CroisiEurope riviercruises 

CroisiEurope is specialist in het organiseren van cruises op de Europese rivieren. De rederij beschikt over een vloot van 45 schepen en vaart hiermee van noord naar zuid en van oost naar west. Meer info & reserveringen: Tel. 02 514 11 54, MAIL: infobel@croisieurope.com

CroisiEurope gaat deze winter 2021 varen in Egypte en Jordanië. La Belle de L'Adriatique vaart tussen Hurghada, Aqaba en Sharm El Sheikh.

O.a. de MS CYRANO van Bergerac, het nieuwste vlaggenriviercruiseschip van CroisiEurope  en goed voor 180 gasten, en MS Princesse d'Aquitaine, varen in Bordeaux. Je kan er 5 tot 8-daagse cruise boeken voor een vaart langs de Gironde, de Garonne en de Dordogne.

Wist je dit? Al sinds jaar en dag worden de riviercruiseschepen van CroisiEurope in Beez, nabij Namen, gebouwd, bij de scheepswerf Meuse et Sambre.

MS Amalia Rodrigues vaart op de Douro. Het schip werd vernoemd naar een Portugese Fado zangeres en zal net zoals de MS Miguel Torga beschikken over 66 kajuiten. Ook hier zal er een zwembad aan boord zijn.

De MS Princesse d’Aquitaine 4* gaat de Rhône Princesse worden en zal de 3 schepen op de Rhône vervoegen: MS Camargue 5*, MS Van Gogh 5* en MS Mistral 4*.

CroisiEurope riviercruises brochure 2021-2022

Een nieuwe lay-out zodat het nog eenvoudiger is voor de lezers om de routes met de bijbehorende klassieke en dynamische excursies te ontdekken, de all-inclusive tarieven, de extra aangeboden diensten (pre- of postcruise, hotels, vervoer en transfers) en de praktische informatie.

Nieuwe bestemmingen 2021:  voor de kustcruises Malta en Sicilië, Cyprus en het Heilige Land, Kroatië, Griekenland, Albanië en Montenegro, nieuw riviercruiseschip op de Douro. Canada cruise (2022), de Chileense fjorden cruise,

Een cruise op de Saint-Laurent, CANADA 2022? 

Zeecruises: CANADA & SAINT-LAWRENCE Ontdek het prachtige Saguenay fjord. ‘La Belle des Océans’, het nieuwe zeeschip van CroisiEurope, is bekend in de wereld van de cruises omdat het al vele zeeën van de wereld heeft doorkruist als expeditieschip Silver Discoverer. Het wordt, naast de ‘La Belle de l‘Adriatique’, het tweede zeeschip van CroisiEurope. Routes Canada van juni tot sept.; VAN SAINT-PIERRE-ET-MIQUELON NAAR MONTREAL, CroisiEurope bekijkt of ze deze route weer kunnen aanbieden voor 2022. Ontariomeer, 11-daagse cruises, met bezoek aan Québec, Montréal, Thousand Islands, Toronto en Niagara-on-the-Lake. Het zijn tussenstops vol contrasten op een route die grandioos eindigt met de schitterende Niagarawatervallen.

Meer info & reserveringen: Tel. 02 514 11 54, MAIL: infobel@croisieurope.com

CroisiEurope, Cantersteen te Brussel, ook voor 12-daagse cruises op de Volga van Moskou naar St.-Petersburg of Mekong rivieren. 

Contacteer de betere cruisereisbureaus voor alle routes 2021-2022 en hun speciale cruiseaanbiedingen.

Benieuwd naar het volledige artikel, reportage en beoordeling door Rudy Beckx, uitgever van magazine CRUISE & STYLE? Dit tijdschrift is te bestellen via deze link.

Tekst ®  CRUISE & STYLE®

 

Terug naar overzicht rederijen

 

 

http://www.croisieurope.be/nl