De cruises van Royal Caribbean International, Azamara Club Cruises en Celebrity Cruises behoren tot de bestsellers. Dankzij deze rederijen ontdekt u alle uithoeken van de wereld en beleeft u de ultieme vakantie.

PROMOTIES Middellandse Zee cruises :

Rederij Celebrity Cruises en Royal Caribbean International en Azamara Club Cruises... Nu te boeken bij de betere cruisereisbureaus.

De schepen van rederij Celebrity Cruises worden sinds jaren uitgeroepen tot de ‘beste cruiseschepen ter wereld’. De rederij laat zich voor het ontwerp en de inrichting van de schepen dan ook inspireren door befaamde architecten, scheeps- en interieurontwerpers en zelfs landschapsarchitecten. Het resultaat zijn hedendaagse, designvolle schepen met een wereldwijd geïnspireerde keuken, kunstzinnig gepresenteerd in stijlvolle restaurants. Wij noemen het ‘Modern Luxury’. Rederij Celebrity Cruises vaart tijdens het zomerseizoen in Europa met zes schepen vanuit evenveel vertrekhavens. Het is een Amerikaanse rederij met een Europese uitstraling. De schepen zijn modern en ieder schip heeft zijn karakteristieken. Op alle schepen is veel aandacht voor de kwaliteit van het eten. De internationale shows, cabaret en muziekvoorstellingen zijn van hoog niveau. Bij Celebrity is uw gezondheid ook een belangrijk aandachtspunt. Er is een Aqua Spa, een sauna en uiteraard kunt u een massage of een schoonheidsbehandeling krijgen. Daarnaast kunt u fitnessen of yoga- pilates en aerobicslessen volgen. Het serviceniveau ligt erg hoog. De zeer deskundige medewerkers zijn zeker een meerwaarde een boord!

Royal Caribbean International is sinds haar oprichting een trendsetter in de cruise-industrie. Gasten vinden op de schepen revolutionaire voorzieningen zoals ijsschaatspistes, ziplines, surf- en vrije val-simulatoren, Aquatheater, Royal Promenade, klimmuur, boksring, botsauto’s, snooker, paardenmolen, loft suites… De rederij beschikt over 22 schepen, met nog een 4 vaartuigen in aanbouw die de volgende jaren in de vaar komen. Deze zomer bevaart Royal Caribbean International met 8 schepen alle Europese zeeën. Ze bieden een ongeëvenaarde cruise-ervaring met revolutionaire innovaties en baanbrekende ‘omgevingen’. Of u nu aan de 25m lange zipline vertoeft, in een loftsuite met uniek zicht op de oceaan verblijft of langs de groene oase van Central Park luiert… U ontdekt al snel dat deze schepen elk vakantieresort overtreffen.

Azamara Club Cruises richt zich met twee kleinere schepen naar de kritische reiziger die op zoek is naar exotische bestemmingen en fascinerende steden. Met zorgvuldig uitgekozen landexcursies en (vrijblijvende) inleidende lezingen aan boord haalt u het beste uit elke bestemming die deze elegante schepen aanlopen. De 694 gasten die meereizen op de Azamara Quest en Azamara Journey mogen zich verwachten aan een unieke cruise-ervaring en een persoonlijke service. De twee schepen werden deze winter trouwens helemaal vernieuwd en zijn nu volledig all-in. Sterke drank en een selectie wijnen en international bieren zijn gratis tijdens de openingsuren van de bars. Daarnaast serveren de schepen tijdens het middag- en avondmaal boetiekwijnen en kunnen de passagiers zich vrij bedienen aan frisdranken, thee en koffie. De twee boetiekschepen van deze rederij varen in de zomer in Europa. In de winter doorkruist een van de vaartuigen Azië. Het zusterschip bezoekt Zuid-Amerika en de Caraïben.

Meer info bij GSA Belgium Cruise Connection te Kontich.

Terug naar nieuws