Riviercruises 2024 - 2025

Riviercruise over de Douro met Vandamme Reizen aan boord van de M/S Queen Isabel 5*, Rivages du Monde, vertrek op 6 oktober 2024. 

De oevers van de Douro, gekenmerkt door ruige, steile hellingen, getuigen van eeuwenlange menselijke inspanningen om deze uitdagende landschappen om te vormen tot vruchtbare terrassen voor de teelt van fijne (Port)wijnen. Terwijl de cruise langzaam over een van de langste rivieren van het Iberisch Schiereiland glijdt, openbaart zich een adembenemend panorama. Ontspannend in een comfortabele ligstoel op het zonnedek, of ondergedompeld in het kleine verwarmde zwembad, is het uitzicht op o.a. de vele wijngaarden adembenemend mooi. 

Wens je meer info over deze Nederlandstalige begeleide riviercruise in Portugal?

Neem contact op met Vandamme Reizen: Tel: 050 28 80 40 of via mail: veldegem@vandammereizen.be

Rederij CroisiEurope 2024 met 50 riviercruiseschepen

CroisiEurope lanceert haar cruiseprogramma 2024 met nieuwe routes en nieuwe excursies. Om het aanbod te vernieuwen en te verrijken, zijn hier de nieuwigheden voor 2024 van Europa's grootste riviercruise rederij, met vernieuwde bestemmingen om beter aan de verwachtingen van cruisepassagiers te voldoen. Met hun 50-tal riviercruiseschepen biedt CroisiEurope een breed scala aan cruises op het water. Meer info Tel. 02 / 514 11 54.

Prachtige riviercruises met rederij FEENSTRA RIJN LIJN 

Het goede nieuws is dat rederij FEENSTRA er gelukkig in geslaagd is om een extra schip te vinden voor de vele passagiers die nog een riviercruise willen maken. En niet zomáár een schip. Het luxe 5-sterren-schip, het MS Charles Dickens, zal een drietal prachtige riviercruises voor rederij FEENSTRA uitvoeren. Voor u een unieke kans om voor een aantrekkelijk prijs met zo’n schitterend schip op reis te gaan. Wilt u zorgeloos op vakantie?

Bel FEENSTRA RiJN LIJN:Vanuit België: Tel. 0800 / 95 432. Vanuit Nederland Tel. 026 445 28 05.

Riviercruise Donau 2024 - 2025

De Donaucruise voert u door Duitsland, Oostenrijk, Slowakije en Hongarije. Vervolgens wordt de Donau de grensrivier tussen Kroatië en Servië en tussen Roemenië en Bulgarije. De Donau doorkruist talrijke steden en dorpen waar cultuur, geschiedenis en tradities elkaar ontmoeten. De grote verschillen in cultuur, de interessante plaatsen zoals Wenen, Bratislava en Boedapest én de grote variatie in landschap zorgen voor een afwisselend geheel. De Donau is niet voor niets wereldberoemd en dat kan u met een Donaucruise ervaren. Voor afvaarten 2023  lees magazine CRUISE & STYLE.

Rony Broun, directeur rivercruises.be, heeft vertrouwde schepen opnieuw kunnen vastleggen voor een aantal zeer aantrekkelijke reizen en nieuwe bestemmingen. Contacteer Rivercruises.be voor alle routes 2024-2025 en hun speciale cruiseaanbiedingen.

Lees ook "Riviercruise special" in nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE 2024-2025, Interesse? mail naar info@cruisestyle.be

Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram 

Terug naar bestemmingen.