Middellandse Celebrity Cruise vanuit Rome, vertrek op 3 september 2022    

Het wordt een onvergetelijke zeereis vol afwisseling, cultuur en geschiedenis, zonnige oorden en uitnodigende terrasjes, vanuit Rome als fantastisch start- en eindpunt.

Onze unieke Middellandse Celebrity 2022 wordt een schitterende combinatie van 2 weekcruises na mekaar, ook back to back cruise genoemd, van de Griekse Eilanden enerzijds en de Middellandse Zee Cruise anderzijds.

Tijdens de eerste week zorgeloos genieten van het sublieme vulkaaneiland Santorini, het ridderlijke Rhodos, het immer gezellige Mykonos en de Zuid-Italiaanse stad Napels.

Tijdens de tweede vervolgen we met het eeuwige Rome, het idyllische Portofino, het mondaine Cannes, het verrassende Ajaccio op het Franse eiland CorsicaBarcelona of de Catalaanse stad die werkelijk alles te bieden heeft, en ‘last but not least’ het aantrekkelijke Palma de Mallorca op de Balearen.

Aan boord van Celebrity Edge naar de Egeïsche en Middellandse Zee  

Het eerste cruiseschip in de nieuwe en bijzonder revolutionaire Edge-klasse van de bekende rederij Celebrity Cruises

Celebrity brengt nieuwe revolutionaire hutten waar de grens tussen hut en balkon volledig weg valt. De kajuiten worden groter dan ooit met nooit eerder vertoonde innovaties en de badkamers zijn zelfs 10% groter dan op de Solstice klasse. Aan de linkerkant van de Celebrity Edge heb je het “Magic Carpet”, een architectonisch hoogstandje. Deze lift die zich aan de buitenkant van het schip bevindt, gaat op en neer tussen de verschillende dekken. De lift kan dienst doen als specialiteitenrestaurant, verlenging van het zwembad of als platform voor vertrek van excursies. Een ander hoogtepunt is de Roof Top Garden, waar je heerlijk kan genieten van een wandeling of picknick tussen het prachtige groene decor. Celebrity Edge wil je laten ontspannen als nooit tevoren. Door het gebruik van veel glas en een speciaal ontwerp, zorgt ze ervoor dat de afstand tot de zee minimaal is.

Meer info: Go For Cruise