Onvergetelijke cruise naar één van 's werelds mooiste natuurgebieden.. Deluxe rederij Oceania Cruises  heeft voor 2019 verschillende afvaarten : 7 of 10-daagse cruises vanuit Vancouver of Seattle, klik hier voor alle afvaarten 2019. Oceania Cruises vaart met de Regatta deze zomer naar Alaska. De boetiekrederij biedt tussen mei en september afvaarten aan vanuit San Francisco, Seattle en Vancouver. Door haar beperkte omvang kan het schip volgens de maatschappij langs de kusten varen en havens als Wrangell en Prince Rupert bezoeken die ontoegankelijk zijn voor grotere vaartuigen. Daarnaast kan ze de gasten heel dicht bij onder meer de Sawyer- en Hubbard-gletsjer brengen. De Regatta, een voormalig R-schip, biedt plaats aan 684 passagiers.

Nu varen al 7 cruiseschepen van Holland America Line in Alaska inclusief hun eigen landtours met treinen, bussen en hotels. Tijdens onze reportage voor CRUISE & STYLE:  Vanuit de privéverandah in onze hut zagen we talrijke walvissen boven komen om adem te halen en prachtig panoramische uitzichten. Breng zeker een bezoek aan Glacier Bay National Park, het wonderlijke landschap van Denali National Park, het kleurrijke goudkoortsverleden van de Yukon.

Absolute aanrader zijn cruises naar Alaska. Beetje gevoel van expeditie maar vooral de natuur is hier wondermooi. Alaska spreekt bij velen tot de verbeelding en is een bestemming die gelukkig nog niet door het massatoerisme is ontdekt. Het zou synoniem staan voor ijzige kou en quasi onbereikbaar. Halve waarheden... want Alaska, nabij Canada, is voor de echte natuurliefhebber de prachtigste staat van Amerika. In magazine CRUISE & STYLE vindt u prachtige foto's en informatie van ALASKA CRUISES, The Last Frontier.  

Nu zijn er mooi cruiseaanbiedingen naar Alaska. Speciale tarieven inclusief vluchten, overnachtingen, vol pension, transfers en city tour in Vancouver !  Een prachtige 10-daagse Alaska cruise met als hoogtepunt het beschermde natuurpark 'Glacier Bay'. Wens je meer info over een wondermooie cruise en overlandtours in Alaska nabij Canada ? Contacteer vrijblijvend één van de betere cruisereisbureaus.