Nieuw wedstrijd "16 jaar CRUISE & STYLE 2024"

Tijdschrift CRUISE & STYLE bestaat in 2024 reeds 16 jaar. Hiervoor geven we leuke prijzen weg waaronder één cruise te winnen en een scheepsbezoek voor 2 personen, wij mogen 10 personen in zomer 2024 uitnodigen op een cruiseschip te Rotterdam, Andere prijzen: 1 Reiskoffer, 6 Sauna-Wellness dagbezoeken, 1 Hotelovernachting, 2 Luxe badkleding, ... 20 leuke prijzen!

Je kan je nu inschrijven voor deze exclusieve wedstrijd tot 15 juli 2024. De winnaars worden persoonlijk geïnformeerd voor 30 juli 2024. De winnaars mogen een mail verwachten om ons te contacteren voor verdere afspraken. WIN EEN CRUISE, een 4-daagse cruise voor 2 personen.

WIN EEN CRUISE, een 4-daagse cruise, of een scheepsbezoek of Sauna-Wellness bezoek of ...

Of een hotelovernachting met ontbijt voor 2 personen, of win een scheepsbezoek in Amsterdam of Rotterdam of Zeebrugge is geldig voor 2 personen. Een aantal datums worden opgegeven zodat ieder zijn voorkeurdatum kan opgeven. Je wordt ontvangen in de cruiseterminal met koffie/thee. Daarna ga je aan boord en op het einde van de bezichtiging en rondleiding geniet je nog van een korte presentatie met informatie over cruisen, de rederij, het schip en speciale aanbiedingen.  

Ook te winnen: reiskoffers, Sauna-Wellness dagbezoeken en alle andere prijzen: CRUISE & STYLE stuurt de winnaars een mail om het juiste leveringsadres te bekomen.

Interesse om te winnen ? Mail naar info@cruisestyle.be  vemeld ook één droomreis die jullie wensen te beleven, en wie weet ben je de gelukkige winnaar!