Grondig vernieuwde Allure of the Seas van Royal Caribbean vaart in de Middellandse Zee...Het ultieme vakantieresort 

Het zonnedek krijgt een Caraïbische invulling met The Lime & Coconut Bar, hangmatten, schommelstoelen en cabana’s. De jongste cruisers leven zich uit in het waterpark Splashaway Bay met kinderbaden, glijbanen, waterkanonnen, fonteinen en splash-emmers. Adrenalinezoekers kunnen in de vernieuwde Pool and Sports Zone straks hun hart ophalen op de Ultimate Abyss, een tien dekken hoge glijbaan en The Perfect Storm, een trio van waterglijbanen over meerdere dekken. Deze nieuwe voorzieningen vullen de klimmuur, FlowRider-surfsimulatoren, Zip Line en basketveld aan. 

Adventure Ocean krijgt een totale make-over, terwijl de tieners straks genieten van een nieuwe ontspanningsruimte met films, muziek en buitenterras. In een gloednieuwe laser tag game nemen deelnemers het tegen elkaar op in ‘The Clash for the Crystal City’.  In de Royal Escape Room ‘Apollo 18: Lunar Landing’ moeten ze allerhande raadsels oplossen voor de tijd om is om van de maanlanding een succes te maken. Deze nieuwe voorzieningen komen bovenop het bestaande aanbod van ijsschaatspiste en minigolf tot Broadway-producties in het Royal Theater en water- en duikshows in het AquaTheater. 

Eetgelegenheden 

Giovanni’s Italian Kitchen & Wine Bar geeft Italiaanse gerechten een nieuw invulling.  

Portside BBQ : Gerookte brisket, pulled pork, kip en runderribben aangevuld met klassiekers zoals de mac & cheese, bonen- en koolsalade en maïsbrood. 

El Loco Fresh : Taco’s, burrito’s, quasadilla’s en salsa’s. 

Playmakers Sports Bar & Arcade : Wedstrijden volgen op 80 tv-schermen en zich te goed doen aan ijskoude bieren, barmaaltijden en tafelspelen. 

Het nachtleven  

De Music Hall : In deze nightspot over twee dekken treden coverbands op, kunnen de gasten zich uitleven op de dansvloer, hun vrienden uitdagen aan de pooltafels of gezellig keuvelen in intieme ligstoelen. 

Het gerevitaliseerde schip komt op 10 mei 2020 in Barcelona opnieuw in de vaart en verzorgt tot 25 oktober weekcruises vanuit de Spaanse haven.Begin november steekt Allure of the Seas de Atlantische Oceaan terug over en zal tijdens het winterseizoen vanuit Miami de Oostelijke en Westelijke Caraïben doorkruisen. 

Meer info en boekingen bij de betere cruisereisbureaus.

Terug naar NIEUWS