Golf vakantie met AZAMARA juni 2024

Woensdag 19 juni 2024: Vertrek met de trein Eurostar naar Londen en vervolgens naar Southampton, ofwel neem een vlucht rechtsreeks naar Southampton. De volgende dag 20 juni ga je aan boord van AZAMARA voor een unieke golfcruise in Schotland, o.l.v PERRY GOLF: PerryGolf along with Azamara®. Cruise tot 1 juli in Dublin. Meer info mail naar rudy@cruisestyle.be

Golf vakantie met Hapag-Lloyd Cruises 2024

Golfpackage à € 1.390 pp.  Hapag-Lloyd Cruises is één van de rederijen die op hun cruises een aanvullend golfpakket aanbieden dat van net zo’n hoge kwaliteit is als de rest van de ingrediënten van hun cruises. Al tien jaar ongeslagen staat deze rederij op de eerste plaats in de Berlitz Guide of Cruises and Cruise Ships, slechts 500 passagiers aan boord, uitmuntende service.

Met haar meest luxueuze cruiseschip EUROPA 2 organiseert Hapag-Lloyd Cruises tijdens de zomer meerdere goffcruises aan. Zelfs mogelijk golf te spelen tijdens je cruise in Kopenhagen, Stockholm, Tallinn, Helsinki, Klaipeda en Gudhjem/bornholm. Met 'Golf à-la-carte' kan iedere passagier genieten van dit exclusief programma. Ook jongeren zijn welkom en worden begeleid door een Golf Pro aan boord.

Verschillende rederijen bieden golfcruises aan langs de mooiste banen ter wereld zoals Hapag-Lloyd cruises.

Meer info en alle afvaarten met thema GOLFCRUISES contacteer de betere cruisereisbureaus.

Voor LUX & GOLF, klik hier