30 jaar uitgeverij Beckx Publishing Media

Onze uitgeverij BECKX Publishing MEDIA bestaat in 2020 reeds 30 jaar. Hiervoor geven we 30 leuke prijzen weg waaronder een cruise te winnen en een scheepsbezoek voor 2 personen, wij mogen 30 personen uitnodigen op een donderdag vanaf 16u tot 23u op een AIDA cruiseschip te Rotterdam, Andere prijzen: reiskoffer Samsonite, badkleding, hotelovernachting, strandschoenen... 30 leuke prijzen!

Je kan je nu inschrijven voor deze exclusieve wedstrijd. De winnaars worden persoonlijk geïnformeerd voor 1 oktober 2020. De winnaars mogen een mail verwachten om ons te contacteren voor verdere afspraken. 

WIN EEN CRUISE, een 4-daagse riviercruise of zeecruise, of een scheepsbezoek

Of win een scheepsbezoek in Amsterdam-Rotterdam-Antwerpen of Zeebrugge, een hotelovernachting met ontbijt voor 2 personen. Scheepsbezoeken zijn geldig voor 2 personen. Een aantal datums worden opgegeven zodat ieder zijn voorkeurdatum kan opgeven. Je wordt ontvangen in de cruiseterminal, daarna ga je aan boord.

Ook te winnen: Reiskoffers, 3 hotelovernachtingen en alle andere prijzen: CRUISE & STYLE stuurt de winnaars een mail om het juiste leveringsadres te bekomen.

Interesse om te winnen ? Noteer dan onderaan je gegevens in en wie weet ben je de gelukkige winnaar!