Paul Gauguin - PONANT: één cruise familie in luxueuze Yacht Cruises

De Paul Gauguin, die voortaan deel uitmaakt van de PONANT-familie, vaart deze zomer weer uit met drie unieke cruises om Frans-Polynesië te ontdekken. Zowel lokale bewoners als internationale reizigers kunnen weer op cruise gaan.

Frans-Polynesië heeft zijn grenzen opnieuw geopend. Tahiti en zijn eilanden ontvangen opnieuw internationale reizigers, met strikte naleving van de gezondheidsvoorschriften die door de lokale autoriteiten zijn opgelegd.

Van de Genootschapseilanden langs Tuamotu en de Marquesaseilanden ... Reizigers krijgen de kans om Frans-Polynesië via drie unieke cruises te ontdekken.

Meer info & reservaties bij de betere cruisesreisbureaus, klik hier

De Paul Gauguin combineert unieke vaarroutes, een uitmuntende service en hoogstaande gastronomie. Deze jacht met 166 cabines en suites is speciaal ontworpen om in de Polynesische wateren te varen. De geringe diepgang van het schip zorgt ervoor dat onze gasten zo dicht mogelijk bij ondiepe lagunes en afgelegen eilanden kunnen geraken. Aan boord laten de Gauguins en Gauguines, onze Polynesische gastheren en -vrouwen, u kennismaken met hun cultuur en hun eeuwenoude tradities.

Cruises Paul Gauguin in Frans-Polynesië 

TUAMOTU, DE MARQUESASEILANDEN EN DE GENOOTSCHAPSEILANDEN  

Tijdens de cruise langs deze drie eilandengroepen ontdekt u een adembenemende natuur: betoverende koraalatollen en schitterende zeebodems, unieke bergen, geheime kreken en duizelingwekkende bergtoppen, een weelderige jungle, spectaculaire lagunes, ... Cultuurliefhebbers komen ook aan hun trekken met de graven van Paul Gauguin en Jacques Brel, het ambachtscentrum van Tahuata, de petrogliefen, de tiki (kunstbeelden) en de Polynesische folklore en legendes.

Van Papeete tot Papeete - Aan boord van de Paul Gauguin, 15 dagen/14 nachten

Vertrek op 29 augustus 2020, vanaf € 6420* pp, in plaats van € 7530

All-in verblijf, inclusief de heen- en terugvluchten vanuit Parijs met de luchtvaartmaatschappij Air Tahiti Nui, de transfers en de cruise. 

Nu te boeken bij de betere cruisesreisbureaus, klik hier

TAHITI EN DE GENOOTSCHAPSEILANDEN

Bezoek de unieke parels van Frans-Polynesië, tussen uitzonderlijke stranden en culturele ontdekkingen. U komt volledig tot rust aan de maagdelijke kusten van Huahine, in het turquoise water van Taha'a of in de mooiste lagunes ter wereld in Bora Bora. U maakt kennis met de Polynesische folklore via zang en dans of door een bezoek te brengen aan authentieke dorpen.

Van Papeete tot Papeete - Aan boord van de Paul Gauguin, 8 dagen/7 nachten

Vertrek op 22 augustus, 12, 19 en 26 september 2020, vanaf € 4980* pp, in plaats van € 5760

All-in verblijf, inclusief de heen- en terugvluchten vanuit Parijs met de luchtvaartmaatschappij Air Tahiti Nui, de transfers en de cruise. 

Nu te boeken bij de betere cruisesreisbureaus, klik hier

Om uw gemoed gerust te stellen: gezondheidsvoorschriften zijn voorzien! 

Om met een gemoed gerust te kunnen varen, worden alle personen aan boord gecontroleerd (zowel passagiers als bemanningsleden) en worden oppervlakken regelmatig ontsmet en gereinigd. We hebben het traject voor onze klanten voor, tijdens en na de cruise volledig herdacht. Zolang er geen geval van COVID-19 op Frans-Polynesië wordt vastgesteld en de lokale voorschriften een PCR-test voor het betreden van het grondgebied vereisen, worden de resultaten van de PCR-test niet opgevraagd bij het aan boord gaan van lokale bewoners en bezoekers die meer dan 14 dagen op het grondgebied verbleven hebben. Op strategische zones werden warmtecamera's geplaatst om automatisch de temperatuur te meten zodat er verschillende keren per dag een controle uitgevoerd kan worden.

Deze luxu cruises zijn nu te boeken bij de betere cruisesreisbureaus, klik hier