Laundry, fooien en een hotelnacht voorafgaand aan de cruise voor gasten die verblijven in Concierge-suites en hoger.

Voor meer info & reservaties contacteer Footprints Luxury Cruises 03 242 82 82 of een Footprints Cruise Consultant of mail naar cruises@footprints.be 

Regent Seven Seas Cruises® noemt nieuwste schip Seven Seas Grandeur™
De rederij onthult ook het opnieuw ontworpen Compass Rose Restaurant

30 jaar ervaring in luxe reizen, en staat gepland voor levering in het vierde kwartaal van 2023.

“Seven Seas Grandeur is de nieuwste evolutie in luxe cruisen. Haar verfijnde stijl, weergaloze elegantie en adembenemende schoonheid zullen alle verwachtingen van onze gasten overtreffen. Het is een bewijs van de groeiende vraag naar luxe cruises die het merk Regent drijft dankzij het perfecte formaat van onze schepen die ongeëvenaarde ruimte op zee bieden.”

Herstart cruisen met Seven Seas Splendor in september 2021 

De eerste cruise in het inaugurele seizoen van Seven Seas Splendor staat gepland op 11 september 2021, voor een 11-nachten durende reis, retour vanuit Southampton, Engeland met een bezoek aan Schotland, Noord-Ierland en Ierland. Na de eerste reis zal het schip de prachtige Middellandse Zee verkennen voordat het de Atlantische Oceaan oversteekt om te cruisen in het Caribisch gebied. Hoewel veel van de reizen al zijn uitverkocht, zijn er nog steeds mogelijkheden om later in het Europese seizoen te cruisen met Seven Seas Splendor en in het Caribisch gebied begin 2022. 

Na de doop in februari 2020 heeft Seven Seas Splendor slechts twee cruises met gasten kunnen voltooien.  

Luxereizigers kunnen weer genieten van de ongeëvenaarde Regent ervaring met de geruststelling die wordt geleverd door het veelzijdige SailSAFE™ gezondheids- en veiligheidsprogramma. Alle gasten en bemanningsleden moeten ten minste twee weken voor vertrek volledig gevaccineerd zijn en universele testen ondergaan.

Regent Seven Seas: beste Spa-faciliteiten aan boord

Lezers Porthole hebben op hun favoriete rederij en schepen gestemd tijdens de Readers's Choice Awards 2020.

Regent Seven Seas werd de winnaar voor de 'beste Spafaciliteiten aan boord' en hun 'Seven Seas Explorer' als beste ultra-luxe cruiseschip!

Ultra-luxe all-inclusive cruiseschepen Regent Seven Seas

Regent heeft kleinere, naast nieuwe ook vernieuwde cruiseschepen in de vloot. De meest ‘inclusieve’ luxueuze cruiserederij, met een vloot van vijf schepen die varen naar meer dan 450 bestemmingen, wereldwijd is Regent Seven Seas Cruises. Uniek is hun verscheidenheid aan onbeperkte gratis excursies in iedere haven, ongelimiteerde Wi-Fi, persoonlijke service, fijne gastronomie, kwaliteitswijnen en sterke dranken, fooien en allemaal suites. Meer info en reservaties bij FOOTPRINTS

Het nieuwe vlaggenschip Seven Seas Explorer is nu in de vaart. Deze rederij is bovendien ook de enige die bekend staat voor het all-inclusive concept, zelfs alle excursies in iedere haven zijn inbegrepen. 

Op de Regent Seven Seas kan je enkel een suite met balkon boeken. Uiteraard mag je hier een dressing en een luxe badkamer met beautyprodukten verwachten. Boek je een Concierge Suite dan maak je gebruik van je eigen Illy koffiemachine alsmede gratis Valet Laundry Service.

Cruises met Seven Seas Explorer in Azië: 

 • 23 okt. 2021: Zen Gardens & Samurai Legends: Heen en terug vanuit Tokyo, Japan 
 • 2 nov. 2021: Journey to Japan: van Tokyo tot Hong Kong 
 • 18 nov.2021: Idyllic Pacific Islands: Van Hong Kong tot Singapore 
 • 4 febr. 2022: Culture & Cuisine of Asia: vanuit Bali tot Bangkok 
 • 18 febr. 2022: Sacred Temples to Neon Nights: vanuit Bangkok tot Tokyo 
 • 8 maart 2022: Best of Japan: Heen en terug vanuit Tokyo 
 • 7 april 2022: Culture & Cuisine of Asia: vanuit Singapore tot Dubai 

Cruises met Seven Seas Voyager in Afrika: 

 • 17 nov. 2021:  South African Radiance: Heen en terug vanuit Kaapstad :22-daagse cruise langs 3 landen : Zuid-Afrika + Namibië + Mozambique
 • 2 dec. 2021: Sunrise on Safari: heen en terug vanuit Kaapstad 

Cruises 2022

 • De Caraïben: 13 januari, 2022 – 21 nachten: van Miami naar Miami met Seven Seas Splendor®
 • Azië4 februari 2022 - 14 nachten: Bali naar Bangkok met Seven Seas Explorer®
 • Alaska 18 mei 2022 - 7 nachten: Vancouver naar Seward met Seven Seas Mariner®
 • Middellandse Zeegebied24 mei, 2022 – 12 nachten: Athene naar Jeruzalem met Seven Seas Explorer®
 • Noord-Europa26 augustus, 2022 – 10 nachten: Stockholm naar Stockholm met Seven Seas Splendor®
 • Afrika6 december 2022 - 15 nachten:  Kaapstad naar Kaapstad met Seven Seas Voyager®

Meer info vind je In de nieuwste editie CRUISE & STYLE 2020-2021.

Voor meer info & reservaties contacteer Footprints Luxury Cruises 03 242 82 82 of een Footprints Cruise Consultant of mail naar cruises@footprints.be

Regent Seven Seas Cruises

NIEUW: Regent Seven Seas Cruises breidt haar wellnessprogramma uit met holistische benadering in de Serene Spa & Wellness. Ook de restaurants en de Pool Grill zullen meer gezonde gerechten en producten aanbieden. Je kan nu cruises boeken voor zomer met de Seven Seas Voyager in de Middellandse Zee. 

Seven Seas Splendor, goed voor 750 gasten, is het nieuwe luxueuze vlaggenschip van Regent Seven Seas Cruises

Kijk op de website voor de meest actuele promoties!

Voor meer info & reservaties contacteer Footprints Luxury Cruises 03 242 82 82 of een Footprints Cruise Consultant of mail naar cruises@footprints.be

Benieuwd naar het volledige artikel, reportage en beoordeling door Rudy Beckx, uitgever van magazine CRUISE & STYLE? Dit tijdschrift is te bestellen via deze link.

Tekst ®  CRUISE & STYLE®

 

Terug naar overzicht rederijen

 

 

https://www.cruisestyle.be/nieuwsbericht/cruisen-zonder-boordrekening-bij-regent-seven-seas-cruises-20210715