MSC CRUISES LANCEERT HET GROOTSTE CHARTERPROGRAMMA IN DE SECTOR OM GASTEN TE HELPEN INSCHEPINGSHAVENS TE BEREIKEN VOOR ZOMERAFVAARTEN ONDER DE BESCHERMING VAN HAAR TOONAANGEVENDE GEZONDHEIDS- EN VEILIGHEIDSPROTOCOL

• Programma om gasten toegang te geven tot naadloos en veilig reizen van huis naar schip voor het komende zomerseizoen

• Charters vanaf grote luchthavens in Italië, Frankrijk, Duitsland, Spanje en Zwitserland zullen vakantiegangers in staat stellen om aan te sluiten bij zes verschillende schepen en routes van MSC Cruises in de Middellandse Zee en Noord-Europa


MSC Cruises kondigde aan dat het voor de zomer van 2021 het grootste aircharterprogramma in de sector heeft opgezet om meer inschepingshavens gemakkelijk en veilig bereikbaar te maken vanuit een reeks Europese landen.

Gasten krijgen toegang tot een naadloze reis van hun huis naar het schip voor hun vakantie op zee, allemaal onder de bescherming van het toonaangevende gezondheids- en veiligheidsprogramma van de onderneming, nu uitgebreid met het luchtvervoer.

Dit biedt een ruime keuze aan havens, schepen en routes deze zomer voor gasten van MSC Cruises uit Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje en Zwitserland voor afvaarten in het westelijke Middellandse Zeegebied, het oostelijke Middellandse Zeegebied en Noord-Europa.

MSC Cruises heeft tussen juli en oktober chartervluchten toegezegd - meer dan 26.000 stoelen - van luchtvaartmaatschappijen, waaronder Air France, Eurowings, Iberia, Alitalia en Neos, om te vliegen vanaf handige en toegankelijke luchthavens in Duitsland, Frankrijk, Spanje, Italië en Zwitserland, zodat gasten op geschikte tijden kunnen aankomen op een luchthaven dicht bij hun inschepingshaven voor de start van hun cruisevakantie.

Voor Belgische en Luxemburgse passagiers biedt MSC Cruises vanaf 17 juli 2021 elke zaterdag privévluchten van Air France van Parijs CDG naar Hamburg en Venetië en van Eurowings van Düsseldorf naar Genua.

Dankzij deze vluchten, uitgevoerd door Air France en Eurowings, kunnen Belgische en Luxemburgse gasten in alle rust naar bestemmingen vliegen die de moeite waard zijn, terwijl ze kunnen genieten van dezelfde diensten als op een lijnvlucht.

 

MSC Cruises kondigt nieuwe en bijgewerkte routes aan in de Middellandse Zee en in Europa voor de komende zomer 2021... 

MSC is bijzonder trots dat ze voor de komende zomer een groeiende keuze aan cruisevakanties kunnen aanbieden naar een reeks verschillende bestemmingen in het Middellandse Zeegebied en Europa. Ze zullen enkele van hun meest innovatieve en modernste schepen in de vloot opnemen.

En om het hun gasten nog makkelijker en veiliger te maken om de schepen van dichter bij huis te bereiken, zullen al de routes extra inschepingshavens bevatten. Alleen al in het Middellandse Zeegebied zal MSC Cruises haar gasten tot 15 inschepingshavens aanbieden.

Nieuw: privéstrand ervaring ontwikkeld voor Taranto in Puglia exclusief voor MSC Seaside gasten 

Hieronder vindt u een volledige lijst met bevestigde routes van MSC Cruises die nu beschikbaar zijn om te boeken voor deze zomer 2021 

Drie schepen in de westelijke Middellandse Zee die Italië en Malta aandoen 

  • MSC Grandiosa zal in eerste instantie haar huidige 7-nachten route uitbreiden, waarbij de Italiaanse havens van Genua, Civitavecchia voor Rome, Napels, Palermo en Valletta, Malta worden aangedaan. De Spaanse havens Valencia en Barcelona zijn ondertussen ook toegevoegd aan de huidige route van het schip.
  • MSC Seaside vertrekt vanuit Genua en de nieuw geïntroduceerde havens van Siracusa in Sicilië en Taranto in Puglia aandoen, evenals Civitavecchia voor Rome en Valetta in Malta. Het reisschema van het schip is vervolgens verrijkt met stops in de Franse haven Marseille. MSC Seaside introduceert een speciale privéstrandervaring in Taranto, exclusief voor de gasten van het schip. Een dagje naar het strand is een belangrijk onderdeel van een zomervakantie, dus nu zullen de gasten van MSC Seaside kunnen ontspannen op het zandstrand aan het heldere water van de Ionische Zee. 
  • MSC Seashore is het nieuwe vlaggenschip van MSC Cruises en biedt van tot 31 oktober cruises van 7 nachten aan in de Italiaanse havens van Genua, Napels en Messina, maar ook in Valletta op Malta, Barcelona in Spanje en Marseille in Frankrijk. Op 31 oktober zal het schip Genua verlaten voor zijn 18 nachten durende positioneringscruise in Noord-Amerika. Vanaf 20 november zal het schip cruises aanbieden voor 7 nachten in de Caraïben, waarbij San Juan (Puerto Rico), Charlotte Amalie (St Thomas), Puerto Plata (Dominicaanse Republiek) en vervolgens Ocean Cay MSC Marine Reserve in de Bahamas - MSC Cruises' nieuwe privé-eiland - worden aangedaan. 

Drie schepen in de oostelijke Middellandse Zee, die Italië, Griekenland, Kroatië en Montenegro aandoen 

  • MSC Orchestra biedt gasten inscheping in de Italiaanse havens van Venetië op zaterdag, Bari op zondag en doet vervolgens de Griekse eilanden Corfu, Mykonos en Dubrovnik in Kroatië aan. 
  • MSC Splendida met inscheping in Triëste, Italië op zaterdag en in Bari op dinsdag met vervolgens aanloopstops in Dubrovnik in Kroatië, Corfu in Griekenland en Kotor in Montenegro.
  • MSC Magnifica met inscheping in de Italiaanse havens van Venetië op zondag, Bari op maandag en Piraeus voor Athene op woensdag. Vervolgens worden het Griekse eiland Mykonos en Split in Kroatië aangedaan. 

Noord Europa 

  • Duitsland, Noord-Europa: MSC Seaview vaart vanuit Kiel of Warnemünde, Duitsland tot 9 okt. 2021, daarna in de Middellandse Zee tot 12 nov. 2021  

Meer info MSC CRUISES: klik hier

Voor resservaties MSC CRUISES zie onze CRUISE & STYLE aanbevolen cruisereisbureaus.  

Terug naar NIEUWS