Cruise Baltische Staten

Wat dacht u van een prachtige cruise langs de culturele hoogtepunten van de Baltische Staten en St. Petersburg? Bezoek de Hermitage, maak een wandeltocht door het Middeleeuwse centrum van Tallinn en bewonder de zeemeermin in Kopenhagen.

Oceania Cruises: Luxe Baltische Staten Cruise inclusief St. Petersburg, 8 dagen met de Marina, afvaarten 19 en 31 juli, 17 augustus 2021. 

Hoogtepunten:
Stockholm (Zweden) - Helsinki (Finland) - St. Petersburg (Rusland) 2 dagen - Tallinn (Estland) - op zee - Warnemunde (Duitsland) - Kopenhagen (Denemarken)

Het kan tijdens een 15-daagse cruise met comfortabel vertrek vanuit Amsterdam. De Brilliance of the Seas is een populair schip van rederij Royal Caribbean die u veel faciliteiten biedt en geschikt is voor jong en oud.

Costa Cruises maakt haar Baltische Zee-cruises nóg exclusiever:
Geen zorgen over het regelen van een visum want Costa Cruises zorgt voor een groepsvisum. Hierdoor heb je de gelegenheid om deze online voor je cruise of nog aan boord te boeken.

Eén dag Moskou !

De ‘Moscow in a day’ tour start met een ontbijt in de hogesnelheidstrein naar de Russische hoofdstad. De eerste stop op dit programma is het Kremlin, met bezoek aan het  indrukwekkende Arsenaal Museum dat dateert uit 1581. Een bezichtiging van de iconische Basiliuskathedraal met de beroemde gekleurde torentjes en koepels is ook voorzien in het programma. De tour wordt vervolgd naar het Rode Plein en het diner zal plaat vinden in de comfortabele Sapsan trein op de terugreis naar St. Petersburg.

'St. Petersburg'

Met de panoramische tour door het schitterende St. Petersburg krijgen gasten de meest imposante bezichtigingen van de stad te zien, waaronder de St. Izaäkkathedraal en de Petrus & Paulusvesting. Het beroemde Hermitage museum wordt bezocht, vijf gebouwen vol boeiende kunst, historie en de majestueuze architectuur van het beroemde Winterpaleis waarin het museum gelegen is. Bij deze excursie krijgen de gasten een twee uur durende tour inclusief een professionele gids.

Costa biedt de ‘Jewels of the Baltic’ cruises met de Costa Luminosa, met onder andere de Moskou tour tijdens de zomerperiode. Het schip vertrekt o.a. vanuit Stockholm en maakt tussenstops in Helsinki, St. Petersburg (twee dagen) en Tallinn, waarna het schip terugvaart naar Stockholm en daar vervolgens een nacht aangemeerd blijft.

Voor deze speciale cruisebestemming kan je uiteraard best informeren bij de betere cruisereisbureaus België  of zie nieuwe lijst pagina 146 in CRUISE & STYLE