Costa Cruises presenteert hun aangepaste programma voor november-december, voorjaar 2021 en nieuwste wereldcruise 2022 

Costa Smeralda

Costa Smeralda vaart tot eind februari 2021 alleen in Italiaanse wateren, met bezoeken aan Savona, La Spezia, Cagliari, Messina, Napels en Civitavecchia / Rome.  

De Costa Smeralda cruise brengt gasten naar enkele van de meest populaire Italiaanse kunststeden en natuurgebieden en draagt zo bij aan het herstel van het nationale toeristische ecosysteem. 

Costa Deliziosa

Costa Deliziosa vaart opnieuw vanaf 26 december 2020, met aanlopen in Trieste, Bari, Brindisi en Catania.

Costa Diadema

Costa Diadema staat nu in de planning opnieuw te varen vanaf 6 april 2021.  

Costa Firenze

Het gloednieuwe cruiseschip Costa Firenze wordt in december 2020 opgeleverd, echter begint pas vanaf 28 februari 2021 met het aanbieden van één weekcruises in Italië, Frankrijk en Spanje.

Costa Favolosa

Costa Favolosa gaat pas vanaf 2 april 2021 ‘mini’-cruises aanbieden in de Middellandse Zee.

Wereldcruise 2022 met Costa Deliziosa

De wereldcruise met Costa Deliziosa kan nu geboekt worden voor 2022. 

Zonder zorgen een cruise boeken voor 2021, promoties Costa Cruises 

  • Betaal een buitenhut en ontvang een balkonhut 
  • dranken inbegrepen


Meer info en reservaties bij de betere cruisereisbureaus

De cruiseschepen van Costa-cruises. Laat u verleiden tot een cruise in de Middellandse Zee, in de Caraïben of maak uw keuze uit de talrijke andere bestemmingen voor cruisevakanties 2021. Website COSTA CRUISES

Al meer dan 60 jaar bevaren Costa’s schepen de wereldzeeën, leveren het beste op het gebied van Italian Style, gastvrijheid, gastronomie en bieden ultieme droomvakanties op het gebied van plezier en ontspanning. De vloot bestaat uit 15 schepen en zijn zeer kindvriendelijk ! 

Costa Cruises diverse afvaarten vanuit Genua, Italië

Costa Fortuna en Costa Pacifica zullen wekelijks de Noord-Italiaanse haven bezoeken op haar routes in de Westelijke Middellandse Zee.

Mini Cruises

Mini cruises op de Middellandse Zee zeven verschillende cruises van 4 tot 7 dagen. De havens van vertrek zijn Savona, Trieste en Venetië. De schepen die voor deze minicruises worden ingezet bieden een combinatie van comfort en gezelligheid. Er is een brede waaier aan ontspanningsmogelijkheden, ook voor gezinnen met kinderen. Naast het plezier aan boord wordt er uiteraard uitgekeken naar de plaatsen waar de Costa Fortuna, de Costa Deliziosa en andere pareltjes van de vloot voor anker gaan. Tijdens een minicruise met Costa Cruises krijgen de passagiers de mooiste plaatsen aan de Middellandse Zee te zien: Marseille, Barcelona, Ibiza, Palma de Mallorca, Ajaccio (Corsica), Corfu, Dubrovnik, Malta en Kefalonia. De mediterrane minicruises zijn een fascinerende mix van kunst en cultuur, van stranden en plezier en dat allemaal in enkele dagen, een onvergetelijke belevenis !

Vaar vanuit Marseille met de befaamde Costa Smeralda !

Het meest recente schip van Costa Cruises, de Costa Smeralda vertrekt vanuit Marseille. 

NIEUW! Tot november 2021 kunnen passagiers van de Costa Smeralda een SNCF-trein toevoegen aan hun reservering vanuit het station Brussel-Zuid tot Marseille. Heen en terug voor 100€ pp. Vertrek vanuit Brussel-Zuid om 6u27 en aankomst in Marseille om 12u32. Terugkeer: vertrek uit Marseille om 12u10 en aankomst in Brussel-Zuid om 17u43.

Van hieruit heb je ook de mogelijkheid om een transfer te boeken van het station in Marseille naar de haven vanaf 40€ heen en terug pp.

Contacteer de betere cruisereisbureaus voor alle routes 2021-2022 en hun speciale cruiseaanbiedingen.

Benieuwd naar het volledige artikel, reportage en beoordeling door Rudy Beckx, uitgever van magazine CRUISE & STYLE? Dit tijdschrift is te bestellen via deze link.

Tekst ®  CRUISE & STYLE®

 

Terug naar overzicht rederijen

 

http://www.costacruises.nl/B2C/BD/Pages/default.aspx