In volgend nr van CRUISE & STYLE: exclusieve reportage cruises in Azië, routes najaar, verkrijgbaar in krantenwinkels.

Er zijn meer en meer cruises met bestemming Azië, bijv: in maart met MS EUROPA 2 van Hapag-Lloyd Cruises vanuit Singapore via Maleisië, Rangoon, Sri Lanka tot in Indië (Bombay). Ook prachtige routes in februari - maart met dit luxe cruiseschip. Voor meer info contacteer een Cruis Plus Partner.

Ook meerdere afvaarten voor cruises naar Indonesië en Singapore met Holland America Line.

Cruises in Zuidoost-Azië. U hebt een droom? Maak een cruise in Azië. Boek vandaag nog één van onze exotische cruises in China. Vertrek met Costa Cruises vanuit Singapore in de maand juni en vaar naar Maleisië of Thailand.

12 okt. 2018: Celebrity Cruises & ontdekkingsreis door Japan, Zuid-Korea en China. Bezoek het Land van de Rijzende Zon: Japan, een land vol verrassingen en tegenstellingen. Symbool zijn de hypermoderne Shinkansen-treinen, die het landschap doorkruisen en een schril contrast vormen met de schilderachtige dorpjes en bezienswaardigheden van een land dat een rijke geschiedenis herbergt. Deze15-daagse cruise door Japan brengt u langs de mooiste hoogtepunten van dit land tot in Shanghai. Van bruisende steden zoals Kobe en Tokyo, langs historisch Hiroshima en Nagasaki, naar het culturele centrum van het prachtige Kyoto! Ook Zuid-Korea staat op ons programma met o.a. Busan en Seoul. Voor info bel Cruise Connection Tel. 003/ 226 43 03.

Voor deze speciale cruisebestemming Azië kan je best informeren bij gespecialiseerde cruisereisbureaus België