Zonder zorgen een cruise boeken voor 2021-2022, nu bijzondere promoties voor Seabourn afvaarten:  

Meer info en reservaties bij de betere cruisereisbureaus of bel Seabourn 00800 1872 1872

SEABOURN afvaarten in de Middellandse Zee 2021-2022 

Seabourn Ovation: Griekse eilanden cruise, vanaf zomer tot 16 okt. 2021

Vanaf 3 juli 2021 tot 16 okt. 2021 vaart Ovation langs de Griekse Eilanden, Turkije, Efeze en Oostelijke Middellandse Zee. Twee unieke 7-daagse afvaarten, die te combineren zijn voor een langere 14-daagse reis. Met hun Book with Confidence programma kunt u met een gerust hart een boeking maken en als uw plannen om welke reden dan ook veranderen, kunt u uw Seabourn vakantie tot 30 dagen voor vertrek aanpassen en een Future Cruise Credit ontvangen voor eventuele annuleringen of wijzigingen. Seabourn Ovation heeft een overvloed aan ruimte voor hun gasten om comfortabel buiten en binnen te genieten en een prachtig uitzicht op de oceaan te hebben van bijna overal op het schip. Alle gasten zullen een bewijs van vaccinatie nodig hebben om te kunnen varen. 

Na het zomerseizoen op de Griekse eilanden, zal Seabourn Ovation nu een selectie van afvaarten varen die oorspronkelijk gepland waren op Seabourn Sojourn van 9 okt. - 21 december 2021. Het schip zal dan het nieuwe jaar beginnen met 12 gloednieuwe afvaarten in het Caraibisch gebied / Panamakanaal en Europa van januari tot mei 2022 voordat het haar oorspronkelijk geplande inzet in de westelijke Middellandse Zee hervat.  Deze nieuwe Seabourn Ovation afvaarten kunnen nu geboekt worden. Dit zal de eerste keer zijn dat Seabourn Ovation de Verenigde Staten zal aandoen. 

Seabourn Encore: 

 • Vanaf 17 april 2022 vaart Encore langs de Griekse Eilanden cruises vertrekkend vanuit Athene.

SEABOURN afvaarten Wereldcruise   

Seabourn Sojourn:  Vanaf januari vaart Sojourn met vertrek vanuit Los Angeles om de wereldcruise te beginnen.

SEABOURN afvaarten Caraïben 2021-2022

Seabourn Odyssey zal in winter 2021-2022 gaan cruisen in de Caraïben.

 • Vertrek op 24 en 31 okt. 2021 vanuit Bridgetown, Barbados voor 6- en 13-daagse cruise.

Nieuwste "Seabourn Venture", ultra-luxueus expeditieschip vanaf 11 dec. 2021: Noorse fjorden & Noorderlicht!

Seabourn Venture : Dit gloednieuw, ultra-luxe cruiseschip komt vanaf vanaf 11 december 2021 in de vaart met NIEUWE ROUTES voor Seabourn Expeditions (!): ‘Norwegian Winter & Noorderlicht’ vanaf december 2021 tot april 2022.  

"Seabourn Venture": Norwegian winter itineraries in 2021 and 2022 include:

 • Norway, Northern Lights & North Cape - Seabourn Venture will embark on a 12-day inaugural voyage from Greenwich, England, to Tromsø, Norway, departing December 11, 2021. The sailing is already sold out based on pre-booking for past Seabourn guests. 
 • Holiday Northern Lights, North Cape & Norway – Guests may spend the holidays and ring in 2022 on Seabourn Venture’s 14-day holiday voyage from Tromsø to Copenhagen, departing December 23, 2021.
 • Norway & North Cape – In Search of Northern Lights – These 12-day voyages sail between Tromsø and Copenhagen. Departures from Tromsø: January 18 and March 7, 2022. Departures from Copenhagen: January 6 and 30, February 23 and March 19, 2022.
 • Norway & North Cape – Two 12-day voyages sailing between Tromso & Copenhagen March 31 and April 12, 2022
 • Norwegian Spring – The 10-day cruise will sail roundtrip from Tromsø, departing April 24, 2022.

SEABOURN afvaarten Alaska 2022

 • Seabourn Odyssey zal vanaf 27 mei tot 23 sept. 2022 gaan cruisen in Alaska.

SEABOURN afvaarten in Antarctica

 • Seabourn Quest: WINTER 2021: Deze Seabourn Quest start met cruisen op het panamakanaal vanaf 7 nov. 2021 en zal cruisen in Antarctica vanaf winter 2021.  

SEABOURN afvaarten in Azië

 • Seabourn Ovation: Seabourn Ovation start met cruisen vanuit Dubai vanaf 10 nov. 2021. 
 • Seabourn Encore: Seabourn Encore start met cruisen vanuit Singapore vanaf 19 dec. 2021.

"SEABOURN cruiseschepen zijn zo’n beetje de meest luxe cruisevakanties die er denkbaar zijn." Rudy Beckx, Uitgever CRUISE & STYLE magazine.

De 5 nieuwe cruiseschepen van deze rederij bieden plaats aan maximaal 600 passagiers en de rust en ruimte die u aan boord vindt zijn een verademing inclusief hoogstaande keuken en een perfecte service van de vriendelijke bemanning mag je hier verwachten.Vijf cruiseschepen varen naar meer dan 100 bestemmingen in de Middellandse Zee, Noord-Europa, Caraïben, Alaska, Patagonië, Azië, Australië, Zuid-Amerika en zelfs luxe cruises naar Antarctica. In Europa vormen ze de modernste ultra-luxueuze vloot in de regio. De luxe boetiekschepen zullen meer dan 100 verschillende bestemmingen aandoen tijdens 7- tot 24-daagse cruises. Reizigers hebben keuze uit bijna 60 vertrekdata.

Lezers van het magazine “Travel + Leisure” hebben Seabourn uitgeroepen tot 'Best Small-Ship Cruise Service'. Met een score van 96.92 wint Seabourn de prestigieuze prijs voor de vijfde keer op rij. ‘’Iedereen bij Seabourn deelt de missie om de beste service van de wereld te geven,’’ volgens Seabourn president. ‘’We hebben elegante schepen, heerlijke gerechten en varen naar populaire bestemmingen, maar de nummer één reden waarom onze gasten blijven terugkomen is de kwaliteit in dienstverlening die zij ontvangen van onze crew. Dit is duidelijk hun award.’’

Vijf bekroonde schepen: Seabourn Encore, Seabourn Ovation, Seabourn Odyssey, Seabourn Sojourn en Seabourn Quest.

Seabourn is bekend voor hun uitstekende culinaire keuken. Nieuwste schip: Seabourn Ovation:  cruisevakanties in de Middellandse Zee en het ontdekken van verborgen plekken in Noord Europa, cruises naar Azië : Dubai, Hongkong,  Singapore en Vietnam.

Op het programma staan een aantal van de mooiste bestemmingen van Europa: van de prachtige kustlijnen van de Franse Côte d’Azur en Italiaanse Riviera, de majestueuze fjorden van Noorwegen tot de wondermooie Griekse eilanden. De gasten overnachten in een aantal populaire steden, zoals Barcelona, Parijs (Rouen), Malta, Amsterdam, Edinburgh (Leith), Sint-Petersburg en Istanbul, zodat ze over meer dan voldoende tijd beschikken om deze topbestemmingen te verkennen.

Seabourn Odyssey verkent de pittoreske Griekse eilanden, de historische steden van Turkije en de sfeervolle havens aan de Dalmatische kust tijdens 7-daagse cruises met vertrek vanuit Athene, Istanboel en Venetië. Het cruiseschip meert aan in authentieke plekjes als Monemvasia en Nydri in Griekenland, evenals populaire havens zoals Dubrovnik, Mykonos en Santorini. Bij veel van deze cruises is ook een bezoek aan Kusadasi in Turkije gepland, met een gratis “Evening at Ephesus”, een klassiek privéconcert in de oude ruïnes onder de sterren.

Seabourn Quest start zijn Europees seizoen met een cruise tussen Lissabon en Dover, gevolgd door een 15-daagse reis naar Reykjavik. Tijdens de rest van het seizoen vaart het schip in Noord-Europa met 15-daagse cruises naar Scandinavië en Ierland, . Verder met een 24-daagse cruise van Reykjavik naar Montreal en Boston. Vervolgens richting Miami, Peru en Zuid-Amerika.

Op veel cruises kunnen de gasten een “Marina Day” beleven: gratis watersporten vanuit het opengevouwen watersportplatform van het schip in een schilderachtige haven in de Middellandse Zee.

Bij hun ingebruikname oogstten de cruiseschepen lovende kritieken voor de vernieuwing die ze in het luxecruisesegment teweegbrachten. De schepen onderscheiden zich door ruime, zorgvuldig ingerichte suites, meestal met een eigen veranda; culinaire ervaringen in een keur aan restaurants; open bars overal op het schip; heerlijke wijn bij de lunch en het avondeten; een bekroonde persoonlijke service en een ontspannen, gezellige sfeer. Met hun kleine boetiekschepen, slechts max. 450 à 600 gasten, bieden de schepen een ratio aan ruimte per gast die tot de hoogste van de sector behoort. De gasten wacht een heel persoonlijke service met bijna één personeelslid per passagier.

Reservaties via de gespecialiseerde cruisereisbureaus of bel Seabourn 00800 1872 1872

Een cruise met SEABOURN is luxueus genieten. De persoonlijke service is geweldig, de restaurants behoren tot de beste op zee en vrijwel alles aan boord is inbegrepen. Bijzonder is vooral de bemanning die discreet, maar steeds attent voor u klaar staat. Uw suite is ingericht naar uw persoonlijke wens, zelfs met gepersonaliseerd briefpapier en een mini-bar met je voorkeur dranken.

Houdt u van kleinschalig genieten en van een uitstekende service aan boord van kleine intieme schepen? De bemanningsleden van SEABOURN kennen de naam van hun gasten, de persoonlijke voorkeuren en de gewenste wijnen, bieren of cocktail. Dat is de all-inclusive service en aan boord hoeft u zich geen zorgen te maken om extra kosten want alle dranken, de havengelden en fooien zijn inbegrepen.

SEABOURN beschikt over een Loyaliteitsprogramma waarmee hun gasten kunnen genieten van extra voordelen. Deze zijn o.a. bepaalde privileges aan boord, uitnodigingen van speciale evenementen en recepties aan boord, korting voor excursies en speciale aanbiedingen voor je volgende cruise.

SEABOURN reportage/ervaring CRUISE & STYLE: "ultra-luxe cruisevakanties en alles inbegrepen!"

SEABOURN schepen Odyssey, Sojourn en Quest. Met hun 225 suites kunnen deze drie schepen ieders 450 passagiers verwelkomen, iets waarmee de circa 333-koppige bemanning zich enthousiast en met kennis van zaken bezighoudt. SEABOURN is zowel bij Condé Naste als bij Travel + Leisure Magazine bekend als ‘best small-ship cruise line’.

Tijdens uw vakantie doet u bovendien kleine havens aan waar grotere schepen noodgedwongen aan voorbij varen. Zij laten u graag kennismaken met charmante plaatsjes als Rovinj, Pilos en Sibenik. Of ga met SEABOURN op zomercruise naar de Oostzee, nu inclusief drie dagen Sint-Petersburg zodat je voldoende tijd hebt om deze unieke stad te verkennen!

Seabourn vaarroutes  

Nieuwe bestemmingen: Greenwich (Londen) en Cowes op het Engelse eiland Wight; Vik I Sogn, Haugesund, Sandefjord en Fredrikstad, Noorwegen; Durres (Tirana), Albanië; Mgarr (Victoria), Malta; Amorgos, Griekenland; Dunmore East (Waterford), Ierland; Engeland; Helsingør, Denemarken; Dundee, Verenigd Koninkrijk; en Motril (Granada), Spanje.

Seabourn Encore, Seabourn Quest, Seabourn Odyssey en de nieuwste Seabourn Ovation vertrekken vanuit 14 verschillende vertrekhavens in Europa. Overzicht:

Sint-PetersburgSeabourn Ovation 7-daagse zomercruises Baltische Zee tussen Kopenhagen en Stockholm, inclusief drie dagen in St-Petersburg. Ook 14-daagse reis naar het majestueuze Noorwegen, de Noordkaap of de Britse eilanden.

Vanuit Dublin via Le Havre (Parijs) richting het zonnige zuiden in Lissabon.

Italiaanse en Franse RivièraSeabourn Encore vaart in de westelijke Middellandse Zee, het Iberische schiereiland, Malta, Sicilië en de Italiaanse en Franse Rivièra. 7 tot 11-daagse cruises, vertrekhavens Rome, Barcelona en Monte Carlo.  

Met expeditie team naar Britse eilanden, IJsland en Noordkaap  : Seabourn Quest: 15-daagse avontuurlijke cruises, spectaculaire landschappen en wildlife aan de Britse eilanden, IJsland en Noorwegen en zelfs de Noordkaap. Ervaren expeditie teamleden aan boord inclusief mogelijkheid voor excursies met een rubberboot of kajak en trektochten. Ook twee topcruises van drie weken naar het allerbeste van IJsland, Groenland en een aantal eilanden in de Noord-Atlantische Oceaan:  vanuit Dover naar Reykjavik en daarna vanuit Reykjavik naar Montreal.

Egeïsche zee en Adriatische kust Seabourn Odyssey, Middellandse Zeegebied, de Egeïsche en Adriatische kust, de wondermooie Griekse eilanden en het schilderachtige Kroatië, Slovenië en Montenegro, Rome en de Franse en Italiaanse Rivièra, Spanje en Marokko. Keuze in 7- en 14-daagse cruises. 

Vraag in je reisbureau  naar Seabourns populaire programma’s zoals ‘Seabourn Conversations’, ‘Shopping with the Chef’ en voor afvaarten Noord-Europa de begeleide ‘Ventures by Seabourn’.”

Seabourn bestelt twee nieuwe expeditieschepen!

De vaartuigen worden gebouwd volgens de Polar Class 6-standaard en zijn uitgerust met 2 onderzeeërs, 24 Zodiacs en een set kajaks. De nieuwe schepen zullen 170 meter lang zijn en over 132 luxueuze balkonsuites beschikken. Het eerste schip zal in december 2021 de werf verlaten. Het tweede schip zal uitkomen in mei 2022. 

Te boeken bij de betere cruisereisbureaus  of bel Seabourn 00800 1872 1872.   Klik hier voor meer informatie. 

Contacteer de betere cruisereisbureaus voor alle routes 2021-2022 en hun speciale cruiseaanbiedingen.

Benieuwd naar het volledige artikel, reportage en beoordeling door Rudy Beckx, uitgever van magazine CRUISE & STYLE? Dit tijdschrift is te bestellen via deze link.

Tekst ®  CRUISE & STYLE®

 

Terug naar overzicht rederijen

 

https://www.seabourn.com/