Populair zijn cruises naar de Caraïben, lees artikel in CRUISE & STYLE magazine. Cruises zijn de jongste jaren de meest aantrekkelijke vakantieformule, zeker als je een stukje van de Caraïben wil ontdekken. De stranden en het heldere water ogen echt paradijselijk ! Een Caraïbische cruise is tevens een shopping paradijs want de meeste eilanden zijn tax-free. 

Boek nu een mooi vooruitzicht om een warme winter te hebben. Holland America Line biedt u vanaf oktober 2021 excellente verzorging op vertrouwde schepen naar exotische bestemmingen! De bestemmingen variëren van diverse Caribische havens tot het gedeeltelijk doorvaren van het Panamakanaal. Wacht niet te lang met het boeken!

Meer info & reservatie, contacteer de betere cruisereisbureaus

Wenst u ons nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE? Mail dan naar info@cruisestyle.be

Groepscruises naar de Caraïben. Eens meevaren met het nieuwste en grootste cruiseschip van rederij Royal Caribbean International ? Dit kan met Go For Cruise, specialist in Nederlandstalig begeleide cruises. Vertrek vanuit Florida naar Costa Maya & Cozumel, inclusief 2 overnachtingen in Miami Beach. Meer info via 02-253 38 87  of via mail:  info@goforcruise.be

Droomt u van een cruisevakantie door de prachtige Caribbean ? Indien u gebruik wenst te maken van een cruise in combinatie met een rondreis, citytrip of andere reis door Noord-Amerika dan kan u een offerte aanvragen bij de betere cruisereisbureaus. Hun reizen zijn te combineren met cruises welke vertrekken vanuit havens/steden in de Verenigde Staten en Canada. Zij maken graag een passende aanbieding voor u.