Cruises met kinderen 

Het aanbod cruiseschepen vanuit Venetië is hier zeer groot. Om zeker te zijn dat je het juiste cruiseschip boekt, kan je best langs gaan bij een ervaren cruisereisbureaus België  

Ook gaan veel kinderen op cruise met bestemming Middellandse Zee. Vooral tijdens schoolvakanties is er veel jeugd aan boord. De meeste cruiseschepen bieden dan ook een uitgebreid scala aan activiteiten voor alle leeftijden. Indien u nog niet op cruise bent geweest, is een familiecruise Middellandse Zee zeker een aanrader voor uw eerste cruise.

Kidscruises zijn trendy !  Rederij Holland America Line en Hapag-Lloyd Cruises hebben een aantal cruises voor deze unieke regio.

Op meerdere cruiseschepen vanaf 3.000 passagiers mogen kinderen (bijna) gratis meevaren ! Zoals bij rederijen Costa Cruises, MSC Cruises, AIDA cruises, sommige afvaarten bij Royal Caribbean International, enz...  Vraag info bij de betere cruisereisbureaus.

Cruise vanuit Venetië: Indien je voor kinderen ca. 400 à 500 euro of meer moet betalen dan weet je dat je een beter cruiseschip hebt voor kinderen en ook voor de jeugd = meer entertainment, meer activiteiten, enz... Vb. Oasis of the Seas en Allure of the Seas.

Indien er geen korting is voor kinderen dan zijn deze schepen enkel aan te raden om enkel met kleine kinderen te varen, dus er zijn dan weinig activiteiten voor de jeugd. 

Aanrader zijn ook cruises naar de Kroatische kusten, reportage in magazine CRUISE & STYLE, verkrijgbaar in krantenkiosks.

Lees ook nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE 2024-2025, verkrijgbaar bij o.a. Standaard Boekhandel en tijdschriftenhandel of klik hier 

Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram