MSC Bellissima "The Belle of the Ball"

Sophia Loren

Hollywood-diva Sophia Loren doopmoeder van het 14de MSC Cruises-schip

MSC Bellissima, MSC's nieuwste vlaggenschip, is naar gewoonte gedoopt volgens een glamoureuze ‘naming ceremony’. MSC Cruises' doopmoeder Sophia Loren heeft haar 14de schip boven de spreekwoordelijke doopvont gehouden.

Raymond Blanc

MSC Cruises kondigde ook haar nieuwe samenwerking aan met Raymond Blanc, OBE, één van 's werelds beste chefs.

Deze tweesterren Michelin-chef heeft een doorwegende invloed op het hedendaagse Britse keukenlandschap. VIP-gasten konden van de 'naming ceremony' genieten van een exclusieve maaltijd, door Blanc samengesteld voor het Yacht Club Gala Diner. Een feestelijke start dus voor een nieuwe samenwerking met MSC Cruises en voor de gevierde chef is het alle hens aan dek voor het bedenken van gerechten, weldra geserveerd op het Elegant Diner Menu.

Msc Bellissima is het 2de schip uit de Meraviglia-klasse. Dit scheepstype is ontworpen voor alle seizoenen. Vandaar een overvloed aan uitrustingen en 'gastcentrale' technologieën, met als paradepaardje 's werelds eerste virtuele, persoonlijke cruise-assistant, 'ZOË' genaamd. 

Tweede hoogtepunt qua premières zijn twee gloednieuwe ''Cirque du Soleil at Sea'-shows, exclusief voor MSC Cruises-gasten. 'Syma, Sail beyond Imagination' vervoert de passagiers op een epische tocht, beleefd door de ogen van een jonge matroos die met zijn fantasie geen blijf weet. De tweede show heet 'Varelia, Love in Full Colour', opgevat als een sciencefictionversie van een middeleeuws liefdesverhaal...

Andere hoogtepunten:

-        Naast wel 12 dineerlocaties en meer dan 20 bars zullen passagiers ook verwend worden met een nieuw Frans specialiteitenrestaurant 'L'Atelier Bistrot'.  En de zoetebekken kunnen terecht in Jean-Philippe Maury’s Chocolate & Café voor onder meer elegante chocoladecreaties en andere desserten.

-        De ‘Award’ bekroonde kids & family-dek in samenwerking met partners als LEGO en Chicco.

-        De MSC Yacht Club die maar liefst 3 dekken beslaat, uitgerust met luxueuze en privéfaciliteiten, zoals bijvoorbeeld een 24/7 butlerservice. 

-        Als 's werelds grootste LED-scherm-ter-zee spant Sky Screen met zijn 80 meter zich uit als een virtuele kleurenhemel boven de 96 m lange MSC Bellissima promenade.

-        10 verschillende cabinetypes met de nieuwste communicatietechnologie plaatsen de passagier centraal in het schip. Accommodatie voor ieders smaak en wensen.

 

MSC Bellissima is uitgerust met een aanzienlijk aantal ecologische aspecten en vernieuwende technologieën, dit alles om haar milieuvoetafdruk te verkleinen. 

 

8-daagse cruises Middellandse Zee, Emiraten, Azië

MSC Bellissima begint haar debuutseizoen in het Middellandse Zeegebied. Tijdens 7-nacht-cruises zal zij aanmeren in de meest populaire havens van de regio, vooraleer de steven te wenden richting Emiraten, haar thuishaven voor het winterseizoen 2019/2020. Voor de rest van het jaar 2020 kiest zij Azië als uitvalsbasis.

 

Klik hier voor meer info.  

 

Terug naar NIEUWS