Cruisespecialist "Mira Tours " is aanbevolen voor een totaal uitgewerkt pakket volledig naar de wensen van de klant inclusief het boeken van eventuele pre- en post nights in small boutique of gerenommeerde hotels. 

Glenn Stevens, zaakvoerder MIRA TOURS reisbureau te Haacht, heeft jarenlange ervaring op het gebied van cruisevakanties. Hij geeft graag zijn kennis en passie door aan klanten die een (eerste) cruise willen boeken.  

Glenn heeft zelf al meer dan 25 cruises gedaan bij verschillende rederijen en op diverse schepen gaande van de absolute top tot en met zeilcruises. Dat houdt ook in dat hij zowat in alle vaargebieden thuis is: Alaska, Azië, Zuid-Amerika, Caraïben, maar ook dichter bij huis zoals de Middellandse Zee, Ibiza-Canarische eilanden, de Baltische Staten inclusief St.Petersburg, de Noorse fjorden enz... Het spreekt vanzelf dat de ervaringen die hij hierbij heeft opgedaan, thans goed van pas komen wanneer een klant hem vraagt om een cruise te boeken. Vooral aan mensen die hoegenaamd nog geen ervaring hebben op cruisegebied, kan hij uiteraard heel wat belangrijke informatie overbrengen. 

Een grote meerwaarde voor iedere vakantie

Glenn: "Wij zorgen voor een totaal uitgewerkt pakket volledig naar de wensen van de klant inclusief het boeken van eventuele pre- en post nights in small boutique of gerenommeerde hotels. Dankzij mijn persoonlijke ervaring ook leuke tips over restaurants en wat te doen in de aanleghavens, bijzondere bezienswaardigheden onderweg. Dit creëert een grote meerwaarde voor iedere vakantie en onze klanten appreciëren dit ten zeerste.” 

Al meer dan 30 jaar marktleider  in de regio 

Glenn: "In de eerste plaats is onze taak eerst te luisteren wat (toekomstige) klanten zelf in gedachten hebben. Welke leeftijd hebben ze, gaan ze met de kinderen of alleen, houden ze van actie of willen ze liever relaxen en lui lekker ontspannen, hoelang willen ze op reis, wat is hun budget... een resem vragen waar wij vooraleer we ook maar iets ondernemen, best een antwoord op moeten kennen. Met al deze gegevens gaan we dan aan de slag en stellen een pakket samen dat specifiek voor deze mensen in aanmerking komt. Het is door op deze manier te werken dat wij met ons reisbureau al meer dan 30 jaar marktleider zijn in de regio.

Weet je wat ons werk zo fijn maakt? Dat is een tevreden klant die na zijn eerste cruise, na één of twee jaar terug bij jou komt aankloppen omdat je hem destijds met goede raad hebt bijgestaan waardoor hij op die specifieke vakantie de tijd van zijn leven heeft gehad en die dat nog eens graag wil herhaald zien. Dat zijn momenten die echt voldoening schenken in je werk, daarvoor doen we het.”  

Groepscruises  

Zeker voor degene die nog geen cruise ervaring hebben, en ook voor diegene die de voorkeur hebben dat hun cruise wordt begeleid, kunnen ook met hun jaarlijkse groepscruise meegaan. Mira Tours geven hen goede hints over wat zij het best kunnen beleven in iedere aanleghaven en dit zonder enige verplichting. 

Voor het juiste advies kan je terecht bij Glenn in zijn reisbureau Mira Tours in Haacht. Zij zorgen ervoor dat iedereen een cruise boekt die perfect bij hen past.

Voor meer info: Mira Tours Haacht.

 

Terug naar Cruiseblogger