BELEEF meer zomer met Hapag-Lloyd zomerspecials 

Geniet nu van aantrekkelijke kortingen en ga deze zomer op cruise aan boord van het beste cruiseschip ter wereld (Berlitz)!

GENIET nu van "smart casual reizen" in een onstpannen sfeer, zonder formele kleding, vaste maaltijden of traditionele zitplaatsen in de restaurants aan boord.

Cruise met EUROPA 2 in luxe en met een top gastronomie. Ontdek bijzondere bestemmingen.

Ongerepte landschappen, pittoreske fjorden en idyllische dorpjes. Met deze cruise vol afwisseling ontdekt u het beste van Noorwegen, het magische Schotland en als absolute topper om mee af te ronden: het Kanaaleiland Isle of Man.

De zonovergoten Balearen, Marseille, de oudste stad van Frankrijk, St-Tropez... Een gevarieerde cruise van het uitbundige Andalusië naar het oogverblindende Prinsdom Monaco.

Hapag-Lloyd Cruises heeft tijdens deze cruise vooraf de beste golfbanen voor u gereserveerd, vraag naar GOLF & CRUISE pakket.

Wat telt op deze route langs de Franse en Italiaanse kusten zijn de termen "dolce vita" en "savoir vivre". 

Van de Côte d'Azur naar de Ligurische Rivièra, langs de culturele schatten van Toscane en de Golf van Napels met zijn geurige citroen- en sinaasappelboomgaarden. 

Deze cruise eindigt in stijl in het keizerlijke Rome.

Schilderachtige kustplaatsen en mediterrane charme. 

Drie landen, twee premières, één droomcruise. Maak kennis met geheime reistips van Italië, Ponza, de Franse havenstad Bandol en het pittoreske Tarragona in Spanje. Ideaal voor een perfecte zomervakantie!

Ontdek idyllische zandstranden, prachtige regio's en Porto Santo Stefano, bekend bij wijnliefhebbers. Aan boord van deze cruise: Een audiovisuele 360-graden ervaring. 

Hapag-Lloyd Cruises heeft tijdens deze cruise vooraf de beste golfbanen voor u gereserveerd, vraag naar GOLF & CRUISE pakket.

Vertrek oktober ATHENE - MAHÉ: 12 dagen met EUROPA 2 (500 gasten)

Dit is de ideale cruise voor wie wil ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Van Athene over de Middellandse Zee, doorheen het Suez Kanaal naar de paradijselijke eilanden van de Seychellen. 

Aan boord train je met coaches van het IN2BALANS: ontspanningstechnieken van het Verre Oosten.

Meer info: info@footprints.be