Verhoeven Autocarreizen brengt u in alle rust en comfort en met een ervaren reisbegeleiding naar het cruiseschip.

Bij het eindpunt van de cruise, rijdt Verhoeven Autocar u terug huiswaarts. Op reis met Verhoeven = vakantie zonder zorgen!

Zeecruises Middellandse Zee met Verhoeven Cruisevakanties

Een cruise staat garant voor een onvergetelijke ervaring. Geniet van één van de meest ontspannende en modernste manieren van reizen.

Ontdek de mooiste plekjes van de Middellandse Zee, historische en bruisende steden en havens, zonder dat u uw reiskoffers moet uitpakken.

22 juni Aan boord van de MSC Magnifica organiseren we een 10-daagse cruise op de Oost-Midellandse Zee: Venetië, Bari, Katakolon, Santorini, Piraeus,  Corfu, Kotor, Venetië.

22 september Met de MSC Seaview maken we een 10-daagse cruise op de West-Middellandse Zee: Genua, La Spezia , Civitavecchia,  Cannes, Palma de Mallorca, Barcelona, Ajaccio, Genua.

Het worden niet alleen culturele, maar ook heerlijke culinaire weken met top entertainment. Reis met ons mee en maak een onvergetelijke cruise in een warme Mediterrane sfeer.

 

Riviercruises Douro, Gironde of Donau, met Verhoeven Cruisevakanties

Een riviercruise is een ontspannen en uiterst comfortabele vakantie. Aan boord geniet u van een volledige verzorging en wordt u omringd door de goede zorgen van een vriendelijke en servicegerichte bemanning. Onderweg is er genoeg afwisseling, want zonder uw reiskoffers in of uit te pakken reist u van de ene naar de andere interessante bestemming.

28 juli: 8-daagse cruise op de Douro.

21 augustus: 6-daagse cruise op de Gironde.

2 november: 7-daagse cruise op de Donau.

 

Interesse? Voor meer info, contacteer Verhoeven Cruisevakanties Tel. 03 / 311 59 59 of mail naar info@verhoeven.be

 

Terug naar Nieuws