Vernieuwd cruiseschip Independence of The Seasvoor vaart tijdens het winterseizoen vanuit het Amerikaanse Florida met bestemming Mexico, Jamaica, Haïti en hun vernieuwd privé-eiland Coco Cay in de Bahama's. Vanaf mei talrijke afvaarten vanuit Southampton.

Onder het Royal Amplified-programma worden de buitendekken van de schepen volledig vernieuwd met zwembaden voor gezinnen, ontspannende spa-achtige omgevingen en levendige activiteiten, zowel onder de zon als onder de sterrenhemel. Sensatiezoekers vinden er nieuwe attracties zoals waterglijbanen, waterparken en de Sky Pad, een virtual reality bungee trampoline.

A Perfect Day in CocoCay

Een cruisevakantie is evenwel meer dan een reis aan boord van het schip. Daarom kondigde Royal Caribbean de Perfect Day Island Collection aan, een ambitieus project rond haar exclusieve particuliere eilanden in de wereld. De eerste bestemming in de collectie wordt CocoCay, het privé-eiland van de rederij in de Bahama’s. Royal Caribbean investeert dit en volgend jaar meer dan 160 miljoen euro om van CocoCay de ultieme familiebestemming in de Caraïben te maken.

Het plan omvat onder meer de bouw van het Thrill Waterpark met 13 waterglijbanen. Daredevil’s Peak met een hoogte van 40 meter wordt meteen de hoogste waterglijbaan in Noord-Amerika. Andere nieuwigheden zijn de Oasis Lagoon, een 490 meter lange zipline en Up, Up and Away waarbij de gasten met een heliumballon tot 140 meter boven het eiland opstijgen. De attractie wordt daarmee het hoogste uitkijkpunt in de Bahama’s. Royal Caribbean laat nieuwe parelwitte zandstranden aanleggen en bouwt een exclusieve Coco Beach Club met onderwater-cabana’s, nog een primeur voor de Bahama’s. Eerder startte de maatschappij al met de bouw van een kade zodat de schepen er in alle omstandigheden kunnen afmeren en het comfort voor de gasten wordt verbeterd. 

“Royal Caribbean International staat bekend voor haar passie voor innovatie, haar niet aflatende aandacht voor detail en haar toewijding om de verwachtingen van de gasten te overtreffen,” benadrukt CEO Michael Bayley. “Wij verwelkomen wereldwijd elk jaar meer dan vijf miljoen gasten en hebben dit programma ontworpen om onze trouwe gasten nieuwe wow-momenten te bezorgen en een nieuwe generatie van avonturiers aan te trekken.”

Independence of the Seas

Independence of the Seaswas eerder dit jaar het eerste schip van Royal Caribbean dat naar aanleiding van het Royal Amplified-programma werd vernieuwd. Een scala aan verbluffende nieuwe voorzieningen om kinderen en volwassenen te verrassen, maken van Independence of the Seashet ultieme familieschip.

Een overzicht van de vernieuwingen.

  • The Perfect Storm, een duo van race-glijbanen genaamd Cyclone en Typhoon.
  • Splashaway Bay, een interactief waterpark voor de jongste cruisers.
  • Sky Pad, een buitenaardse bungee-trampoline-ervaring met virtual reality.

Glow-in-the-dark lasertag, een ervaring in Studio B waar vrienden en familie samenwerken om  de 'Battle for Planet Z' te spelen.Vernieuwd cruiseschip Independence of The Seasvoor vaart tijdens het winterseizoen vanuit het Amerikaanse Florida met bestemming Mexico, Jamaica, Haïti en hun vernieuwd privé-eiland Coco Cay in de Bahama's. Vanaf mei talrijke afvaarten vanuit Southampton.

Meer info bij de betere cruisereisbureau of bij Cruise Connection, tel. 03 / 880 80 80.

Terug naar nieuws