Vertrek 20 september 2023, VANCOUVER – TOKYO met ultra-luxe rederij Regent Seven Seas Cruises:

19 nachten Alaska & Japan met Seven Seas Explorer ******

Veranda Suite vanaf € 9.099 p.p. + Keuze uit 43 inbegrepen excursies en gratis 2 of 3-nachten landprogramma in Vancouver of Tokyo 

Interesse? Bestel nu gratis uw eigen REGENT brochure  

Vertrek 19 januari 2024, SYDNEY – TOKYO met ultra-luxe rederij Regent Seven Seas Cruises:

59 nachten Grand Voyage Azië aan boord van Seven Seas Explorer ******

Veranda Suite vanaf € 32.229 p.p.+ Keuze uit 166 inbegrepen excursies en vele extra’s

Interesse? bestel nu gratis uw eigen REGENT brochure

Cruise Azië, Verre Oosten, Japan, Mekong

Zeecruises: Meerdere afvaarten voor cruises vanuit Singapore naar Indonesië en Hong Kong met Holland America Line. 

Singapore is een van de weinige landen ter wereld die automatisch een stedentrip is. Het land bevindt zich in Zuidoost-Azië voor de kust van Maleisië, waarvan het gescheiden wordt door de Straat van Johore. Ten westen van Singapore ligt Indonesië met daartussen de straat van Singapore. Singapore is een eilandstaat en het kleinste land van Zuidoost-Azië. Singapore bestaat in totaal uit drieënzestig eilanden die veelal met elkaar zijn verbonden met bruggen en dammen. Het hoofdeiland Singapore is verbonden met het vasteland van Maleisië door middel van een dam. Singapore Flyer: dit zeer grote reuzenrad staat aan het Marina Centre. Naast het overweldigende uitzicht is het tevens een heerlijk rustpuntje in de drukte van de stad.

Er zijn talrijke cruises vanuit Singapore naar Indonesië of Hong-Kong. 

Cruises in Zuidoost-Azië. U hebt een droom? Maak een cruise in Azië

Ontdekkingsreis door Japan, Zuid-Korea en China. Bezoek het Land van de Rijzende Zon: Japan, een land vol verrassingen en tegenstellingen. Symbool zijn de hypermoderne Shinkansen-treinen, die het landschap doorkruisen en een schril contrast vormen met de schilderachtige dorpjes en bezienswaardigheden van een land dat een rijke geschiedenis herbergt. Een cruise door Japan brengt u langs de mooiste hoogtepunten van dit land tot in Shanghai. Van bruisende steden zoals Kobe en Tokyo, langs historisch Hiroshima en Nagasaki, naar het culturele centrum van het prachtige Kyoto! Ook Zuid-Korea staat op ons programma met o.a. Busan en Seoul. Voor info bel Cruise Connection Tel. 03/ 226 43 03.

Voor deze speciale cruisebestemming Azië kan je best informeren bij gespecialiseerde cruisereisbureaus België  

Terug naar bestemmingen