Met Seabourn stijlvol overwinteren op de Canarische Eilanden en Madeira  

Vanaf 23 okt. 2022 tot 26 nov. 2022 is het met de schepen Seabourn Sojourn en Seabourn Ovation heerlijk cruisen nabij de Canarische Eilanden: Madeira, Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife…Dit is een mooi alternatief voor wie in de winter normaal op hotel gaat naar een van de Canarische Eilanden, tijdens deze cruise ontdek je meerdere eilanden met een luxueus varend boetiekhotel.

De Canarische Eilanden worden beschouwd als een brug tussen vier continenten, en dus als een belangrijk navigatiepunt. Elk van de acht eilanden in de archipel heeft een geheel eigen persoonlijkheid, met de natuur als de belangrijkste attractie.

Bestemmingen zijn Santa Cruz de La Palma, Puerto de la Estaca, Santa Cruz de Tenerife, San Sebastian de la Gomera, Las Palmas, en Arrecife, plus een bezoek aan Funchal op het bloemeneiland Madeira
Bij elk eiland zijn er opties voor excursies, of kan je zelf op stap. Het schip ligt lang genoeg in elke haven, om telkens weer goed te kunnen proeven van elke bestemming.

Maak kennis met Seabourn en de All-Inclusive Differences

Seabourn heet u welkom in all-inclusive, luxe cruisen verfijnd tot zijn puurste vorm. Waar met de hand geselecteerde routes u naar plaatsen brengen die buiten het bereik van grotere schepen liggen. Elke cruise is een reis door de Extraordinary Worlds van Seabourn. Samengestelde reizen naar alle zeven continenten die award-winnende ervaringen opleveren van verborgen plekjes tot aan grotere havens.

Seabourn heeft intieme schepen met een besloten clubsfeer, een van de hoogste ruimte per gast-ratio's in de branche en de jongste en modernste vloot in de branche.

Zo werd de Seabourn Odyssey in 2009 geïntroduceerd, de Seabourn Sojourn in 2010 en de Seabourn Quest in 2011. Alle drie de schepen bieden ruimte voor 229 suites, waarvan 90% een suite met privébalkon is. Daarna kwam de introductie van de Seabourn Encore in 2016 en de Seabourn Ovation in 2018, zij hebben een capaciteit van 300 suites, al deze suites hebben een privébalkon.

Voor meer informatie ga naar www.Seabourn.com

Seabourn heeft onlangs haar nieuwste en eerste expeditieschip de Seabourn Venture verwelkomd. Dit ultra luxe expeditieschip is gemaakt om barrières te doorbreken, grenzen te verleggen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. 

Nieuw: SEABOURN VENTURE, hun eerste ultra-luxe expeditieschip!

Seabourn legt de lat hoger voor stijlvolle expeditiereizen: “Het wordt een uniek, luxueus expeditieschip met 132 luxueuze veranda suites. SeabournVenture vertrekt vanaf 21 augustus 2022 vanuit Reykjavik, IJsland. De gasten kunnen cruisen naar afgelegen bestemmingen, van de poolgebieden in het noordpoolgebied tot het zuidelijkste continent Antarctica.”

  • Gebouwd voor diverse omgevingen volgens PC6 Polar Class standaarden.
  • Een overvloed aan moderne hardware en technologie die zorgt dat het schip overal ter wereld kan varen. 
  • Een uitzonderlijke luxe zoals op kleine schepen en met het breedste scala van expeditie activiteiten.
  • Het expeditieteam bestaat uit 26 deskundingen zoals wetenschappers, geleerden en natuurkenners. 
  • Gratis Seabourn Expedition faciliteiten: ‘Zodiac-belevingen, natuurwandelingen, duiken, snorkelen, incl. een aantal extra excursies. 
  • Optionele landexcursies en Seabourn Expeditions zoals kajakken en twee speciaal gebouwde onderzeeërs op bepaalde bestemmingen. Zo hebben de passagiers een close-up uitzicht op wilde dieren en natuurlijke landschappen, evenals op de wonderlijke onderwaterwereld van de grote oceanen.

SEABOURN VENTURE zal de reizigers meenemen naar enkele van de meest ontzagwekkende plaatsen ter wereld, waarvan sommige alleen per schip bereikbaar zijn. 

Voor meer informatie ga naar www.SeabournExpeditions.com. Lees meer info in nieuwste CRUISE & STYLE.

Boek met Seabourn’s Worry Free Promise

Met de Seabourn belofte kunt u uw cruise met vertrouwen boeken, wetende dat u de flexibiliteit heeft om uw plannen voor en tijdens uw reis te wijzigen. Bovendien hebben we onze gezondheids- en veiligheidsprotocollen verbeterd om u aan boord en aan de wal verder te beschermen.

Meer info en reservaties bij de betere cruisereisbureaus of bel Seabourn 00800 1872 1872.

Het Caraïbisch Gebied met Seabourn

De Seabourn Ovation vertrekt op 26 nov. 2022 vanuit Lissabon naar Bridgetown op Barbados om van hier uit in het Caribisch gebied te gaan varen. Het schip zal dan maart 2023 routes in Noord-Europa aanvatten.

De Seabourn Odyssey vaart in Alaska en zal vanaf sept. 2022 naar Polynesia varen en verder vanaf dec. 2022 Australië en Nieuw Zeeland aandoen. Vanaf mei 2023 bevindt het schip zich terug in Alaska.

Enkele Seabourn’s boetiekschepen :

  • Seabourn Quest: Antarctica seizoen met cruises die gemiddeld 21 nachten lang zijn. 
  • Seabourn Encore: in de Middellandse Zee met vertrekken vanuit Athene of Istanbul.
  • Seabourn Sojourn: in de Middellandse Zee met vertrekken vanuit Rome of Barcelona.

"SEABOURN cruiseschepen zijn zo’n beetje de meest luxe cruisevakanties die er denkbaar zijn." Rudy Beckx, Uitgever CRUISE & STYLE magazine.

De 5 nieuwe cruiseschepen van deze rederij bieden plaats aan maximaal 600 passagiers en de rust en ruimte die u aan boord vindt zijn een verademing inclusief hoogstaande keuken en een perfecte service van de vriendelijke bemanning mag je hier verwachten.Vijf cruiseschepen varen naar meer dan 100 bestemmingen in de Middellandse Zee, Noord-Europa, Caraïben, Alaska, Patagonië, Azië, Australië, Zuid-Amerika en zelfs luxe cruises naar Antarctica. In Europa vormen ze de modernste ultra-luxueuze vloot in de regio. De luxe boetiekschepen zullen meer dan 100 verschillende bestemmingen aandoen tijdens 7- tot 24-daagse cruises. Reizigers hebben keuze uit bijna 60 vertrekdata.

Lezers van het magazine “Travel + Leisure” hebben Seabourn uitgeroepen tot 'Best Small-Ship Cruise Service'. Met een score van 96.92 wint Seabourn de prestigieuze prijs voor de vijfde keer op rij. ‘’Iedereen bij Seabourn deelt de missie om de beste service van de wereld te geven,’’ volgens Seabourn president. ‘’We hebben elegante schepen, heerlijke gerechten en varen naar populaire bestemmingen, maar de nummer één reden waarom onze gasten blijven terugkomen is de kwaliteit in dienstverlening die zij ontvangen van onze crew. Dit is duidelijk hun award.’’

Een cruise met SEABOURN is luxueus genieten. De persoonlijke service is geweldig, de restaurants behoren tot de beste op zee en vrijwel alles aan boord is inbegrepen. Bijzonder is vooral de bemanning die discreet, maar steeds attent voor u klaar staat. Uw suite is ingericht naar uw persoonlijke wens, zelfs met gepersonaliseerd briefpapier en een mini-bar met je voorkeur dranken.

Houdt u van kleinschalig genieten en van een uitstekende service aan boord van kleine intieme schepen? De bemanningsleden van SEABOURN kennen de naam van hun gasten, de persoonlijke voorkeuren en de gewenste wijnen, bieren of cocktail. Dat is de all-inclusive service en aan boord hoeft u zich geen zorgen te maken om extra kosten want alle dranken, de havengelden en fooien zijn inbegrepen.

SEABOURN beschikt over een Loyaliteitsprogramma waarmee hun gasten kunnen genieten van extra voordelen. Deze zijn o.a. bepaalde privileges aan boord, uitnodigingen van speciale evenementen en recepties aan boord, korting voor excursies en speciale aanbiedingen voor je volgende cruise.

SEABOURN reportage/ervaring CRUISE & STYLE: "ultra-luxe cruisevakanties en alles inbegrepen!"

SEABOURN schepen Odyssey, Sojourn en Quest. Met hun 225 suites kunnen deze drie schepen ieders 450 passagiers verwelkomen, iets waarmee de circa 333-koppige bemanning zich enthousiast en met kennis van zaken bezighoudt. SEABOURN is zowel bij Condé Naste als bij Travel + Leisure Magazine bekend als ‘best small-ship cruise line’.

Tijdens uw vakantie doet u bovendien kleine havens aan waar grotere schepen noodgedwongen aan voorbij varen. Zij laten u graag kennismaken met charmante plaatsjes als Rovinj, Pilos en Sibenik.

Te boeken bij de betere cruisereisbureaus  of bel Seabourn 00800 1872 1872.   Klik hier voor meer informatie. 

Contacteer de betere cruisereisbureaus voor alle routes 2022-2023 en hun speciale cruiseaanbiedingen.

Benieuwd naar het volledige artikel, reportage en beoordeling door Rudy Beckx, uitgever van magazine CRUISE & STYLE? Dit tijdschrift is te bestellen via deze link.

Tekst ®  CRUISE & STYLE®

 

Terug naar overzicht rederijen

 

https://www.seabourn.com/