Upgrade en Explore More bij Regent Seven Seas Cruises 

GRATIS 2-categorie Suite Upgrade, plus extra een boordtegoed van US$ 500*. Nu tot 45% korting! Boek nu en profiteer van dit uitzonderlijk aanbod! (Enkel geldig voor nieuwe boekingen en volgens beschikbaarheid)

Te midden van adembenemende landschappen kunt u nu genieten van een gratis Suite Upgrade van 2 categorieën met maximaal 45% korting, plus een tegoed aan boord van US$ 500* wanneer u upgradet en meer ontdekt. Terwijl u de betoverende Europese steden doorkruist, kunt u genieten van exclusieve kortingen en de ongeëvenaarde luxe van 's werelds meest luxueuze vloot™.

Info gratis Suite Upgrade + extra 500$ boordtegoed. 

LUXURY GOES EXPLORING BLOG

Alles wat u moet weten over boordtegoed. Bezoek de blog REGENT SEVEN SEAS en ontdek de extra voorzieningen en voordelen die u kunt genieten met uw Upgrade & Explore More Shipboard Credit. 

Pas uw boordtegoed bijvoorbeeld toe op de perfecte dag aan land in Klaipeda met een Regent Choice Shore Excursion of geniet van hun spa-wellness dag aan boord na het verkennen van mondaine Monte Carlo.

ONZE TIP: reserveer uw Europese reis voor 30 APRIL 2024 want beschikbaarheid voor dit aanbod is beperkt 

Nieuw GRATIS REGENT cruisebrochure 

Bestel nu uw gratis New Voyages to Explore-cruisebrochur en begin vandaag nog met het plannen van uw droomvakantie! 

GRATIS cruisebrochure met afvaarten 2024-2025 

  • Middellandse Zee
  • Noord-Europa
  • Caraïben en Panamakanaal
  • Alaska
  • Afrika & Arabië, Dubai
  • Zuid-Pacific,Tahiti
  • Zuid-Amerika. 

ECHTE ALL-INCLUSIVE LUXE!  

Bij REGENT SEVEN SEAS is steeds inbegrepen:

  • Onbeperkte excursies aan land.
  • Onbeperkt drankjes, waaronder heerlijke wijnen en premium sterke dranken.
  • Open bars en lounges plus minibar in de suite die dagelijks wordt aangevuld.
  • Inclusief vooruitbetaalde fooien.
  • Specialiteitenrestaurants.
  • Onbeperkt WiFi.
  • Valet Laundry wasservice.
  • 1 nacht pre-cruise hotelarrangement in Concierge suites en hoger *. 

*UPGRADE & EXPLORE MORE-aanbieding

is capaciteitsafhankelijk en geldt alleen voor nieuwe boekingen die voor 30 april 2024 zijn gemaakt. 

Gasten ontvangen een GRATIS Suite Upgrade van 2 categorieën, tot maximaal een Concierge Suite (Categorie D).

Op reizen met Seven Seas Voyager®, Seven Seas Mariner® en Seven Seas Navigator® boekt u een Suite categorie F dan betaalt u het tarief van de categorie H Suite, boekt u een Suite categorie E dan betaalt u het tarief van de G Suite of boekt u een Suite categorie D dan betaalt u het tarief van de Suite categorie F.

Op reizen met Seven Seas Grandeur™ en Seven Seas Splendor™ boekt u een Suite categorie G1 dan betaalt u het tarief van de H-suite, boekt u een suite categorie F2 dan betaalt u het tarief van categorie G2, boekt u een suite categorie F1 dan betaalt u het tarief van de G1 Suite, boekt u een suite categorie E dan betaalt u het tarief van de suite categorie F2 of boekt u een suite categorie D dan betaalt u het tarief van de suite categorie F1.

Maximaal 45% KORTING op bepaalde afvaarten: De aanbieding is capaciteitsafhankelijk en is alleen van toepassing op nieuwe boekingen die zijn gemaakt als onderdeel van de Upgrade en Explore More-aanbieding. Gasten ontvangen maximaal 45% korting op het cruisetarief.

Tot US$ 500 tegoed aan boord: de aanbieding is capaciteitsafhankelijk en is alleen van toepassing op nieuwe boekingen die zijn gemaakt als onderdeel van de aanbieding Upgrade en Ontdek meer. Gasten ontvangen een tegoed van USD 250 aan boord per persoon, tot een maximum van USD 500 per suite, op geselecteerde Europese afvaarten in 2024. Tegoed aan boord is onder voorbehoud.

Gereduceerde aanbetaling van 7,5%** Verlaagde aanbetaling van 7,5% is alleen van toepassing op nieuwe boekingen die voor 30 april 2024 zijn gemaakt voor gasten die in Deluxe Window tot en met Master Suites (categorie MS-H) varen. Gereduceerde aanbetaling van 7,5% is niet van toepassing op Regent Suite (categorie RS)-gasten of gasten die geboekt hebben op reizen van 50+ nachten en gasten die afvaarten boeken voor het eerste seizoen van het nieuwe cruiseschip Seven Seas Grandeur™. De beschikbaarheid voor de Upgrade & Explore More-aanbieding is beperkt en er zijn beperkingen van toepassing - toepasselijke reizen kunnen op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden verwijderd. Voor een lijst met van toepassing zijnde reizen kunt u terecht op RSSC.com/Upgrade-Explore-More (klik op gouden button hieronder). 

Aanbiedingen zijn van toepassing op bepaalde suite categorieën en kunnen mogelijk niet worden gecombineerd met andere aanbiedingen en promoties. Informeer bij het reserveren naar de combineerbaarheid. Houd er rekening mee dat deze aanbiedingen op elk moment kunnen worden ingetrokken. Aanbiedingen zijn combineerbaar met speciale besparingen voor kinderen. Er zijn bepaalde beperkingen van toepassing. 

Vermeld 'ONTDEK MEER' op het moment van boeking.

Regent Seven Seas Cruises® behoudt zich het recht voor om fouten of weglatingen op elk moment te corrigeren. De volledige algemene voorwaarden zijn van toepassing, zie RSSC.com/legal

 

Terug naar CRUISE NIEUWS