Groenland expeditie, vertrek op 7 augustus 2024! 

Beleef een fantastische zomer in het noordpoolgebied met een ongelooflijk avontuur in Groenland. Laat je verrassen door gigantische ijsbergen en de prachtige Eqi-gletsjer. Bezoek unieke nederzettingen en maak kennis met de vriendelijke bewoners. Een zeereis is de beste manier om Groenland te ervaren, met een adembenemende kustlijn van kleurrijke huisjes op steile berghellingen tot aan fjorden, waar reusachtige gletsjers enorme ijsbergen produceren. Terwijl je vaart, kun je walvissen en zeehonden in zee zien spelen. Op slechts enkele minuten wandelen bevind je je in een volledig geïsoleerd stukje natuur, omringd door de wildernis.

Route: Vlucht naar Kopenhagen, vlucht naar Kangerlussuaq, Sisimiut, Qeqertarsuaq op Disko eiland, Uummannaq Fjord, Uummannaq, Eqip Sermia gletsjer, Ilulissat, Sarfannguit,vlucht naar Kopenhagen.

Boekt u nu deze exclusieve 11-daagse Groenland expeditie met vertrek op 7 augustus 2024, dan kunt u profiteren van aantrekkelijke kortingen! U ontvangt € 1.000 korting per persoon, plus een compleet aan- en afreispakket Kopenhagen. Dit omvat een heen- en terugvlucht Amsterdam-Kopenhagen met hotelovernachtingen inclusief ontbijt (7 en 17 augustus). 

Aan boord van MS Ocean Albatros 

Het splinternieuwe schip Ocean Albatros is een echte parel! Alle 93 comfortabele passagiershutten en suites bieden onbelemmerd zicht op zee en de meeste hebben een eigen balkon. Het schip beschikt over twee restaurants, mogelijkheden om te dineren op het buitendek en er is een Albatros Nordic bar. Verder zijn er ook tal van ultramoderne voorzieningen aanwezig, zoals een wellnessruimte met panoramasauna en een moderne voorstellingsruimte.  

Hoogtepunten van deze reis

  • Bezoek aan verschillende Inuit nederzettingen met de typische kleurrijke huisjes
  • Bezoek aan Diskobaai met haar imposante ijsbergen
  • Boeiende lezingen over verschillende onderwerpen
  • Grote kans op het spotten van walvissen
  • Minstens 1 of zelfs 2 landingen per dag
  • Reisbegeleiding aan boord
  • Splinternieuw schip met de modernste technologie
  • Ruime hutten, allen met zeezicht. 

Nu uitzonderlijke aanbieding:

Nu € 2.000 korting per koppel, plus een compleet aan- en afreispakket naar Kopenhagen, inclusief een heen- en terugvlucht Amsterdam-Kopenhagen en hotelovernachtingen met ontbijt op 7 en 17 aug. 2024.

Tarieven volgens beschikbaarheid enkel op deze cruise.  

NORSKE reisspecialisten informeren u graag verder en zijn per e-mail bereikbaar via info@norske.nl.

Kijk voor meer informatie op www.norske.nl

Tel. 0031 23 528 98 56 of mail naar info@norske.nl. of 

Groenland Expeditie

Of contacteer onze CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureaus.