Promotie "Sail Unique"

Boek vóór 30 juli 2024: promotie "Sail Unique": Geniet van waardevolle besparingen op geselecteerde reizen en een verminderde aanbetaling van 10%. 

Voorwaarden van de Sail Unique-promotie: 

 • Beschikbaar voor Ocean Terrace Suites en Ocean Grand Terrace Suites voor een selectie van reizen.
 • Geldig van 1 mei 2024 tot 31 juli 2024.
 • De aanbieding geldt alleen voor nieuwe boekingen en is alleen van toepassing op de reiskosten en is niet van toepassing op eventuele voor- / na-reis-hotels en transfers, Bestemmingservaringen of betaalde ervaringen aan boord.
 • De aanbieding is combineerbaar met de aanbetalingsvermindering (10% Verminderde Aanbetaling), Journey Together, Journey Together Gathering, Grand & Extended Journeys, Back-to-Back, Journeys for Solo Travellers, Additional Guests en Younger Travellers (3e en 4e gasttarieven), Consortia Amenities en Onboard Booking-kortingen. Het is niet combineerbaar met enige andere aanbieding of programma voor verminderde tarieven. Aanvullende voorwaarden kunnen van toepassing zijn.
 • Aanbieding kan te allen tijde worden ingetrokken.  

Promotie "Penthouse Dream" 

Reserveer een van de Ocean Penthouses vóór 31 juli 2024 en ontvang gratis een upgrade naar een hogere categorie accommodatie, waarbij het verschil in categorieën precies één niveau hoger is dan de categorie die je oorspronkelijk hebt geboekt. De aanbieding is van toepassing op Ocean Penthouse-suitecategorieën en de upgrade is al verwerkt in het gepubliceerde tarief op de website.  

Voorwaarden van de Penthouse Dream-promotie: 

 • De aanbieding is alleen van toepassing op Ocean Penthouse-suitecategorieën en is al verwerkt in het gepubliceerde tarief van de aanbieding. Bijvoorbeeld, boek een Penthouse  tegen de prijs van de lagere categorie (Ocean Grand Terrace Suite ); boek een Deluxe Penthouse  tegen de prijs van de lagere categorie (Penthouse); boek een Premier Penthouse tegen de prijs van de lagere categorie (Deluxe Penthouse ) of boek een Grand Penthouse  tegen dezelfde prijs van de lagere categorie (Premier Penthouse ).
 • De aanbieding is alleen geldig voor nieuwe boekingen en is alleen van toepassing op de reiskosten en is niet van toepassing op eventuele voor- / na-reis-hotels en transfers, bestemmingservaringen of betaalde ervaringen aan boord.
 • De aanbieding is combineerbaar met aanbetalingsvermindering (10% Verminderde Aanbetaling), Journeys for Solo Travellers, Additional Guests en Younger Travellers (3e en 4e gasttarieven), Consortia Amenities, Grand & Extended Journeys, Back-to-Back, Event Offer en Onboard Booking-kortingen. Het is niet combineerbaar met de volgende voordelen: Unieke Escapes, Explora Early Booking Benefit, en enige andere aanbieding en programma voor verminderde tarieven.
 • Geselecteerde reizen kunnen worden uitgesloten van deze aanbieding.
 • Aanbieding kan te allen tijde worden ingetrokken.
 • Aanvullende voorwaarden kunnen van toepassing zijn.

Nieuwe ultra-luxe rederij 'Explora Journeys', cruisevakanties met Explora I en Explora II

WELKOM OP EEN VERFIJNDE EN RIJKE ALL-INCLUSIVE REIS 

 • Een fles champagne en een fles sterke drank naar keuze bij aankomst in de suite
 • Authentieke, gecultiveerde en intuïtieve service van ons team van gastvrijheidsexperts 
 • Gesofisticeerde, gevarieerde ervaringen in 18 eet- en drinkgelegenheden, waaronder zes restaurants, vijf lounges en dineermogelijkheden in de suite* 
 • Onbeperkt drankjes, fijne wijnen en premium sterke dranken, speciale koffies, thee en frisdranken op elk moment beschikbaar, inclusief in-suite minibar 
 • Toegang tot de thermale spa 
 • Welzijns- en fitnessprogramma's aan boord en op bestemmingen 
 • Alle fooien aan boord 
 • Gratis Wi-Fi over het hele schip 
 • Shuttlediensten van haven naar stadscentrum waar nodig/beschikbaar 
 • Extra inclusies en diensten zijn van toepassing op onze Penthouse en Residence categorieën  

Neem contact op met onze cruisereisbureaus of bezoek www.explorajourneys.com 

Nieuwe ultra-luxe rederij "Explora Journeys". Hun eerste schip: Explora I

Explora Journeys biedt verrijkende ervaringen voor nieuwsgierige wereldreizigers aan boord van hun prachtige nieuwbouw luxeschip, Explora I. Elke cruise is uniek met originele vaarroutes en bestemmingen, waarbij reizigers kunnen genieten van een all-inclusive service. Deze service omvat verfijnde wijnen, champagne, cocktails, premium sterke dranken, specialiteitenkoffies en een goed gevulde minibar.

De accommodaties zijn luxueus, met suites van minimaal 35m² en een ruime keuze aan verblijfstypes, waarbij elk detail is ontworpen voor comfort en stijl. Aan boord is het entertainment van bijzonder hoog niveau, met diverse activiteiten en shows. Culinaire liefhebbers kunnen zich verheugen op exquise eetervaringen, inclusief originele (thema)lounges en de mogelijkheid om in de suite te dineren.

De prijs is inclusief fooien, wifi en tal van andere luxe faciliteiten aan boord, waardoor gasten zich volledig kunnen ontspannen en genieten. Voor diegenen die hun reis willen verrijken, biedt Explora Journeys de mogelijkheid om meerdaagse landprogramma’s te boeken voor of na de cruise, waarmee reizigers dieper in de bestemmingen kunnen duiken en hun ervaring nog memorabeler kunnen maken. De ambitie van Explora Journeys is om een unieke 'Ocean State of Mind' te creëren door gasten te verbinden met de zee, met zichzelf en gelijkgestemde mensen, terwijl opmerkelijke routes gerenommeerde bestemmingen zullen combineren met minder bereisde havens, voor een reis die inspireert tot ontdekking in al zijn vormen. 

Een vloot van zes schepen, waarvan EXPLORA I nu in de vaart is en één in aanbouw, zal tussen 2024 en 2028 in de vaart worden gebracht. Uitgerust met de nieuwste milieu- en mariene technologieën zal Explora Journeys een nieuwe stijl van transformatieve oceaanreizen introduceren.  

EXPLORA I heeft 461 suitespenthouses en residenties, ontworpen als 'thuis aan zee' voor hun gasten, allemaal met een prachtig uitzicht op de oceaan, een privéterras, een keuze uit negen verschillende culinaire ervaringen, tien binnen- en buitenbars en loungesvier zwembaden, uitgebreide buitendekken met privécabanaswellnessfaciliteiten en verfijnd entertainmentExplora I is reeds in de vaart sinds augustus 2023.

Explora II zal vanaf 19 augustus 2024 haar eerste gasten verwelkomen, 8-daagse cruise vanuit Rome (Civitavecchia) naar Barcelona 

In 2025 en 2026 volgen nog eens twee zusterschepen. 

De schepen bieden plaats aan 922 passagiers die verblijven in suites van 35 tot 280 m² met privéterras. Zij worden bediend door 730 bemanningsleden. Het schip heeft onder meer tien lounges en bars, negen restaurants, een holistisch wellness- en fitnessinstituut, ruime buitendekken met drie buitenzwembaden en 64 private cabana’s. Drie restaurants werken met reservaties. De andere hanteren het principe van open dining. Explora werkt samen met opkomende chef-koks die in een rotatiesysteem menu’s uitwerken. Op die manier kunnen terugkerende gasten telkens weer kennis maken met nieuwe chefs. 

De nieuwste milieuondersteunende technologieën

In samenwerking met Fincantieri bouwt Explora Journeys schepen voor morgen, waarbij gebruik wordt gemaakt van de nieuwste milieuondersteunende technologieën en tegelijkertijd kan worden ingespeeld op alternatieve energieoplossingen zodra die beschikbaar zijn. Het ontwerp omvat voorzieningen voor batterijopslag die toekomstige hybride energieopwekking mogelijk maken, evenals de nieuwste selectieve katalytische reductietechnologie (SCR), die een vermindering van de uitstoot van stikstofoxide (NOx) met 90% mogelijk maakt. Alle vier de schepen zullen RINA DOLPHIN-gecertificeerd zijn voor minder onderwaterlawaai en zullen worden aangedreven door gasolie voor de zeescheepvaart om CO2-emissies op de ligplaats te vermijden. Single-use plastics zullen niet gebruikt worden aan boord van het schip, noch zullen ze aangeboden worden tijdens de ervaringen aan land, aangezien Explora Journeys gefocust is op het achterlaten van een positieve indruk op de bezochte plaatsen en mensen.

Routes het Caribisch gebied, Zuid-Amerika en Hawaï. 

 • Caribbean tot maart 

Miami, Key West, Spanish Town, Deshaies, Falmouth Harbor en San Juan maken deel uit van de cruise ‘A Yachtsman’s Paradise’ van het schip, terwijl de ‘British Isles, Creole Idylls & Miami Magig’ cruise San Juan, Gustavia, Basseterre, Samana, Ocean Cay en Miami aandoet.De Caribische bestemmingen die zullen worden bezocht zijn Miami, Key West, Spanish Town, Deshaies, Falmouth Harbour, San Juan, Gustavia, Basseterre, Samana, Ocean Cay, St. John’s (Antigua en Barbuda), Castries, Bridgetown, Roseau , Kralendijk, Willemstad, Saint-Pierre, Kingstown, Grand Turk (Turks en Caicos), Santa Marta, Cartagena, Colon, Soufriere, Bequia (Saint Vincent en de Grenadines) en Oranjestad.De route ‘Panama Canal Passage’ bestaat uit Bridgetown, Kralendijk, Willemstad, Oranjestad, Cartagena, Puerto Limon, oversteek van het Panamakanaal en Panama City.

Bel 03 / 242 82 82 voor meer info.

 • Zuid-Amerika, Pacifische kust en Hawaï 

‘Celebrating Two Carnivals in Brazil route’ varen die Bridgetown, Duivelseiland, Fortaleza, Salvador De Bahia, Rio de Janeiro, Pôrto Belo en São Paulo aandoet. Bestemmingen aan de Pacifische kust gepland tussen maart en april zijn: Quepos, San Juan del Sur, Puerto Quetzal, Puerto Vallarta, Cabo San Lucas, San Diego, Los Angeles, San Francisco, Astoria, Victoria en Vancouver. Van april-mei 2024 zal Explora I Vancouver, Hilo, Honolulu bezoeken als onderdeel van de ‘Hawaii’s Volcanoes and The Magic of Kai’-route. De ‘“No Ka Oi” van Hawaii’ cruises gaan naar Honolulu, Lahaina, Nawiliwili, Victoria en Vancouver; een uitgebreide Hawaiiaanse reis bezoekt ook Hilo.

Meer info: Explora Journeys

Reservaties bij onze CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureaus, klik hier

Explora Journeys presenteert met genoegen aanvullende informatie over vijf van haar uitstekende zes restaurants aan boord van EXPLORA I 

De enorme verscheidenheid aan luxe dinerervaringen in de restaurants van Explora Journeys zijn te danken aan de leiding van topchef Franck Garanger en zijn buitengewoon getalenteerde team. 

De sommeliers van Explora Journeys hebben ook een extra inspanning geleverd om boetiekwijnen met ongewone, soms zeldzame wijnen van onverwachte herkomst te selecteren. Een speciaal samengesteld mixprogramma omvat de kenmerkende Ocean State of Mind cocktail, maar ook dranken die speciaal ontworpen zijn voor specifieke regionale menu's. Naast dit aanbod is er speciale aandacht voor interessante, alcoholvrije dranken. 

Een consistente uitzonderlijke dinerervaring in alle locaties van Explora Journeys, inclusief de vijf restaurants die hier in de schijnwerpers staan: Geraffineerd dineren van wereldklasse.

Sakura is geïnspireerd op de oude theesalons van Kyoto (de naam betekent 'kersenbloesem'). De chefs volgen traditionele Japanse technieken en gebruiken zorgvuldig geselecteerde ingrediënten om een authentieke pan-Aziatische ervaring te creëren. De menu's omvatten niet alleen Japanse, maar ook Thaise, Vietnamese en Maleisische keukens, met een gespecialiseerde sommelier die advies geeft over sake, sh?ch?s en andere drankjes met Aziatische invloeden. 

Marble & Co. Grill is koel en eigentijds, met zachte verlichting en ontspannen, attente bediening - een rustige en gastvrije plek om te dineren die het Europese steakhouseconcept herdefinieert. Het doel is simpelweg om uitzonderlijke stukken weelderig, duurzaam vlees te leveren, zorgvuldig geselecteerd op hun intense smaak en herkomst. Er is een eigen Dry Ager en een kelder met heerlijke wijnen. 

Med Yacht Club herinnert aan verfijnde mediterrane restaurants aan het strand met regionale gerechten geïnspireerd op de oceaan, een gezellige plek voor gasten om te genieten met vrienden en familie. De smaken en texturen van Italië, Spanje, Griekenland, Frankrijk en Noord-Afrika worden gevangen in gedeelde gerechten met plantaardige ingrediënten, vergezeld van cocktails en wijnen uit de wijngaarden van de Middellandse Zee. 

Emporium Marketplace is een en al marmer en minimalisme waar het eten koning is. Kookstations serveren op de bestemming geïnspireerde gerechten, met sushi, zeevruchten en exquise vlees, naast op bestelling gekookte pasta en vers gebakken pizza. Gasten kunnen genieten van charcuterie en fromagerie, en brood en gebak dat rechtstreeks uit de oven op tafel komt. Bij het ontbijt worden verse sappen, smoothies en acai bowls geserveerd. 

Fil Rouge biedt voortreffelijke, Frans geïnspireerde internationale gerechten in een intieme ambiance waar gasten langer kunnen blijven hangen om het niveau van de gastronomische creativiteit echt te waarderen. Het decor bestaat uit ingewikkelde zeshoekige vormen die contrasteren met strakke witte muren, een eerbetoon aan tijdloze elegantie in haar puurste vorm. 

De chef-koks van Explora Journeys combineren hedendaagse technieken en creativiteit met een diep respect voor de regionale culinaire geschiedenis en hebben maar één doel voor ogen: de gasten nog lang na hun reis herinneringen laten ophalen.

Franck Garanger, het hoofd culinaire zaken van Explora Journeys, wordt zeer gerespecteerd om zijn veeleisende gastronomische normen. Hij heeft de lat voor de sector hoger gelegd en heeft de sector vooruitgeholpen in een tempo dat het dineren in het algemeen, maar vooral op zee, belooft te veranderen. Hij is persoonlijk verantwoordelijk voor de inkoop en handmatige selectie van de beste ingrediënten van over de hele wereld en hij en zijn team combineren deze tot een magisch smakenpalet dat de regionale keukens op elke reis weerspiegelt. Hij wordt bijgestaan door een team dat aan de top van zijn kunnen staat:

Alban Gjoka, Senior Lead Culinary Operations, helpt bij het bedenken van spannende menu's en de inkoop van ingrediënten van topkwaliteit. Jérôme Toumelin, Corporate Executive Chef heeft zijn expertise wereldwijd opgedaan, waaronder zes jaar als Executive Chef bij Market by Jean-Georges in Parijs. Christophe Sapy, Corporate Executive Pastry Chef, heeft een formidabele reputatie om desserts in kunstwerken om te toveren en Frederic Godineau, Senior Executive Chef, komt naar EXPLORA I met 19 jaar ervaring in de horeca.

De enorme ervaring, artistieke flair en culinaire verfijning die deze experts meebrengen naar de keukens van Explora Journeys zorgen ervoor dat de gasten kunnen genieten van een gewoonweg uitzonderlijk diner.

Meer info zie website:  www.explorajourneys.com 

 

Terug naar REDERIJEN

https://explorajourneys.com/be/en.html