Profiteer nu van deze uitzonderlijke aanbiedingen bij Hapag-Lloyd Cruises!

Spitsbergen, IJsland en Groenland

Vertrek op 11 aug. 2024 LONGYEARBYEN - KANGERLUSSUAQ18-daagse cruise Promo tot -28% korting

Verken het thuisland van poolvossen en walvissen, waar de majestueuze ijsbeer heerst. Bewonder de glinsterende ijsformaties van de Liefdefjord en ervaar de eerbiedige stilte van de Magdalenefjord. In Ny-Alesund voel je de geschiedenis en het onderzoek naar klimaatverandering en spot wilde dieren op Prins Karls Forland. Van Saudarkrokur tot Isafjordhur, beleef de woeste schoonheid van de Westfjorden. Bewonder de Dynjandi waterval en de opvallende Troll’s Seat. Vaar langs de kliffen van Latrabjarg, bewoond door duizenden vogels. Verken de Langjokull en Deildartunguhver en ervaar een vlucht over het ‘eiland van vuur en ijs’

Aan boord van expeditieschip HANSEATIC inspiration. 

 

Expeditie Groenland en Canada

Vertrek op 29 aug. 2024 KANGERLUSSUAQ - TORONTO18-daagse cruise Promo tot -23% korting

De HANSEATIC inspiration neemt je mee op een reis van de Noordpool van Groenland tot aan de majestueuze rivieren van Canada. Beginnend in het charmante Sisimiut, verken je historische nederzettingen en bewonder je de adembenemende natuurpracht van Disko Bay. Walvissen spotten, warmwaterbronnen en Vikingnederzettingen – het is slechts een greep uit de ervaringen die je te wachten staan. Vervolg je avontuur naar de dunbevolkte oostkust van Canada, waar je L’Anse aux Meadows kunt verkennen, de overblijfselen van oude culturen kunt ontdekken en kunt genieten van de prachtige natuur van Gros Morne National Park. Een hoogtepunt van de reis is de vaart op de St. Lawrence River, waar je de kans krijgt om walvissen te spotten, dramatische landschappen te bewonderen en door de sluizen te varen met een hoogteverschil tot 15 meter.

Avontuurlijke expeditiecruise Antarctica

Vertrek op 5 dec. 2024 Heen/terug USHUAIA17-daagse cruise Promo -15% voor laatste kajuiten

Voor deze cruise voorziet Hapag-Lloyd Cruises bovendien een Nederlandstalige aanspreekpersoon gedurende de hele reis! Ervaar de cruise van je leven, waarbij de extremen van de natuur de koers bepalen en spontaniteit cruciaal is voor de bemanning. Een woestijn van sneeuw en ijs. IJsschotsen gebeeldhouwd in de vreemdste vormen en de mooiste tinten blauw. Indrukwekkende vlaktes en mysterieuze stilte. Hier bepaalt het expeditieschip HANSEATIC inspiration van Hapag-Lloyd Cruises met de Zodiacs de route naar mysterieuze regio’s met de indrukwekkende dierenwereld van het zesde continent. De beproevingen van de ontdekkingsreizigers hebben plaatsgemaakt voor modern comfort, maar de pioniersgeest blijft onverminderd bestaan. Alleen de aankomst – en vertrekdata staan vast – alles daaromheen is expeditie in de puurste zin van het woord.  

Grand Expedition Route Antarctica 

Vertrek op 10 jan. 2025 Heen/terug USHUAIA, via de Falklandeilanden, Zuid-Georgië en Antarctica, 18-daagse cruise Promo tot -32% korting

Het witte landschap aan het einde van de wereld is het begin van wat waarschijnlijk het grootste avontuur van je leven wordt: Antarctica, het zesde continent. Je ontdekt er ijsbergen in de vreemdste vormen en glinsterende gletsjers en fjorden. Adembenemende vlakten smelten samen met mysterieuze stilte en je komt terecht in ongerepte natuur, het habitat van enorme kolonies pinguïns, machtige zeeolifanten en pelsrobben. Deze route laat ongetwijfeld de avonturier in jou naar bovenkomen, terwijl je geniet van het hoogste niveau van comfort. Alleen de aankomst- en vertrekdata liggen vast. Al de rest is expeditie in de puurste zin van het woord.

Stap aan boord van de HANSEATIC inspiration, het nieuwe generatie expeditieschip van Hapag-Lloyd Cruises. Tijdens deze 18-daagse cruise naar Antarctica via de Falklandeilanden en Zuid-Georgië maak je kennis met een andere wereld. De regio van Zuidpool overtreft alle verwachtingen, zo groots en zo fascinerend. Elke trip naar de Zuidpool is een voorrecht, onder begeleiding van experten verdiept elkeen zich in de geschiedenis, de fauna en de flora op een verantwoordde manier.

HANSEATIC expeditieschepen

Met het expeditieschip HANSEATIC inspiration lanceerde Hapag-Lloyd cruise een nieuwe standaard voor expeditiecruises waarbij avontuur en comfort in perfecte harmonie samengaan. 

Er zijn 2 uittrekbare glazen balkons aan beide zijkanten van het schip. Als we hierop stonden hadden we het gevoel dat je boven het water zweeft. Ideaal om de walvissen en wildlife beter te observeren. 

De wind in je gezicht en de dauw op je huid, dit beleef je als ontdekkingsreiziger in de open lucht. Dat vrije gevoel is van groot belang voor Hapag-Lloyd Cruises en dat is waarom er veel meer open dek voorzien is bij de nieuwe HANSEATIC expeditieschepen.

Antarctica en Spitsbergen kent een maximaal van 199 passagiers, dit om te voldoen aan de vereisten van de IAATO en de AECO.

Interesse in bovenstaande expeditiecruises?

Meer info bij Hapag-Lloyd Cruises: Tel. 0800 79 421 of mail naar: service@hl-cruises.com

Of informeer bij de onze CRUISE & STYLE aanbevolen reisbureaus. Zij kunnen u het beste advies geven inclusief de flexibele voorwaarden van Hapag-Lloyd Cruises.

Alle aanbiedingen volgens beschikbaarheid en op basis van 2-pers. per suite. Profiteer nu van deze uitzonderlijke aanbiedingen!

 

Terug naar NIEUWS