Cruises Caraïben - Caribbean

Populair zijn cruises naar de Caraïben, lees artikel in CRUISE & STYLE magazine. Cruises zijn de jongste jaren de meest aantrekkelijke vakantieformule, zeker als je een stukje van de Caraïben wil ontdekken. De stranden en het heldere water ogen echt paradijselijk ! Een Caraïbische cruise is tevens een shopping paradijs want de meeste eilanden zijn tax-free. 

OCEANIA CRUISES

Vertrek 4 febr. 2024 vanaf € 3.369 pp !

  • 12-daagse cruise aan boord van SIRENA: Miami h/t
  • Hoogtepunten:
  • San Juan (Puerto Rico), Codrington (Antigua), Portsmouth (Dominica), Bridgetown (Barbados), Castries (St. Lucia), Basseterre (St Kitts), Jost Van Dyke (British Virgin Islands)

Meer info & reservatie, contacteer de betere cruisereisbureaus

MSC Cruises 

Winterseizoen tot 30 april 2024 Caribisch gebied & Antillen

Zes schepen waaronder MSC Meraviglia, MSC Seascape, MSC Seashore, MSCMagnifica, MSC Divina en MSC Seaside varen door de azuurblauwe wateren van de Caraïben. Met uitzondering van de MSC Seaside doen alle schepen het unieke privé-eiland Ocean Cay MSC Marine Reserve in de Bahama’s aan.

MSC Seaside zal tijdens het winterseizoen in de Antillen gaan varen met als thuishaven Fort-de-France, in de schaduw van de Pelée-berg en op een steenworp afstand van de botanische tuinen van Jardin de Balata. Ze zal vanuit de hoofdstad Martinique verder varen door de Antillen en West-Indië, met een serie cruises van 7 nachten. ? Hoogtepunten zijn onder meer Saint Lucia, Guadeloupe en Antigua en Barbuda, waar het betoverende helderblauwe water en de witte zandstranden de verlangens van zonaanbidders zullen aanspreken.

Heel interessant is de Fly & Cruise aanbod voor de Antillen. Voor een 7 nachten cruise wordt een vlucht voorzien vanuit de luchthaven van Paris Orly naar Fort de France. Een transfer van Brussel naar Paris Orly is mogelijk, zonder meerprijs. Fly & Cruise op deze bestemming is eveneens mogelijk ? voor 14 nachten, maar dan wel met een vertrekvlucht vanuit Frankfurt, met bestemming Fort de France.

Bermuda & Ocean Cay MSC Marine Reserve: uniek in zijn soort

MSC Meraviglia vertrekt vanuit New York, een nieuwe vertrekplaats voor MSCCruises, om de prachtige kustlijnen van Bermuda en de Bahama’s te verkennen.

Vraag bij de CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureau’s naar de speciale “MSC Fly & Cruise pakketten” voor deze bestemming.

Groepscruises naar de Caraïben in 2024 met GO FOR CRUISE

14-daagse reis, waarvan 11 dagen cruise aan boord van de Equinox van rederij Celebrity Cruises. Op het programma de eilanden AntiguaBarbadosSt. LuciaMartinique en St. Kitts & Nevis, dit alles vanuit het bruisende Miami BeachFlorida, the Sunny State. Meer info via 02-253 38 87  of via mail:  info@goforcruise.be

Droomt u van een cruisevakantie door de prachtige Caribbean ? Indien u gebruik wenst te maken van een cruise in combinatie met een rondreis, citytrip of andere reis door Noord-Amerika dan kan u een offerte aanvragen bij de betere cruisereisbureaus. Hun reizen zijn te combineren met cruises welke vertrekken vanuit havens/steden in de Verenigde Staten en Canada. Zij maken graag een passende aanbieding voor u.  

Norwegian Cruise Line: Vaar bijvoorbeeld met cruiseschip Norwegian Breakaway of nieuwste Norwegian Viva van NCL Freestyle Cruises in de Caribbean.

Of Royal Caribbean International: ga eens met het grootste 5-sterrencruiseschip Oasis of the Seas of Allure of the Seas, beide zijn absolute aanraders voor familiecruises!

Wenst u ons nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE? Mail dan naar info@cruisestyle.be 

Lees ook nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE 2023-2024, verkrijgbaar bij o.a. Standaard Boekhandel en tijdschriftenhandel of klik hier

Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram