Celebriy Edge verzorgt vanuit Fort Lauderdale weekcruises naar de Oostelijke en Westelijke Caraïben. Na haar inaugurele winterseizoen vat het Celebrity-schip een trans-Atlantische oversteek aan richting Europa voor een zomerseizoen in de Middellandse Zee. Celebrity Edge zal tussen mei en oktober cruises van 7, 10 en 11 nachten verzorgen vanuit Civitavecchia (Rome) en Barcelona. Voor brochures en reservaties kunnen vakantiegangers contact opnemen met hun reisagent en met Cruise Connection die in België en het Groothertogdom Luxemburg optreedt als generaal verkoopagent voor Celebrity Cruises.

Celebrity Edge: Hoogtechnologisch theater en revolutionair entertainment

  • Hoogtechnologisch theater met meerdere podia, bewegende elementen, videoschermen en lasterprojectoren
  • Meeste productieshows en topartiesten binnen de Celebrity-vloot
  • Transformationele lounges en riumtes zorgen voor revolutionair entertainment

Celebrity Cruises heeft de details over het entertainment aan boord van Celebrity Edge vrijgegeven.  Op haar nieuwste vlaggenschip dat in december aanstaande in de vaart komt, pakt de rederij uit met het technologisch meest geavanceerde hoofdtheater en grootste aantal productieshows binnen de vloot, de grootste cast topartiesten op een premium-cruiseschip en meer uitgaansmogelijkheden dan ooit tevoren. Lisa Lutoff-Perlo, President en CEO Celebrity Cruises: “Het entertainment aan boord van de schepen van Celebrity Cruises was al gedurfd, dynamisch en verfrissend. Op Celebrity Edge tillen we deze filosofie hoger dan ooit, net zoals we dat op het schip voor alles doen.”

Blikvanger wordt The Theater waar de grens tussen het publiek en de performers vervaagt. Het cirkelvormige hoofdtheater op Celebrity Edge omvat vier podia en gigantische, roterende projectieschermen, in de hoogte beweegbare draaiplatformen, twee roterende wenteltrappen, tien gesynchroniseerde projectieschermen en zestien laserprojectoren. Gasten zullen er tijdens hun cruise vijf volwaardige productieshows kunnen bewonderen.

The Club  aan boord van Celebrity Edge verandert van gedaante naargelang het tijdstip van de dag en nacht. Overdag vormt deze ruimte het decor voor de Funovation Laser Mase Challenge en het laser-hindernissenparcours Drone Hunting. Wanneer de zon ondergaat, geeft The Club een eigentijdse interpretatie aan de Drooglegging met ambachtelijke cocktails en een luchtsaxofonist. Gasten kunnen zichzelf transformeren met futuristische bodyscanners en met high-tech camera’s foto’s maken die meteen op reuze LED-schermen worden getoond.

In de Rooftop Garden genieten de vakantiegangers onder een sterrenhemel van de Rooftop Concert Series en de Garden Cinema Series. Eden is als transformationele ruimte overdag een plek  om te chillen, wijnen en cocktails te proeven. ’s Avonds serveert het Eden Restaurant een modern en verrassend vijfgangenmenu en bloeit deze tuin van Eden helemaal open met kunstzinnige optredens, gastronomische gerechten en nightclubbing.


Het jongerenprogramma op Celebrity Edge

In Camp at Sea kunnen de jonge cruisers deelnemen aan meer dan 500 activiteiten, opgesplitst in ruimtes voor kinderen en tieners. Helemaal nieuw voor Celebrity is de Youth Coding Experience waar de jongeren de basisprincipes van programmering meekrijgen.

Meer info bij de betere cruisereisbureaus 

Wenst u ons nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE? Mail dan naar info@cruisestyle.be

Terug naar Nieuws