Minicruise Middenrein met schip Johann Strauss

Even een korte vakantie op het mooiste stukje van de Rijn? Heerlijk! Gewoon om uzelf te verwennen, eens kennis te maken met een riviercruise of bijvoorbeeld om iets te vieren met familie of vrienden. Deze reis is daar perfect voor. Meer info Tel. 0031 26 44 52 805

Route

Maandag: Arnhem - Keulen (bustransfer) - Keulen - Andernach 

Vanuit Arnhem vertrekt u richting Keulen. Na het diner bereiken we de stad Andernach. Hier kunt u ’s avonds nog een heerlijke wandeling maken door het oude centrum. 

Dinsdag: Andernach - Boppard 

Tijdens de lunch arriveren we in het beroemde wijnstadje Boppard met haar gezellige pleinen en terrassen. U kunt over de boulevard wandelen of met de stoeltjeslift een bezoek brengen aan het uitzichtpunt bovenop de berg. 

Woensdag: Boppard - Koblenz - Königswinter 

Al vroeg zet het schip koers naar Koblenz waar we in de loop van de ochtend zullen aankomen. U heeft tot het einde van de middag de tijd om deze prachtige stad, gelegen aan de monding van de Moezel, te bezichtigen. We verlaten Koblenz waarna we na het diner in Königswinter aanleggen. De kapitein nodigt u ’s avonds uit voor het Captains Dinner.

Donderdag: Königswinter - Keulen - Arnhem (bustransfer) 

Vroeg in de ochtend varen we naar Keulen waar we na het ontbijt zullen afmeren. U kunt tot 12.00 uur de stad bezoeken. de touringscars brengt u terug naar Arnhem.

Riviercruiseschip Johann Strauss

Nieuw in het programma is de Johann Strauss. Dit premium schip, genoemd naar de wereldberoemde Oostenrijkse componist van de Weense Wals, biedt comfort van de hoogste kwaliteit.

Aan boord bevinden zich een lobby/receptie, een panorama lounge met bar, een panorama restaurant en een bibliotheek Het ruime zonnedek is uitgerust met zonneschermen, zitgedeeltes en ligbedden. Er is genoeg ruimte voor de passagiers om in alle rust te kunnen relaxen. Het voorste deel van het zonnedek is lager dan het achterste deel en kan daardoor ook bij lage brugpassages open blijven.  

Meer info: Feenstra Rijn Lijn.  Tel. 0031 26 44 52 805 of via mail naar info@feenstrarijnlijn.nl