Expeditie Cruises

Expeditie cruises zijn uniek met speciale expeditieschepen, specialist in België is reisbueau 'Asteria Expeditions' in Brugge, Tel. 050 / 33 25 16.

Rederij Hapag-Lloyd Expeditie cruises: ms HANSEATIC is het enige met 5 sterren* bekroonde expeditieschip ter wereld; de ms BREMEN biedt soortgelijke expedities aan met het comfort van een 4 sterren-plus* schip en in een sportieve casual sfeer. Beide schepen hebben de hoogste ijskwalificatie voor passagierschepen (E4) en zijn zo gebouwd dat ze zeer diep kunnen binnendringen in de poolregio’s. Zij kunnen daar komen waar andere schepen moeten afhaken. Bovendien hebben deze schepen een eigen vloot aan Zodiacs waarmee echt avontuurlijke uitstappen kunnen ondernomen worden.

Een kleine groep van niet meer dan 184 respectievelijk 164 gasten worden, begeleid door lezingen en duiding van experts, in de mogelijkheid gesteld om de verrukking en de spanning van een echte expeditie zelf te beleven. Kortom het wordt de reis van uw leven!

Van Mauritius naar Cape Town. Via Madagascar (Nosy Boroha, Nosy Nato, Nosy Be, Nosy Lakandava, Nosy Hara, Mahajanga, Morondava, Toliara), Richard’s Bay en Mossel Bay/Zuid-Afrika.

Hapag-Lloyd, nieuw expeditieschip ! HANSEATIC inspiration, meer info klik hier

Reservaties exclusief te boeken bij Cruise Plus te St-Niklaas, Brasschaat Travel te Brasschaat of Azuriet te Oostende. 

Special offers Poseidon expeditiecruises

(10% korting) voor vroege Arctic boekingen, voorwaarden voor korting op te vragen bij rederij Poseidon tel. 0049 / 40 756 68 555.

Meer info :  https://poseidonexpeditions.com/special/