Expeditie 'Antarctica'  2024!

Voorwaarden bij HURTIGRUTEN, te boeken bij NORSKE Expeditiecruises, voor info Tel. 0031 23 528 98 56 of mail naar info@norske.nl

Een eindeloos wit landschap en een absolute natuurlijke stilte, dat is wat een Antarctica reis zo bijzonder maakt. De zee rondom biedt een thuishaven voor ontelbare vogelsoorten en zeedieren. De enorme natuurpracht op Antarctica is adembenemend. Fantastische indrukken staan u te wachten in de eindeloze witte wildernis. In het kielzog van de grote poolexpedities, begint ook uw reis in Zuid-Amerika. In de voetsporen van de grote historische ontdekkingsreizigers ziet u het landschap zoals zij dat zagen, onaangetast, uitgestrekt en overweldigend. Beleef de laatste onaangetaste gebieden ter wereld tijdens uw Hurtigruten Antarctica expeditie.

MS Fram najaar 2024

  • Antarctica & Patagonië, vertrek tot maart 2024
  • Antarctica, Falkland, Zuid-Georgië, begin 2024  

MS Roald Amundsen / MS Fridtjof Nansen

  • Antarctica en Falkland Expeditie, begin 2024 - maart 2024
  • Hoogtepunten bevroren Continent winter 2024
  • Antarctica Zuidpoolcirkel Expeditie begin 2024

Een Antarctica cruise boeken?

Meer info: Norske Noorwegen Reizen

Tel.:  0031 23 528 98 56 of stuur een mail naar info@norske.nl

Met ultra-luxe rederij SEABOURN naar Antarctica, expeditie met nieuw schip Seabourn Venture

Meerdere afvaarten met luxe rederij SEABOURNKlik hier voor juiste vertrekdatums. Wil je Antarctica ontdekken ? Seabourn zorgt i.s.m. expeditie specialisten voor een onvergetelijke expeditie cruise. Met hun 'zes sterren schepen' kunt u de prachtige natuur van dit ijskoude continent van zeer dichtbij aanschouwen, het personeel van Seabourn gaat met u op expeditie! Deze cruises varen van oktober tot maart. Best tijdig boeken! Aan boord van de schepen van Seabourn zijn uw fooien en vrije bar bij de reissom inbegrepen.  

Rederij Hapag-Lloyd Cruises

Zie website voor expeditiecruises met rederij Hapag-Lloyd Cruises. 

Antarctica Expeditiecruise met Hapag-Lloyd Cruises: januari - februari 2024 & nov.-dec. 2024 - jan. - febr. - maart 2025.

Antarctica Expeditie en South Georgia, Antarctica Expeditie Falkland Islands, South Georgia Shetland Islands Orkneys Islands, etc.... Klik hier voor meer info

Poolexpeditie: u zal de mooiste gebieden van het Antarctisch schiereiland bezoeken, landingen maken op plaatsen met enorme kolonies pinguïns, reuzenstormvogels, zeeolifanten, robben en zeevogels. Aan boord van een expediteischip voert u langs machtige gletjers, majestueuze ijsbergen, schotten pakijs en sneeuwbedekte eilanden.  

Antarctica biedt een witte wereld van uitgestrekte ijslandschappen, schilderachtige beelden en imponerende stiltes. De combinatie van ‘witte variatie’ en ‘geluidloze stilte’ is verantwoordelijk voor het speciale gevoel waar u op deze ijsvlakte mee wordt geconfronteerd. De flora en wildlife zijn overweldigend. Zoek het avontuur en ontdek in kleine zodiacs de kustlijn van dit continent. Antarctica vormt een van de laatste werkelijk onbedorven gebieden op aarde. Een unieke belevenis. 

Antarctica : vanuit Ushuaia naar het witte paradijs "Antarctica":  expeditie cruise met MS HANSEATIC, info:   Hapag-Lloyd cruises.  Reis naar het eeuwige ijs: expeditieschip MS HANSEATIC, spannende expedities naar een adembenemend landschap. Elke keer verrast het poolgebied met onvergetelijke nieuwe indrukken, er heerst een bijna hypnotiserende stilte, die alleen door het roepen van wilde dieren wordt onderbroken. 19 dagen, van Ushuaia naar Rio de Janeiro,  incl. vluchten van/tot Brussel, per persoon (in tweepersoonskamer) vanaf ca. € 15.000 (cat. 1). Meer info klik hier

KLEINERE boetiek- en expeditieschepen: Steeds meer mensen geven de voorkeur aan kleinere schepen boven de grote cruiseliners met duizenden passagiers. Bij deze manier van cruises gaat het niet alleen om het leven aan boord maar vooral om de beleving van de bestemming en de bijzondere ervaringen tijdens de reis. HAPAG-LLOYD CRUISES neemt u mee naar de ongerepte natuur en grote ijsbergen van Antarctica en de Noordpool. Maar ook voor een cruise naar de Galápagos eilanden of een luxe cruise belevenis op de Amazone rivier kunt u bij hun terecht. Met keuzes van luxe schepen tot  ‘expeditie stijl’ en de ‘comfort klasse’ daar tussen in. 

Als dé ‘Antarctica Specialist’ en lid van IAATO, speelt  ... een actieve rol bij duurzaam toerisme naar dit prachtige en ongerepte continent. “Hiermee willen we bewustzijn creëren voor klimaat verandering en het belang van natuurbehoud”   

Zoekt u wat meer avontuur? Wat dacht u dan van snorkelen met Orkas in Noorwegen, of rondom ijsbergen in Antarctica, of op zoek naar walvissen in Tonga?  Contacteer een cruisereisbureau.

Unieke Nederlandstalig, begeleide Poolexpeditiecruise naar Antarctica, het meest mysterieuze continent op onze planeet.  De beste manier om de majestueuze ijsbergen, de rijke fauna en het prachtige licht van Antarctica te ervaren is ongetwijfeld tijdens een expeditiecruise. 

Lees ook nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE 2024-2025, verkrijgbaar bij o.a. Standaard Boekhandel en tijdschriftenhandel of klik hier

Te boeken bij de betere cruisereisbureaus. 

Volg ons ook via onze Social Media: Facebook en Instagram