Cruisespecialist ‘Go For Cruise’ biedt een afwisselend en kwaliteitsvol programma Nederlandstalig begeleide landreizen & cruisevakanties

Go For Cruise is dé specialist in Nederlandstalige begeleide groepscruises in kleine groepen van 8 tot 35 personen. Reizen met het best passende cruiseschip tijdens de beste periode voor alle bestemmingen en inclusief bijzondere excursies. 

Visie Go For Cruise: “alles kan, niets moet. Ook à–la-carte cruises en reizen volgens wensen van de klanten.” 

Cruise vakanties met als motto ‘alles kan niets moet’, m.a.w. zij zorgen voor alles en doen unieke voorstellen, maar jij behoudt alle vrijheid, schitterend toch?

Hun deelnemers zijn steeds Nederlandstalig en hebben dikwijls dezelfde interesses gezien de specifieke reiskeuze. Wordt het een minicruiseeen riviercruise of toch een meer exclusieve cruise of een landreis? Meer info klik hier. Zij helpen je graag zoeken naar de perfecte vakantie cruise.

Een cruisevakantie is een combinatie van een comfortabele rondreis met een luxe hotelvakantie en is daardoor dé perfecte vakantievorm. Je moet slechts één maal inchecken en uitpakken, en toch word je elke dag ergens anders wakker. Daarbij komt dat jouw ‘hotel’ overal mee reist, als een drijvende stad met alles erop en eraan.

Bij Go For Cruise is eigenaar Didier Broothaers omringd door twee charmante dames Ilse en Tamara. 

Zij hebben samen de volledig begeleide cruisevakanties intussen naar een hoger niveau getild. Ze hebben een uitgebreid en afwisselend aanbod in Nederlandstalig begeleide cruises. Hun motto voor iedere reis: “Alles kan, niets moet en een selectie van unieke excursies zijn steeds inbegrepen.’

Didier: “Wij boeken steeds periodes met het meest geschikte klimaat. Bij Go For Cruise heb je steeds een all-in tarief, een zo volledig mogelijk pakket hetgeen door onze klanten enorm geapprecieerd wordt. Als er geen voorafgaande vliegtuigreis nodig is, dan zorgen wij voor het vervoer tot aan het cruiseschip. Als er wel eerst een vlucht noodzakelijk is, dan nodigen we al onze klanten uit in de VIP-Diamond lounge in luchthaven Zaventem waar je in alle rust kan ontbijten of een hapje eten voor je vakantie start, inclusief gratis Wifi.

GO FOR CRUISE VOOR IEDEREEN

Go For Cruise heeft voor ieder wat wils. Ben je op zoek naar een familiecruise om te genieten met kinderen en/of kleinkinderen of toch liever de intieme sferen opzoeken enkel met je partner? Zij bezorgen jullie graag de perfecte cruise voor de ideale gelegenheid.

Didier Broothaers: “Cruises en landreizen die we zelf organiseren, begeleiden we tijdens al deze reizen zelf voor onze klanten, dit is de meerwaarde voor iedere reis inclusief steeds Nederlandstalige begeleiding.” 

Wat de excursies betreft doen ze als reisleiders zelf ook bepaalde voorstellen ter plaatse. Ze nemen in groep, of met een deel van de groep, initiatief om een bus, taxi, kabelbaan,… te nemen om ‘onder hun’ de bestemming te bezoeken. Volledig vrijblijvend uiteraard, maar vaak veel goedkoper en flexibeler dan de excursies via de rederij. Meestal maken ze gebruik van het openbaar vervoer of van lokale gespecialiseerde organisaties om zich te verplaatsen.

In een stad komen we te voet natuurlijk ook al ver. Uiteraard kan je ook deelnemen aan één (of meerdere) van de talrijke excursies die de rederij organiseert. Daarnaast staat het je volledig vrij om zelfstandig van en aan boord te gaan, wanneer je het wenst.

Het ‘up to date’ aanbod van Go For Cruise kan je makkelijk raadplegen via hun website www.goforcruise.be

Je vindt hier per reis alle details, de route, het unieke dagprogramma en een hoop beeldmateriaal. Bij interesse in één of meer van de reizen kan je in enkele klikken makkelijk meer info aanvragen omtrent het boeken of reserveren van de desbetreffende cruise.

Eender welke cruise uit hun aanbod zal een onvergetelijke ervaring worden!
De mooie routes enerzijds, en de ontelbare faciliteiten aan boord voor jong en oud anderzijds, zullen nog lang herinnerd worden.

 

Terug naar Cruiseblogger