Noordoost Groenland met Asteria Expeditions

Onvergetelijke Spitsbergen - Groenland - IJsland.  vertrek in 2023

Voor avonturiers zijn (expeditie-)cruises met bestemming Spitsbergen, IJsland en Groenland een unieke belevenis.  Special offers Expeditions klik hier

GROENLAND - IJSLAND:  Expeditiecruise met Nederlandstalige begeleiding door Asteria Expeditions te Brugge. Voor meer info : Tel. 050 / 33 25 16.

Asteria Expeditions, specialist in poolexpeditiecruises, vaart naar Noordkaap, Spitsbergen en Groenland. dit in het kielzog van de Belgica en in de voetsporen van bekende Adrien de Gerlache.

Meer info tel 0032 / (0)50-33 25 16  of via mail info@asteriaexpeditions.be

Special offers Arctic expeditiereizen 2022 - 2023

IJSBREKERCRUISES IN KEMI

Ervaar een uniek winteravontuur met een cruise door het ijs! Ga aan boord op een expeditieschip en geniet van een onvergetelijke cruise door de bevroren Botnische Zee. Je kan kiezen uit een transfer van uw hotel naar het schip en terug of je rijdt zelf met de sneeuwscooter naar een afgesproken punt waar je de Sampo ontmoet en terug, hetgeen op zich al een hele belevenis is. Als iedereen aan boord is baant de Sampo zich moeiteloos een weg door het metersdikke pakijs. Aan boord bezoek je het indrukwekkende motorruim en de brug, lunch of diner in het restaurant en vermoedelijk ook een mogelijkheid voor een arctische zwempartij ! Voor meer info Asteria Expeditions : Tel. 050 / 33 25 16.

De diepe zee tussen Spitsbergen en Groenland vormt een van de weinige mogelijkheden voor het pakijs van de Noordpool om zuidwaarts te drijven. Een droomreis voor moderne avonturiers. Treed in de voetsporen van legendarische poolreizigers, varen richting het pakijs. Spitsbergen is één van de laatste wildernissen in Europa. Hier manifesteert de natuur zich in extreme vorm... de indrukken van deze overweldigende natuur vergeet je nooit meer, door tijdschrift CRUISE & STYLE sterk aanbevolen !

HET PURE GROENLAND
Groenland is een fascinerend land met een overweldigende natuur. Het is het grootste eiland ter wereld en wordt bedekt door een immense ijskap. Bijna overal ziet u ijsbergen, drijf- en pakijs. Op het eiland wonen ongeveer 56.000 vriendelijke bewoners langs een ijsvrije kuststrook in kleine kleurrijke steden en dorpjes vergezeld van hun vele sledehonden. De oorspronkelijke bewoners zijn de Inuit die hun eigen authentieke cultuur hebben. Ontdek een adembenemend mooie wereld boordevol majestueuze gletsjers die afbrokkelen in de zee, drijvende ijsbergen in alle maten en kleuren, een gevarieerde fauna van walvissen, muskusossen, zeehonden, ijsberen en verschillende vis- en vogelsoorten. Groenland laat bezoekers versteld staan van het natuurschoon, de stilte en de prachtige panorama’s.

LEES REPORTAGES IN TIJDSCHRIFT CRUISE & STYLE 2021, klik hier

Terug naar Bestemmingen