Wil je Broadway Show GREASE zien ? Of op zee de langste glijbaan testen ? Of wandelen in het park met 10.000 planten, talrijke wijnstokken en bomen ? Boek dan een cruise met Royal Caribbean, cruiseschip Harmony of the Seas.

Rederij Royal Caribbean International vaart met acht innovatieve cruiseschepen vanuit acht inscheephavens naar 80 bestemmingen in 27 landen rond de Middellandse Zee, de Canarische Eilanden, Scandinavië en de Baltische Staten.

Ultimate Abyss, de meest indrukwekkende en langste glijbaan op zee. Moedige gasten kunnen de sensatie vanaf mei uittesten aan boord van nieuwste cruiseschip Harmony of the Seas. The Ultimate Abyss vertrekt op een hoogte van 45 meter boven de zeespiegel ! Adrenalinezoekers glijden door allerlei bochten tien dekken naar beneden, van de Pool en Sports Zone op dek 16 tot de Boardwalk op dek 6, zo’n 30 meter lager. De tunnel heeft een lengte van 65 meter. Onderweg zorgen allerhande audio-effecten ervoor dat de adrenaline door het lichaam blijft pompen.  

Cyclone, Typhoon en Supercell zijn de drie nieuwe glijbanen waar gasten hun moed kunnen testen tijdens een tocht in Supercell. Deze glijbaan is gebouwd in de vorm van een champagne glas waar men uitkomt met een enorme Splash.

Splashaway Bay wordt het waterpark voor peuters en kinderen met waterkanonnen in de vorm van zee creaties, glijbanen en een jungle-gym voor uren van vermaak.

Meer info en reservatie bij de betere cruisereisbureaus.