Crystal Ravel feestelijke gedoopt in Budapest.

De ceremonie, waarbij Mariann Peller als de doopmoeder werd gekozen, vond plaats met talloze gasten en genodigden. De doopceremonie werd uitgevoerd met prachtige klassieke muziek van jonggetalenteerde musici. Mariann Peller staat bekend als producer en bedenkster van de populaire Hongaarse televisieshow Virtuosos, ’s werelds eerste talentenjacht op het gebied van klassieke muziek, en de Stichting Young Virtuosos, die de studie van klassieke muziek voor jonge kunstenaars promoot. Het schip, dat een capaciteit heeft van 106 gasten, gaat routes varen langs de Donau en de Rijn. 

De Crystal Ravel biedt diverse eetgelegenheden, zoals het elegante Waterside restaurant, het Bistro Café en een exclusieve Vintage Room. In de lounge, het Palm Court, worden lezingen gehouden en vindt het entertainment plaats. Meer dan 200 excursies (in kleine groepen) zijn bij de prijs inbegrepen.

De kamers/suites voor slechts 106 cruisereizigers zijn zeer compleet uitgerust met LED TV,  inloopkast, grote badkamer en panoramische balkonramen.

De Crystal Ravel, Crystal Bach, Crystal Mahler en Crystal Debussy zijn alle vier ultraluxe riviercruiseschepen en beschikken over vier passagiersdekken. Samen met Crystal Mozart, lees reportage in CRUISE & STYLE, nam de luxerederij in twee jaar tijd vijf rivierschepen in de vaart.

De Crystal Ravel verzorgt cruises van zes tot veertien dagen tussen Wenen en Basel.  In 2019 weekcruises  tussen Wenen, Hongarije en Slovakije.

Voor meer info klik hier.

Meer info & reservaties bij de betere cruisereisbureaus

Wenst u ons nieuwste tijdschrift CRUISE & STYLE? Mail dan naar info@cruisestyle.be 

Terug naar nieuws.