Holland America Line's Westerdam vaart naar het Verre Oosten. 

De mysteries van het Verre Oosten ontvouwen zich voor gasten van Holland America Line's Westerdam. Vanaf september tot april worden uitgebreid China, Japan, de Filipijnen, Singapore, Taiwan, Thailand en Vietnam aangedaan tijdens cruises van 10 tot 31 dagen.

Westerdam :

De Westerdam is volledig gerenoveerd en voorzien van de populaire Music Walk met Lincoln Center Stage en Billboard Onboard. Daarnaast werd het Rijksmuseum at Sea toegevoegd, een unieke samenwerking tussen Holland America Line en het Rijksmuseum. Gasten vinden op dek één van het Atrium replica’s van de meest beroemde meesterwerken van het museum. 

Signature Experiences

Holland America Line’s Signature Experiences zijn speciaal voor gasten die in een suite verblijven. Zij krijgen voorafgaand aan de cruise twee luxe hotelovernachtingen en transfers in de haven van vertrek en bezoeken een exclusief avond evenement. De Experience is kosteloos maar is beperkt beschikbaar en moet tijdig gereserveerd worden.

In Singapore bezoeken gasten de National Gallery en ontvangen daar een privérondleiding en genieten van een optreden van een traditionele drakendans. In Hong Kong wordt de Dai Pai Dong Experience aangeboden. Dit is een street food tour waarbij de lokale cuisine wordt ontdekt en geproefd.

Voor meer info : betere cruisereisbureaus

Wenst u ons nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE? Mail dan naar info@cruisestyle.be