MSC BELLISSIMA

Nieuwe schip : MSC BELLISSIMA 

Tweede  ultramoderne schip uit de Meraviglia-generatie, CRUISE & STYLE reportage…

MSC BELLISSIMA  is de NAAM VAN TWEEDE MERAVIGLIA GENERATIESCHIP.

Patrick Porubaix, zegt het volgende: ‘ MSC Bellissima is een naam die de schoonheid en pracht weergeeft van de volgende generatie schepen van MSC Cruises, welke zijn uitgerust met de nieuwste faciliteiten en voorzieningen voor reizigers van alle leeftijden. Wij zijn verheugd deze aankondiging te mogen doen op de dag dat het zusterschip, MSC Meraviglia, voor het eerst in aanraking komt met water, de echte “geboorte” van een schip.’

Meraviglia generatie van MSC Cruises is een ultramodern ontwerp en een bestemming opzichzelf. Dit komt mede door de vele faciliteiten aan boord zoals de speciaal ontworpen Carousel Lounge waar artiesten van Cirque du Soleil een show zullen geven die exclusief voor gasten van MSC Cruises te zien is. De MSC Meraviglia beschikt over een 96 meter lange, Mediterrane, promenade met een LED koepel van 80 meter lang in het centrum van het schip.

MSC Yacht Club is het exclusieve concept met privé -faciliteiten verdeeld over drie dekken vooraan het schip en op de bovenste verdieping.

Lees reportage in CRUISE & STYLE, klik hier om te bestellen. 

Terug naar NIEUWS