Vertrek 13 juli: Cruise met Oosterdam, Holland America Line, begeleiding ATC Cruises

Een cruise op de Middellandse Zee is telkens opnieuw een tijdloze ervaring. In zowat alle bestemmingen en aanleghavens staat de culturele geschiedenis centraal. Met tal van musea, kastelen, forten en andere historische bezienswaardigheden zal je je niet snel vervelen.

Op deze cruise naar Barcelona verken je de markten van Casablanca, geniet je van het varen door de Straat van Gibraltar, en proef je je weg door het tapasmenu in Malaga en Mallorca.

Route: Lissabon (Portugal), Casablanca (Marokko), Gibraltar, Malaga (Spanje), Alicante, Palma de Mallorca en Barcelona. 

  • NL-talige begeleiding ATC Cruises 
  • INCLUSIEF Have-it-all voordelenpakket     
  • Buitenhut vanaf  € 1.985 pp

Aan boord van Oosterdam, Holland America Line, tot 1.848 gasten welkom.

De Oosterdam, het tweede schip uit de Vista-klasse, brengt stijl naar de volle zee met doordachte upgrades en prachtige kunstwerken. Wanneer gasten niet genieten van het prachtige uitzicht of ontspannen in de ruime hutten, hebben ze genoeg te doen aan boord. Begin met een heerlijk ontbijt in de Dining Room. Ontspan met een massage in de Greenhouse Spa & Salon®, geniet van speciale cocktails vóór het diner in Ocean Bar, gevolgd door verrukkelijke Italiaanse gerechten in Canaletto. Rond de avond af met hits in Billboard Onboard.

Teakhouten promenadek rondom, luxe wellness-spa Greenhouse, indrukwekkende kunstgalerij. The Crow's Nest verandert 's avonds in een sfeervolle nachtclub.

Meer info: ATC Cruises

 

Terug naar Groepscruises