Trossen los… AIDA cruises vaart weer !

Vanaf 15 augustus 2020 is het „trossen los!“ voor de cruiseschepen van AIDA Cruises, dat een herstart gepland heeft staan sinds de onderbreking van het cruiseseizoen. Zoals aangekondigd heeft de rederij  er vertrouwen in dat de volgende cruises kunnen vertrekken: 

• Cruises vanaf 15 augustus 2020 met AIDAperla, AIDAprima en AIDAdiva

• Cruises vanaf 25 augustus 2020 met AIDAsol

• Cruises vanaf 30 augustus 2020 met AIDAbella

Nu te boeken bij de cruisespecialisten, klik hier

Meer info over Aida Cruises.

 

Rederij AIDA cruises presenteert details over het nieuwe gezondheidsconcept en de geleidelijke herstart.

AIDA gasten wacht aan boord een gevarieerd programma met meer service voor de gasten en een aangepast concept in overeenstemming met actuele hygiënestandaarden en geldende afstandsregels

De geïntroduceerde maatregelen variëren van een digitale gezondheidsvragenlijst voor aanvang van de cruise, contactloze temperatuurmeting voor de gasten en bemanning tijdens het inchecken, het vermijden van contact via afstandsregels en veilige looproutes bij aankomst en vertrek tot aangepaste capaciteiten in restaurants, bars, theaters, sport- en wellnessruimtes aan boord. Dit concept wordt aangevuld met een verhoogde reinigings- en desinfectiefrequentie, die 24 uur per dag plaatsvinden, in alle hutten en openbare ruimtes. Extra desinfectiedispensers staan ter beschikking bij het inchecken en aan boord.

Medische zorg voor alle gasten en bemanningsleden is 24 uur per dag gegarandeerd. De schepen zijn uitgerust met PCR-testkits en diagnostische apparaten om snel duidelijkheid te kunnen geven bij vermoedelijke COVID-19-gevallen. De medische staf is opgeleid in de relevante testprocedures en behandelmethoden. Samen met de verantwoordelijke autoriteiten zijn uitgebreide processen ontwikkeld om ervoor te zorgen dat medische zorg, ontscheping en de terugreis van de gast zo snel mogelijk kan worden gegarandeerd in het geval van een bevestigde COVID-19-infectie.

Meer info over Aida Cruises.