Kerstmarkten

Ook dit jaar maakt CroisiEurope de kerstmarkten net dat tikkeltje magischer aan boord van hun cruiseschepen, die dit jaar ook op de Rijn varen.

Vier deze traditie met een kerst- en nieuwjaarscruise en begeef u naar het hart van verschillende steden op een péniche of een rivierschip.

Snuif de feestelijkheden op in het hartje van Parijs, in de Provence, in de Elzas, in de Rhônevallei, langs de Loire, langs de Gironde, in Venetië, in Andalusië, langs de grote steden aan de Donau, ... het aanbod is erg gevarieerd.

De cruises duren tussen drie en zeven dagen en vormen zo de ideale gelegenheid om samen met vrienden of familie te genieten van de sprookjesachtige, magische decors.

Dit jaar brengt CroisiEurope u ook naar de Rijn: een splinternieuwe vijfdaagse cruise aan boord van de MS L‘EUROPE. Alle bezoeken zijn inbegrepen. Als bijzondere gast verwelkomen we Simone Morgenthaler, journaliste en schrijfster die haar eigen regio, de Elzas, en de legendes en tradities van de adventstijd graag extra in de verf zet. Ontdek de feeërieke wereld van kristal tijdens een volkomen nieuw bezoek aan het Lalique Museum, laat u betoveren in Straatsburg, dé kersthoofdstad, en bereid een traditionele kerstbredele aan boord.

Vertrek december:  STRAATSBURG • SANKT-GOARSHAUSEN • RÜDESHEIM • MAINZ • GAMBSHEIM • STRAATSBURG 

Gezelligheid, een aangename sfeer, lekkernijen, rijke tafelversieringen en een heerlijke keuken, ... niets ontbreekt! Alle ingrediënten zijn aanwezig voor geslaagde eindejaarsfeesten! Meer dan ooit staat dezecruise in het teken van ‘delen‘ en dat alles in een feestelijk jasje!

Boeken of een vraag? Onze medewerkers helpen u graag verder op het nummer +32 2 514 11 54

Surf ook naar onze website www.croisieurope.be

Meer info bij de betere cruisereisbureaus 

Wenst u ons nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE? Mail dan naar info@cruisestyle.be

Terug naar Nieuws