EUROPA 2, luxueus cruiseschip, max. 500 gasten.

EUROPA 2, max. 500 gasten is wederom uitgeroepen tot beste cruiseschip ter wereld door Berlitz Cruise Guide (!), u naar de mooiste bestemmingen aan de Middellandse Zee. Verheug u op pittoreske baaien, kristalhelder water, prachtige pareltjes van eilanden, levendige kuststeden en de geur van pijnbomen. Boek nu en bespaar uitzonderlijk op geselecteerde cruises.

Voor uw mediterrane droomcruise:

Voor meer info of contacteer een cruisespecialist

 Waarom cruise met EUROPA 2?

  • Casual luxe op het hoogste niveau met maximaal 500 gasten.
  • Uitgeroepen voor het 7de opeenvolgende jaar tot beste cruiseschip ter wereld door de gerenommeerde Berlitz Cruise Guide 2020.
  • Suites van 35 tot 114 m2 – elk met een eigen balkon.
  • Spa en fitnessruimte van 1.000 m2 met uitzicht over de oceaan.
  • Zeven culinaire restaurants – zoder meerkost.

Vakantie met dialyse aan boord, zorg op zee mogelijk!

Verre landen bezoeken of een wereldreis maken lijkt voor dialysepatiënten vaak een onbereikbare droom. En toch kan deze droom uitkomen aan boord van de EUROPA 2. Hapag-Lloyd Cruises biedt zijn gasten een volledig uigerust hemodialysestation en een optimale verzorging door dialysespecialisten. Met behulp van de nieuwste technologie en een eigen osmose-eenheid kunnen wij u op vrijwel iedere cruise van de EUROPA 2 dezelfde dialysebehandeling garanderen die u krijgt als u thuis bent. Wij plannen uw dialysetijden zodanig dat u niets van uw cruise hoeft te missen – geen enkele haven of excursie. Het gaat er immers om dat u zoveel mogelijk kunt genieten van uw reis.

Klik hier voor website Hapag-Lloyd Cruises

 

Terug naar NIEUWS