Doopvrouwe Nieuw Statendam

“We zijn diep vereerd dat Oprah als doopvrouwe van de Nieuw Statendam optreedt en we zijn erg enthousiast over het feit dat Oprah opnieuw met ons gaat cruisen tijdens deze ‘Girls’ Getaway’ cruise in samenwerking met O, The Oprah Magazine,” aldus Nico Bleichrodt van Holland America Line.

“De samenwerking met Holland America Line is een droom die uitkomt,” aldus Jayne Jamison, Senior Vice President, Publisher en Chief Revenue Officer van O, The Oprah Magazine. “Onze teams hebben nauw samengewerkt om onvergetelijke momenten, geïnspireerd op onderwerpen in het tijdschrift, te creëren voor de cruise in januari 2019.”

Girls Getaway Cruise 2019 en Holland America Line

Activiteiten en evenementen op de ‘Girls’ Getaway’ cruise

Conversation with Oprah: Winfrey deelt hoogtepunten uit haar carrière, inspirerende verhalen van de vrouwen die ze in de loop der jaren heeft ontmoet en haar wens om van betekenis te zijn voor de gasten aan boord. Gayle King komt ook op het podium voor een openhartig en onderhoudend gesprek die de sterke band tussen deze beste vriendinnen toont.

Love That! Stijlsessie met Adam Glassman: Glassman verzorgt een stijlpresentatie waarbij hij tips, trucs en geheimen onthult voor kledingstukken die iedereen in zijn garderobe moet hebben. Aansluitend neemt hij de gasten mee naar de speciale O Shop om winkeladvies te geven.

O’s Reading Room met Leigh Haber: Gasten hebben de gelegenheid om aan boord de meest recente boekenclub selectie te lezen en samen met Haber in discussie te gaan met de auteur. O’s Reading Room is in 2017 op de Holland America Line schepen geïntroduceerd en is nu beschikbaar op de gehele vloot.

Just Breath: Door middel van meditatie en beweging stellen deelnemers, onder begeleiding van een instructeur, hun doelen voor de dag en worden bewust van zichzelf en degenen om hen heen. Op de zeedag wordt ‘Just Breathe’ gehouden rondom de serene omgeving van het Lido zwembad en de sessie wordt verplaatst naar het strand tijdens de stop op privé-eiland Half Moon Cay. 

Samenwerking Holland America Line en O, The Oprah Magazine 
Voortbouwend op het succes van de exclusieve samenwerking die in 2017 begon, hebben Holland America Line en O, The Oprah Magazine hun overeenkomst verlengd tot 2019. Hierbij staat de bezielende kracht van reizen en O’s sterke toewijding aan verbinding en persoonlijke groei centraal.

Voor meer info betere reisbureaus

Wenst u ons nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE? Mail dan naar info@cruisestyle.be