Seabourn: luxe boetiekschepen, ook 2 expeditieschepen PURSUIT en VENTURE

Seabourn promoties: boordtegoed per suite op een selectie van cruises, vraag info bij onze aanbevolen cruisereisbureaus
 
Met deze boordtegoed kan je verschillende zaken aankopen aan boord zoals:

 • Een groot aantal excursies op de bestemmingen zodat je je helemaal kan onderdompelen in de lokale cultuur.
 • Dranken zijn inbegrepen aan boord , maar je kan ook bijbetalen voor Seabourns Reserve Wine Menu met een selectie van een honderdtal zeer exquise wijnen en champagnes uit de hele wereld.
 • Spa & Wellness behandelingen zoals massages, gezichts- en schoonheidsbehandelingen.
 • Bij Seabourn heeft elke gast gratis wifi op één toestel. Maar je kan ook een verbeterd Stream Wi-Fi pakket aankopen, dat dekking biedt op maximaal vier apparaten per gast, plus extra diensten zoals toegang tot videostreaming.
 • Of je kan het gebruiken om te winkelen aan boord: van souvenirs, cosmetica, mode, verrekijkers tot juwelen of cadeau’s voor de thuisblijvers.

 Enkele voorbeeldcruises waarop de promotie van toepassing is:

 • 14-daagse Mediterranean Enchantment op Seabourn Ovation met een retourvlucht vanuit Rome van 22 oktober tot 5 november 2023
 • 15-daagse Australië & Nieuw-Zeeland op Seabourn Odyssey van Sydney naar Auckland van 8 tot 23 december 2023
 • 14-daagse Thailand, Cambodja & Vietnam op Seabourn Encore van Singapore naar Hong Kong van 6 tot 20 januari 2024

Meer info zie op website: Seabourn

Ultra-luxe cruises, nu special promo voor deze 2 afvaarten:

 •     5 - 12 november 2023 vanuit Athene naar Istanbul met Seabourn Encore
 •     12 - 19 november 2023 vanuit Istabul naar Athene met Seabourn Encore

Meer info en reservaties bij de betere cruisereisbureaus of bel Seabourn 00800 1872 1872.

Seabourn vertegenwoordigt het summum van ultraluxe oceaan- en expeditiereizen en exploiteert een reeks van moderne schepen. De all-inclusive, boutique schepen bieden all-suite accommodaties met uitzicht op de oceaan; bekroonde diners; gratis premium sterke dranken en heerlijke wijnen te allen tijde beschikbaar; gerenommeerde service geleverd door een toonaangevende bemanning; een ontspannen, gezellige sfeer waardoor gasten zich thuis voelen; een traditie in expeditie reizen via het Ventures by Seabourn programma en twee nieuwe ultra-luxe speciaal gebouwde expeditie schepen, waaronder Seabourn Venture en Seabourn Pursuit. Seabourn neemt reizigers mee naar elk continent ter wereld en bezoekt meer dan 400 havens, waaronder grote steden en minder bekende havens en schuilplaatsen. Gasten van Seabourn ervaren buitengewone aanbiedingen en programma's, waaronder partnerschappen met toonaangevende entertainers, dineren, persoonlijke gezondheid en welzijn, en boeiende sprekers.

Seabourn biedt ongeëvenaarde ervaringen met routes naar must-see bestemmingen 2024 - 2025. 

Seabourn biedt reizigers buitengewone wereldwijde routes om het Caribisch gebied, Azië en Arabië te verkennen tussen herfst 2024 en winter / voorjaar 2025.

Seabourn Encore en Seabourn Ovation nemen gasten mee op meer dan 40 unieke afvaarten naar verborgen havens, belangrijke havens en bestemmingen die je niet mag missen, inclusief nieuwe stops en havens die Seabourn in vijf jaar niet heeft bezocht. Opmerkelijke havens die Seabourn in ten minste vijf jaar niet heeft aangedaan zijn: Isabel Segunda, Puerto Rico; Santa Marta, Colombia; Port Antonio, Jamaica; Abu Dhabi, Verenigde Arabische Emiraten; en Kaohsiung en Magong (Makung), Penghu eilanden, Taiwan. De routes, tarieven en volledige details van Seabourn's herfst 2024 tot en met winter 2025 schema zijn te vinden op Seabourn's website

Seabourn Ovation zal naar het zonnige Caribische gebied varen en een aantal onvergetelijke tropische bestemmingen bezoeken zoals Barbados, Curaçao en St. Maarten.

Ondertussen zal de Seabourn Encore vanuit Europa naar het oosten gaan en terugkeren naar Arabië en Azië, waarbij Abu Dhabi, Vietnam, Thailand, de Filippijnen, Taiwan en meer worden verkend.

De routes, die variëren van zeven tot 35 dagen, bieden luxe reizigers volop de gelegenheid om nieuwe bezienswaardigheden en culturen te ontdekken in een combinatie van zowel iconische bestemmingen als kleinere, minder gekende havens. Gasten zullen genieten van het hoogseizoen weer en een schat aan "Seabourn Moments," samen met uitzonderlijke gepersonaliseerde en intuïtieve service, en all-inclusive voorzieningen aan boord van de ultra-luxe schepen. 

Seabourn route hoogtepunten zijn onder andere:

 •  Seabourn Ovation - Van november 2024 tot maart 2025 zal Seabourn Ovation verborgen juweeltjes van het Caribisch gebied verkennen die buiten de gebaande paden liggen, maar toegankelijk zijn voor de intieme schepen van Seabourn. Het schip begint het seizoen met een mix van zeven-, tien- en elfdaagse afvaarten vanuit Barbados, gevolgd door acht zevendaagse afvaarten tussen Barbados en Sint Maarten. Op 21 december begint het vakantieseizoen met een 14-daagse rondreis vanuit Barbados met bezoeken aan Aruba, Curaçao, Puerto Rico, Trinidad & Tobago en meer. Op 1 februari is er een nieuwe 14-daagse rondreis vanuit Barbados met het beste van de Caraïben, waaronder Martinique, Aruba, Curaçao en de Dominicaanse Republiek. Gedurende het hele seizoen biedt Seabourn 15 combinatiecruises aan, waardoor gasten hun Caribische reizen kunnen uitbreiden tot diepgaande 14- tot 21-daagse meeslepende ervaringen. Het Caribische seizoen omvat ook Seabourn's populaire Caviar in the Surf en strandbarbecue op Carambola Beach, St. Kitts & Nevis.
 • Seabourn Encore - Seabourn Encore vaart in Azië van december 2024 tot april 2025 met reizen van zes tot 35 dagen, met inscheping in Dubai, Hong Kong en Singapore. Het schip vaart in 17 dagen van Dubai naar Singapore, met een overnachting in Mumbi en een bezoek aan Abu Dhabi, evenals een stop bij Bani Yas Island waar het Arabian Wildlife Park met zijn zwervende giraffen, cheeta's en gazellen ligt. Het schip zal dan een reeks van zes 14-daagse reizen maken tussen Singapore en Hong Kong, met onvergetelijke momenten zoals Caviar in the Surf in Ko Kood, Thailand, en overnachtingen in Manila, de Filippijnen, en Ho Chi Minh, Vietnam, met toegang voor kleine schepen die enkele van 's werelds meest opmerkelijke UNESCO World Heritage Sites verkennen, waaronder de Tempels van Angkor & Luang Prabang in Cambodja en Laos, de Taj Mahal & Ranthambore in India, en de Grote Muur van China. Aan het einde van het seizoen keert de Seabourn Encore terug naar Europa, van Dubai naar Athene in 18 dagen, met een overnachting in Safaga (Luxor), Egypte, alvorens door het Suezkanaal te varen naar Griekenland.

Maak kennis met Seabourn en de All-Inclusive Differences

Seabourn heet u welkom in all-inclusive, luxe cruisen verfijnd tot zijn puurste vorm. Waar met de hand geselecteerde routes u naar plaatsen brengen die buiten het bereik van grotere schepen liggen. Elke cruise is een reis door de Extraordinary Worlds van Seabourn. Samengestelde reizen naar alle zeven continenten die award-winnende ervaringen opleveren van verborgen plekjes tot aan grotere havens.

Seabourn heeft intieme schepen met een besloten clubsfeer, een van de hoogste ruimte per gast-ratio's in de branche en de jongste en modernste vloot in de branche.

Zo werd de Seabourn Odyssey in 2009 geïntroduceerd, de Seabourn Sojourn in 2010 en de Seabourn Quest in 2011. Alle drie de schepen bieden ruimte voor 229 suites, waarvan 90% een suite met privébalkon is. Daarna kwam de introductie van de Seabourn Encore in 2016 en de Seabourn Ovation in 2018, zij hebben een capaciteit van 300 suites, al deze suites hebben een privébalkon.

Voor meer informatie ga naar www.Seabourn.com

Het Lenteseizoen in Azië 2025 zal een waar genot zijn voor nieuwe en terugkerende gasten, die op zoek naar bijzondere ervaringen, met een focus op de cultuur en lentebloemen van Japan. Het seizoen loopt van maart tot en met april. De reizen variëren van 14 tot 34 dagen met de mogelijkheid om de Japanse Seto Inland Sea te bevaren (exclusief voor kleine schepen) en zowel de meest noordelijke als de meest zuidelijke eilanden te verkennen voor een voorproefje van de geografie, geschiedenis en schoonheid van Japan tijdens het hoogtepunt van het kersenbloesemseizoen. Gasten zullen ‘the all-inclusive difference’ van Seabourn ervaren aan boord van de kleine, intieme, jachtachtige schepen, met intuïtieve en authentieke service en eindeloze mogelijkheden om blijvende Seabourn-momenten en -herinneringen te creëren. 

Seabourn heeft haar nieuwste en eerste expeditieschip de Seabourn Venture verwelkomd. Dit ultra luxe expeditieschip is gemaakt om barrières te doorbreken, grenzen te verleggen en herinneringen te creëren die een leven lang meegaan. 

Nieuw: SEABOURN VENTURE, hun eerste ultra-luxe expeditieschipSeabourn Pursuit zal naar het zuiden varen voor expedities naar de kust van Zuid-Amerika, de Amazone en Antarctica tot eind maart 2024. Nadien cruises naar de eilanden van de Zuidelijke Stille Oceaan en Australië: Kimberley-regio in het Noordelijk Territorium en West-Australië tussen juni en augustus 2024. Naast de Kimberley zal Seabourn Pursuit Papua New Guinea, West-Papoea, Indonesië bezoeken. Maart en oktober 2024 de Zuidelijke Stille Oceaan doorkruisen tussen Chili en Melanesië.

Seabourn legt de lat hoger voor stijlvolle expeditiereizen:

 • Gebouwd voor diverse omgevingen volgens PC6 Polar Class standaarden.
 • Een overvloed aan moderne hardware en technologie die zorgt dat het schip overal ter wereld kan varen. 
 • Een uitzonderlijke luxe zoals op kleine schepen en met het breedste scala van expeditie activiteiten.
 • Het expeditieteam bestaat uit 26 deskundingen zoals wetenschappers, geleerden en natuurkenners. 
 • Gratis Seabourn Expedition faciliteiten: ‘Zodiac-belevingen, natuurwandelingen, duiken, snorkelen, incl. een aantal extra excursies. 
 • Optionele landexcursies en Seabourn Expeditions zoals kajakken en twee speciaal gebouwde onderzeeërs op bepaalde bestemmingen. Zo hebben de passagiers een close-up uitzicht op wilde dieren en natuurlijke landschappen, evenals op de wonderlijke onderwaterwereld van de grote oceanen.

Uitzonderlijke Expeditiecruise van Zuid-Amerika tot Afrika
Deze uitzonderlijke expeditiecruise met Seabourn Venture start vanuit Buenos Aires op 21 februari 2024. Met de Falklands en South Georgia worden de liefhebbers van natuur en wildlife op en top in de watten gelegd. Met zijn koningspinguïnkolonies is het subantarctische South Georgia misschien wel een van de mooiste eilanden op deze planeet.
Liefhebbers van uitzonderlijke eilanden komen nog meer aan hun trekken: Saint-Helena, Tristan Da Cunha en Ascension zijn niet bepaald doorsnee bestemmingen. Na de kleurrijke Kaapverdische Eilanden eindigt deze 41-daagse cruise langs de Afrikaanse Westkust, om aan te komen in Malaga op 2 april.

SEABOURN VENTURE zal de reizigers meenemen naar enkele van de meest ontzagwekkende plaatsen ter wereld, waarvan sommige alleen per schip bereikbaar zijn. 

Voor meer informatie ga naar www.SeabournExpeditions.com. Lees meer info in nieuwste CRUISE & STYLE.

Boek met Seabourn’s Worry Free Promise

Met de Seabourn belofte kunt u uw cruise met vertrouwen boeken, wetende dat u de flexibiliteit heeft om uw plannen voor en tijdens uw reis te wijzigen. Bovendien hebben we onze gezondheids- en veiligheidsprotocollen verbeterd om u aan boord en aan de wal verder te beschermen.

Meer info en reservaties bij de betere cruisereisbureaus of bel Seabourn 00800 1872 1872.

De 5 nieuwe cruiseschepen van deze rederij bieden plaats aan maximaal 600 passagiers en de rust en ruimte die u aan boord vindt zijn een verademing inclusief hoogstaande keuken en een perfecte service van de vriendelijke bemanning mag je hier verwachten.Vijf cruiseschepen varen naar meer dan 100 bestemmingen in de Middellandse Zee, Noord-Europa, Caraïben, Alaska, Patagonië, Azië, Australië, Zuid-Amerika en zelfs luxe cruises naar Antarctica. In Europa vormen ze de modernste ultra-luxueuze vloot in de regio. De luxe boetiekschepen zullen meer dan 100 verschillende bestemmingen aandoen tijdens 7- tot 24-daagse cruises. Reizigers hebben keuze uit bijna 60 vertrekdata.

Een cruise met SEABOURN is luxueus genieten. De persoonlijke service is geweldig, de restaurants behoren tot de beste op zee en vrijwel alles aan boord is inbegrepen. Bijzonder is vooral de bemanning die discreet, maar steeds attent voor u klaar staat. Uw suite is ingericht naar uw persoonlijke wens, zelfs met gepersonaliseerd briefpapier en een mini-bar met je voorkeur dranken.

Houdt u van kleinschalig genieten en van een uitstekende service aan boord van kleine intieme schepen? De bemanningsleden van SEABOURN kennen de naam van hun gasten, de persoonlijke voorkeuren en de gewenste wijnen, bieren of cocktail. Dat is de all-inclusive service en aan boord hoeft u zich geen zorgen te maken om extra kosten want alle dranken, de havengelden en fooien zijn inbegrepen.

SEABOURN beschikt over een Loyaliteitsprogramma waarmee hun gasten kunnen genieten van extra voordelen. Deze zijn o.a. bepaalde privileges aan boord, uitnodigingen van speciale evenementen en recepties aan boord, korting voor excursies en speciale aanbiedingen voor je volgende cruise.

SEABOURN schepen Odyssey, Sojourn en Quest. Met hun 225 suites kunnen deze drie schepen ieders 450 passagiers verwelkomen, iets waarmee de circa 333-koppige bemanning zich enthousiast en met kennis van zaken bezighoudt. SEABOURN is zowel bij Condé Naste als bij Travel + Leisure Magazine bekend als ‘best small-ship cruise line’.

Tijdens uw vakantie doet u bovendien kleine havens aan waar grotere schepen noodgedwongen aan voorbij varen. Zij laten u graag kennismaken met charmante plaatsjes als Rovinj, Pilos en Sibenik.

Te boeken bij de betere cruisereisbureaus  of bel Seabourn 00800 1872 1872.   Klik hier voor meer informatie. 

Contacteer de betere cruisereisbureaus voor alle routes 2023-2024 en hun speciale cruiseaanbiedingen.

Benieuwd naar het volledige artikel, reportage en beoordeling door Rudy Beckx, uitgever van magazine CRUISE & STYLE? Dit tijdschrift is te bestellen via deze link.

Tekst ®  CRUISE & STYLE®

Tel Seabourn 00800 1872 1872

Terug naar overzicht rederijen

 

https://www.seabourn.com/