De Middellandse Zee is één van de populairste cruisebestemmingen 

Mediterrane bestemmingen vanaf het water! U kunt tijdens één reis zoveel verschillende landen bezoeken. Het is relatief dicht bij huis en hierdoor vaak ook betaalbaarder dan een landvakantie. Reist u naar de Middellandse Zee voor uw favoriete bestemmingen of juist nieuwe plekken? Wat dacht u van Italië, Spanje, Kroatië, Griekenland of Turkije? Er is zoveel variatie mogelijk dat een cruise naar dit gebied zowel voor ervaren cruisers als nieuwe cruisers een aanrader is. 

Voor de bekende en populaire steden bent u het beste op uw plek in het westen van de Middellandse Zee. Deze steden bieden veel vermaak, of u nu wilt winkelen of lekker wat wilt drinken op een terrasje, de keuze is aan u! De schepen die naar deze bestemmingen varen zijn over het algemeen groter, aangezien de bestemmingen erg populair zijn. Grotere schepen betekenen uiteraard ook meer faciliteiten, meer dan genoeg te doen dus!

Het authentieke en rustgevende oosten. Voor onaangetaste natuur en bijzondere cultuur kunt u het beste reizen naar het oosten. Van prachtige wandelroutes door de natuur tot het proeven van lokale gerechten. Naar het oosten van de Middellandse Zee vaart u vaak met kleinere schepen, waardoor kleinere en minder bekende havens kunnen worden bezocht. Tijdens deze cruises staan de bestemmingen voorop. 

Speciale aanbiedingen voor de Middellandse Zee , info bij de cruisespecialisten.

Indien u nog niet op cruise bent geweest, is een cruise naar de Middellandse Zee zeker een aanrader, ideaal voor een eerste cruise. In nieuw magazine CRUISE & STYLE, nu verkrijgbaar bij de betere cruisereisbureaus, staat een uitgebreide exclusieve reportage over cruise vanuit Venetië naar de Griekse eilanden. Lees dit artikel en je krijgt talrijke tips wat te doen in iedere haven.

Zie ook nieuwste promotiefilm van CRUISE & STYLE.  

Rederij Holland America Line : Fly&Cruise Middellandse Zee

info bij cruisereisbureaus België Zij kunnen je uitzonderlijke, speciale cruisevakanties aanbieden ! 

Lees ook nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE 2024-2025, verkrijgbaar bij o.a. Standaard Boekhandel en tijdschriftenhandel of klik hier

Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram