De MS CYRANO van Bergerac, het nieuwste vlaggenschip van CroisiEurope  en goed voor 180 gasten, en MS Princesse d'Aquitaine, varen in Bordeaux. Je kan er 5 tot 8-daagse cruise boeken voor een vaart langs de Gironde, de Garonne en de Dordogne.

CroisiEurope is specialist in het organiseren van cruises op de Europese rivieren. De rederij beschikt over een vloot van 45 schepen en vaart hiermee van noord naar zuid en van oost naar west. 

Al sinds jaar en dag worden de schepen van CroisiEurope in Beez, nabij Namen, gebouwd, bij de scheepswerf Meuse et Sambre.

MS Amalia Rodrigues is recent te water gelaten en zal  richting Straatsburg beginnen varen om daar verder afgewerkt te worden wat betreft decoratie en interieur.

Het schip werd vernoemd naar een Portugese Fado zangeres en zal net zoals de MS Miguel Torga beschikken over 66 kajuiten. Ook hier zal er een zwembad aan boord zijn.

De MS Princesse d’Aquitaine 4* gaat de Rhône Princesse worden en zal de 3 schepen op de Rhône vervoegen (MS Camargue 5*, MS Van Gogh 5* en MS Mistral 4*).

CroisiEurope riviercruises brochure 2021

Een nieuwe lay-out zodat het nog eenvoudiger is voor de lezers om de routes met de bijbehorende klassieke en dynamische excursies te ontdekken, de all-inclusive tarieven, de extra aangeboden diensten (pre- of postcruise, hotels, vervoer en transfers) en de praktische informatie.

Nieuwe bestemmingen en nieuwe schepen: Canada cruise, de Chileense fjorden cruise, voor de kustcruises Malta en Sicilië, Cyprus en het Heilige Land, Kroatië, Griekenland, Albanië en Montenegro, zelfs een nieuwe riviercruiseschip op de Douro. 

Een cruise op de Saint-Laurent, CANADA 2021.

VAN SAINT-PIERRE-ET-MIQUELON NAAR MONTREAL

5 ankers categorie zeeschip met 7 dekken en 62 ruime suites, allemaal met uitzicht naar buiten, verwelkomt slechts 124 passagiers.

Routes Canada van juni tot sept.

Ontariomeer, 11-daagse cruises, met bezoek aan Québec, Montréal, Thousand Islands, Toronto en Niagara-on-the-Lake. Het zijn tussenstops vol contrasten op een route die grandioos eindigt met de schitterende Niagarawatervallen.

Meer info & reserveringen: Tel. 02 514 11 54, MAIL: infobel@croisieurope.com

Meer info bij CroisiEurope, Cantersteen te Brussel  tel 02 / 514 11 54

Ook voor 12-daagse cruises op de Volga van Moskou naar St.-Petersburg of Mekong rivieren. 

Contacteer de betere cruisereisbureaus voor alle routes 2021-2022 en hun speciale cruiseaanbiedingen.

Benieuwd naar het volledige artikel, reportage en beoordeling door Rudy Beckx, uitgever van magazine CRUISE & STYLE? Dit tijdschrift is te bestellen via deze link.

Tekst ®  CRUISE & STYLE®

 

Terug naar overzicht rederijen

 

 

http://www.croisieurope.be/nl