Het merk vervangt Cruisewinkel.be in Vlaanderen, welke in 2008 de Vlaamse markt betrad. De focus van WonderCruises ligt op het toegankelijk maken van een cruisevakantie middels een moderne website met een compleet cruiseaanbod. Als enige partij met beschikking over een boekbare website in België verwacht WonderCruises een sterke concurrentiepositie aan te kunnen nemen. 

Het aanbod van WonderCruises bestaat uit ruim 5.800 cruises, 244 schepen en 22 verschillende rederijen. Een ingebouwde zoekmachine laat je met slechts een aantal klikken op de knop de ideale cruise zien, gefilterd op o.a. vaargebied, datum, prijs, populariteit en tal van andere handige zoekopties. Bij elke cruise worden er foto’s getoond van het schip, de bestemmingen en de vaarroute. Dankzij een live-verbinding met de rederijen wordt altijd de meest actuele prijs getoond. Daarnaast is er een eigen vluchtenmachine ingebouwd, die de bezoeker binnen enkele seconden de best passende vluchten toont in het geval van buitenlandse vertrek- en aankomsthavens. Voor wie een op-maat-gemaakt voorstel wenst te ontvangen, een reisadvies wilt of een andere vraag heeft zit er 6 dagen per week een team van 6 cruisespecialisten voor u klaar.

 
“WonderCruises is ons eerste tweetalige label in de Benelux, naast het reeds succesvolle Cruise Travel, Zeetours en Cruisewinkel op de Nederlandse markt. Met deze nieuwe stap maken wij onze innovatieve technologie en expertise ook beschikbaar voor de Waalse markt, en in hernieuwde vorm voor de Vlaamse markt” aldus bestuurder Patrick Cépèro. 

E-hoi groep

WonderCruises is onderdeel van het Duitse E-hoi GmbH, een van de grootste aanbieders op de Duitse cruisemarkt. E-hoi werd in 2003 in Frankfurt opgericht. In 2016 werd het cruiselabel Cruisewinkel.be onderdeel van de e-hoi groep, met als doel marktleider te worden in de online verkoop van cruisereizen en klanten optimale service en de beste prijs te kunnen garanderen.

Meer info : https://www.wondercruises.be/