Riviercruises 2023 - 2024

Rederij CroisiEurope 2024 met 50 riviercruiseschepen

CroisiEurope lanceert haar cruiseprogramma 2024 met nieuwe routes en nieuwe excursies. Om het aanbod te vernieuwen en te verrijken, zijn hier de nieuwigheden voor 2024 van Europa's grootste riviercruise rederij, met vernieuwde bestemmingen om beter aan de verwachtingen van cruisepassagiers te voldoen. Met hun 50-tal riviercruiseschepen biedt CroisiEurope een breed scala aan cruises op het water. Meer info Tel. 02 / 514 11 54.

Prachtige riviercruises met rederij FEENSTRA RIJN LIJN 

Het goede nieuws is dat rederij FEENSTRA er gelukkig in geslaagd is om een extra schip te vinden voor de vele passagiers die nog een riviercruise willen maken. En niet zomáár een schip. Het luxe 5-sterren-schip, het MS Charles Dickens, zal een drietal prachtige riviercruises voor rederij FEENSTRA uitvoeren. Voor u een unieke kans om voor een aantrekkelijk prijs met zo’n schitterend schip op reis te gaan. Wilt u zorgeloos op vakantie? Bel FEENSTRA RiJN LIJN: Vanuit België: Tel. 0800 / 95 432. Vanuit Nederland Tel. 026 445 28 05.

Riviercruise Donau 2023 - 2024

De Donaucruise voert u door Duitsland, Oostenrijk, Slowakije en Hongarije. Vervolgens wordt de Donau de grensrivier tussen Kroatië en Servië en tussen Roemenië en Bulgarije. De Donau doorkruist talrijke steden en dorpen waar cultuur, geschiedenis en tradities elkaar ontmoeten. De grote verschillen in cultuur, de interessante plaatsen zoals Wenen, Bratislava en Boedapest én de grote variatie in landschap zorgen voor een afwisselend geheel. De Donau is niet voor niets wereldberoemd en dat kan u met een Donaucruise ervaren. Voor afvaarten 2023  lees magazine CRUISE & STYLE.

Rony Broun, directeur rivercruises.be, heeft vertrouwde schepen opnieuw kunnen vastleggen voor een aantal zeer aantrekkelijke reizen en nieuwe bestemmingen. Contacteer Rivercruises.be voor alle routes 2023-2024 en hun speciale cruiseaanbiedingen.

Lees ook "Riviercruise special" in nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE 2023-2024, Interesse? mail naar info@cruisestyle.be

Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram 

Terug naar bestemmingen.