Noord Amerika Cruise vanuit Montreal, vertrek 29 oktober 2022     

Zalig cruisen in volle herfstkleuren langs Noord-AmerikaCanada en Bermuda tot in het zonnige Miami. 

Vertrek in de Canadese stad Montreal, waar je je wellicht zal afvragen of je nu in Noord-Amerika of in Frankrijk bent … Montreal moet je gezien en beleefd hebben, wij kennen er onze weg, zowel langs de bekende hoogtepunten maar ook langs verrassend minder bekende stadspareltjes.

Tijdens de cruise bezoeken we  enkele Canadese hoogtepunten, zoals het Europees getinte Quebec, het schilderachtige Charlotte TownSydney en Halifax.

Onze schitterende reis gaat verder langs de Oostkust van de Verenigde Staten en zo stoppen we in Bar Harbor en Newport, alvorens 2 dagen door te brengen in de stad-der-steden New York.

Van de Indian Summer in het noorden reizen we verder zuidwaarts naar de zon, met 2 dagen in het legendarische Bermuda, 2 zalige zeedagen aan boord, en nog een passende afsluitende hotelnacht in Miami Beach, Florida.

Aan boord van de Oceania Insignia  

Op culinair gebied word je aan boord van de Insignia echt verwend. In de Grand Dining Room geniet je tijdens het ontbijt, de lunch en het diner van verfijnde, Europees geïnspireerde gerechten. Fijnproevers kunnen (zonder supplement) terecht in één van de 3 specialiteitenrestaurants. De Polo Grill is het meest verfijnde steakhouse ter zee. Toscana verwent je met Italiaanse gourmet-keuken en authentieke familierecepten. In het Terrace Café, waar o.a. pizza’s met de hand gemaakt worden, kan je het ontbijt, de lunch en het diner zowel binnen als buiten gebruiken. Er is een open-seating voor alle restaurants aan boord, m.a.w. je dineert waar, wanneer en met wie je wil.

Meer info: Go For Cruise