Oceania Cruises, befaamd voor hun ‘Finest Cuisine At Sea®’, keuze in 7 boetiekschepen!

De luxe rederij Oceania Cruises is wereldleider op het gebied van culinaire en bestemmingsgerichte cruises en overtreft alle verwachtingen op het gebied van service en gastronomie.

Oceania Cruises is met stip de rederij voor culinaire liefhebbers met verschillende specialiteitenrestaurants van topniveau, waar gasten gastronomisch in de watten gelegd worden, ongelimiteerd en zonder toeslag.  Er wordt voortdurend naar gestreefd om de lat hoger te leggen voor elk onderdeel van de luxe cruise-ervaring, met gastronomie en dranken op de eerste plaats.  

OLife Ultimate: nu extra voordelen bij boeking op geselecteerde cruises!

Met de introductie van OLife Ultimate wordt de gehele beleving nog rijker gemaakt, vraag info bij de CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureaus

  • een extra boordkrediet,

  • een aantal gratis excursies,

  • alsook het alcoholisch drankenpakket waarbij wijn, bier, champagne worden aangeboden tijdens lunch en diner.

Plus inclusieve voorzieningen:

  • GRATIS internet
  • GRATIS frisdranken, cappuccino, espresso, thee en sappen
  • GRATIS plat en bruisend Vero Water®
  • GRATIS roomservice menu 24 uur per dag
  • GRATIS fitnesslessen
  • GRATIS wasserette
  • GRATIS en onbeperkte toegang tot het Aquamar Spa Terras voor Concierge Level en Suite gasten

Bent u ook liefhebber van een lekker aperitiefje, een glaasje Champagne rondom het zwembad of op uw balkon of een heerlijke cocktail, dan heeft u de mogelijkheid mits 30 USD per persoon per dag het all in pakket te bekomen.

Geselecteerde cruises met enkele prijzen, echter voor de juiste prijzen contacteer onze aanbevolen reisbureaus.

MALTA - VENETIË – 8 dagen – 7 juni 2023 - SIRENA 

Luxe balkonhut vanaf € 3.679 pp 

Nu inclusief: 4 excursies, $400 boordtegoed en alcoholische dranken tijdens lunch en diner.

REYKJAVIK - OSLO – 15 dagen – 21 juli 2023 - RIVIERA

Vaar mee op een ontdekkingsreis naar de grootste meesterwerken van de natuur terwijl u van afgelegen gebieden in Groenland naar de Faeröer- en Shetlandeilanden vaart. Een finale van Scandinavische steden voegt een vleugje kunsterfgoed en onverwachte levendigheid toe voor een onvergetelijke reis. 

Luxe balkonhut vanaf € 7.709 pp 

Nu inclusief: 8 excursies, $800 boordtegoed en alcoholische dranken tijdens lunch en diner.

MONTE CARLO - ATHENS – 10 dagen – 6 aug 2023 - SERENA

De dramatische schoonheid van de steile terrasvormige kliffen van Cinque Terre, Capri, de dromerige landschappen van Kreta, de onontdekte eilandjes van de Dodekanesos. 

Luxe balkonhut vanaf € 4.749 pp 

Nu inclusief6 excursies, $600 boordtegoed en alcoholische dranken tijdens lunch en diner.

DUBAI - ABU DHABI – 10 dagen – 19 december 2023 - RIVIERA

De grimmig mooie woestijnlandschappen van het Midden-Oosten, waar glanzende wolkenkrabbers en musea van wereldklasse ruimte delen met bruisende souks die het nomadenleven van eeuwen geleden oproepen. 

Luxe balkonhut vanaf € 3.179 pp 

Nu inclusief 6 excursies, $600 boordtegoed en alcoholische dranken tijdens lunch en diner.

TOKYO - TOKYO – 12 dagen – 20 maart 2024 - RIVIERA

Shimizu's ongeëvenaarde uitzicht op Mount Fuji, de Tweede Wereldoorlog geschiedenis van Hiroshima en Nagasaki en de statige tempels van het keizerlijke Kyoto, Stad van Bloemen. 

Luxe balkonhut vanaf € 6.579 pp 

Nu inclusief 6 excursies, $600 boordtegoed en alcoholische dranken tijdens lunch en diner. 

Extra voordelen zijn per stateroom.

Ontdek de vernieuwde Riviera

Alle staterooms en suites hebben een grondige verjonging ondergaan en zijn voorzien van nieuw, weelderig wooncomfort met op maat gemaakt meubilair, houten afwerkingen en designeraccenten die Oceania Cruises' kenmerkende essentie van elegantie uitstralen. Dit schip met 1.238 gasten is beter dan nieuw.

Enkele opvallende hoogtepunten van het vernieuwde schip zijn: 

  • Concierge Level Veranda Staterooms en Veranda Staterooms zijn de grootste standaard staterooms op 27 vierkante meter
  • Alle staterooms geven een chique, warm en comfortabel gevoel van thuis met strak gerestylede badkamers en nieuw meubilair. 
  • Alle badkamers in de kajuiten zijn voorzien van Italiaans marmer, op maat gemaakte stoffen in harmonieuze tinten die doen denken aan geschilderde woestijnen en rustige luchten, en ze glinsteren allemaal met de moderniteit van een Milanees herenhuis.
  •  De openbare ruimtes van de Riviera zijn opgewaardeerd met nieuwe tapijten en met leer beklede fauteuils. 
  • Alle gezellige lounges, trendy bars en eetgelegenheden zijn elegant gerestyled, waardoor de sociale en culinaire ervaringen zijn verbeterd met behoud van de home-away-from-home sfeer.
  • De Grand Dining Room weerspiegelt een vernieuwd gevoel van grandeur dat afstraalt van de glinsterende kroonluchter, pluche tapijten en boterzachte lederen fauteuils.
  •  Het buiten dineren is volledig vernieuwd met een heerlijke nieuwe trattoria, met een scala aan houtgestookte pizza's, sappig gegrilde Italiaanse specialiteiten, verleidelijke salades en heerlijke desserts.

Aan boord Riviera wordt de  ‘Finest Cuisine At Sea®’ naar een nog hoger niveau getild met elke dag een ruime keuze aan menu’s in de Grand Dining, of het Terrace Cafe, alsook een keuze uit 4 specialiteiten restaurants die een uitgebreid a la carte menu aanbieden en tevens inbegrepen zijn in de cruise prijs zoals Jacques (Frans getint), Red Ginger (Aziatisch), Polo Grill (Steakhouse), Toscana (Italiaans). Zoals steeds worden niet alcoholische dranken zoals frisdranken, Vero Water, koffie en koffiespecialiteiten, thee, fruitsappen onbeperkt aangeboden. Een mooie roomservice menukaart is tevens beschikbaar 24/24uur.  

Meer info: OceaniaCruises.com