De Middellandse Zee is één van de populairste cruisebestemmingen 

Mediterrane bestemmingen vanaf het water! U kunt tijdens één reis zoveel verschillende landen bezoeken. Het is relatief dicht bij huis en hierdoor vaak ook betaalbaarder dan een landvakantie. Reist u naar de Middellandse Zee voor uw favoriete bestemmingen of juist nieuwe plekken? Wat dacht u van Italië, Spanje, Kroatië, Griekenland of Turkije? Er is zoveel variatie mogelijk dat een cruise naar dit gebied zowel voor ervaren cruisers als nieuwe cruisers een aanrader is. 

Voor de bekende en populaire steden bent u het beste op uw plek in het westen van de Middellandse Zee. Deze steden bieden veel vermaak, of u nu wilt winkelen of lekker wat wilt drinken op een terrasje, de keuze is aan u! De schepen die naar deze bestemmingen varen zijn over het algemeen groter, aangezien de bestemmingen erg populair zijn. Grotere schepen betekenen uiteraard ook meer faciliteiten, meer dan genoeg te doen dus!

Het authentieke en rustgevende oosten. Voor onaangetaste natuur en bijzondere cultuur kunt u het beste reizen naar het oosten. Van prachtige wandelroutes door de natuur tot het proeven van lokale gerechten. Naar het oosten van de Middellandse Zee vaart u vaak met kleinere schepen, waardoor kleinere en minder bekende havens kunnen worden bezocht. Tijdens deze cruises staan de bestemmingen voorop. 

Speciale aanbiedingen voor de Middellandse Zee door   MSC Cruises en  AIDA cruises     

Nu speciale MSC promoties voor afvaarten oktober en november.

Indien u nog niet op cruise bent geweest, is een cruise naar de Middellandse Zee zeker een aanrader, ideaal voor een eerste cruise. In nieuw magazine CRUISE & STYLE, nu verkrijgbaar bij de betere cruisereisbureaus, staat een uitgebreide exclusieve reportage over cruise vanuit Venetië naar de Griekse eilanden. Lees dit artikel en je krijgt talrijke tips wat te doen in iedere haven.

Speciale cruise aanbiedingen Middellandse Zee. Zie ook nieuwste promotiefilm van CRUISE & STYLE.

Cruise Plus zal zelf ook een cruise begeleiden, dit met het luxe cruiseschip Oceania Riviera.   

Rederij Holland America Line : Fly&Cruise Middellandse Zee. Aanbieding eindigt 28 februari 2020.

Originele gelegenheidscruise naar de Oudheid met het vijfsterren cruiseschip MS Westerdam van Holland America Line. Vaar over de Zwarte Zee naar het Oude Egypte, Turkije en Israël. Sferen van vroegere tijden, de Heilige grond en bezoeken aan legendarische bouwwerken en diverse musea staan garant voor bijzondere ervaringen. Deze bijzondere cruise kan je best boeken bij één van de ervaren cruisespecialisten. info bij cruisereisbureaus België Zij kunnen je uitzonderlijke, speciale cruisevakanties aanbieden !