Rijn, Moezel, Donau en andere Europese wateren

Feenstra Rijn Lijn is de reisorganisatie voor fantastische riviercruises en vaarvakanties over Rijn, Moezel, Donau en andere Europese wateren. Zij beschikken over meer dan 10 riviercruiseschepen. Steeds meer Belgen en Nederlanders ontdekken het ultieme genot van een riviercruise. Waarom? Genietend van een uitstekende verzorging reist u comfortabel van de ene naar de andere bestemming! Nergens is het aantal klanten dat opnieuw een reis boekt zo groot. Wilt u ook kennismaken met deze ontspannen manier van vakantie vieren, dan bent u bij Feenstra Rijn Lijn aan het juiste adres.

Met trots presenteert Feenstra Rijn Lijn graag hun nieuwste schip M.p.s. Antonio Bellucci. Dit luxe schip heeft een zeer ruime receptie met een prachtige ballustrade, een sfeervol salon met een gedeelte panoramadak en grote panoramaramen. Het chique restaurant ligt aan de voorzijde en ook voorzien van grote panoramaramen. Op het zonnedek kan je heerlijk relaxen of zelf genieten in de jacuzzi die zich achteraan op het dek bevindt.

Andere schepen zijn de Da Vinci, Rembrandt van Rijn, Statendam ( zie foto bovenaan), Poseidon, Salvinia, Azolla, Calypso, Horizon, enz...

Voor meer info en voor scheepsbezoeken: contacteer FEENSTRA RIJN LIJN: gratis tel. nr vanuit België:  0800 - 95432.   

FIETSCRUISE ?  Fietsen en cruisen, de ideale combinatie.

Tijdens de cruises worden er prachtige fietsroutes aangeboden. Vooraf wordt de route doorgenomen en de fietsbegeleider zal met je mee fietsen. Uiteraard is het ook mogelijk om individueel de fietsroute af te leggen. 

Vanuit Arnhem kan je met Feenstra Rijn Lijn met drie verschillende fietscruises meevaren. De eerste reis, die door de Horizon en de Calypso uitgevoerd zal worden, is een 7-daagse Rijn- en Moezelcruise. Ze varen en fietsen tot Koblenz aan de Rijn. Vanuit Andernach fiets je ’s morgens naar het aan de Moezel gelegen Winningen. In de middag heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan een optionele excursie naar Cochem.

De 8-daagse fietscruise Noord-Holland met de Horizon begint met een route langs de kronkelende IJssel. Daarna steken ze het IJsselmeer over. De fietsroutes gaan onder andere langs bloemenvelden en de traditionele houten huisjes van de Zaanse Schans. Ook enkele vissersplaatsen aan het IJsselmeer, zoals Medemblik en Volendam worden aangedaan.

De 8-daagse fietscruise naar Maastricht voert je door het bourgondische Limburg. De fietsafstanden variëren tussen de 10 en 65 kilometer.

Je mag uiteraard per dag zelf beslissen of je de route gaat fietsen of dat je een dagje uitrust en meevaart met het schip. Natuurlijk kan je de aanlegplaatsen ook zelf per fiets verkennen. Fiets(huur): Bij boeking van je fietscruise dien je door te geven of je een (elektrische) fiets wilt huren of dat je je eigen (elektrische) fiets meeneemt. Indien je een fiets huurt, is het belangrijk om het juiste type en de goede maat door te geven. Alle fietsen worden met zorg door de bemanning van het schip op het zonnedek geplaatst. Aan boord is het mogelijk om de accu van je elektrische fiets op te laden. Huurprijzen: Luxe tourfiets € 72,50 per week, E-Bike € 110,00 per week.

Voor meer info contacteer FEENSTRA RIJN LIJN: tel. nr vanuit België:  0800 - 95432.

Contacteer de betere cruisereisbureaus voor alle routes 2021-2022 en hun speciale cruiseaanbiedingen.

Benieuwd naar het volledige artikel, reportage en beoordeling door Rudy Beckx, uitgever van magazine CRUISE & STYLE? Dit tijdschrift is te bestellen via deze link.

Tekst ®  CRUISE & STYLE®

 

Terug naar overzicht rederijen

 

https://feenstrarijnlijn.be/