21 mei 2024: Culinair Genot op de Oostelijke Middellandse Zee: Unieke cruise i.s.m. Restaurant Wingerd, Gault-Millau 15/20!

ATC Cruises, in samenwerking met het gerenommeerde restaurant Wingerd in Vorselaar, biedt een onvergetelijke culinaire ontdekkingsreis aan, die gastronomie- en wijnliefhebbers niet mogen missen.

Deze exclusieve 11-daagse cruise neemt je mee op een smaakvolle reis van Italië tot Israël, en laat je kennismaken met de meest verfijnde lokale specialiteiten, recepten en proeverijen langs de adembenemende oostelijke Middellandse Zee.

Het unieke culinaire excursieprogramma aan boord van de VISTA, Oceania Cruises, is samengesteld in samenwerking met de befaamde chef-kok Pieter Coomans en de wijnkenner-sommelier Jolien Laenen van Restaurant Wingerd in Vorselaar. Dit gastronomische avontuur belooft een waar festijn voor de zintuigen te worden.

Gasten kunnen deelnemen aan exclusieve uitstappen, boeiende kookdemonstraties, het ontrafelen van culinaire geheimen en nog veel meer. Bovendien krijg je aan boord van het schip de kans om je culinaire vaardigheden aan te scherpen in de kookstudio onder begeleiding van chef-kok Pieter Coomans.

Restaurant Wingerd: Waar Passie Inspiratie Wordt

Restaurant Wingerd in Vorselaar staat bekend om zijn toewijding aan het gebruik van streek- en seizoensproducten in hun keuken. Het restaurant biedt maandelijks suggesties aan, rekening houdend met de op dat moment beschikbare producten. In 2022 werd Wingerd bekroond met een indrukwekkende score van 15/20 (3 koksmutsen) door Gault & Millau.

Chef Pieter Coomans en zijn team nodigen gasten uit om te genieten van een menu waar eerlijke en pure ingrediënten in de schijnwerpers staan. Het restaurant hanteert een culinair verhaal dat niet kan worden gewijzigd of aangepast, maar staat wel open voor speciale dieetwensen of allergieën, zoals schaal- en schelpdieren of noten.

De aandacht voor kwaliteit en finesse strekt zich ook uit tot de drankenkaart van Restaurant Wingerd, die zorgvuldig is samengesteld om de gastronomische ervaring compleet te maken.

Voor meer informatie over Restaurant Wingerd, bezoek de website: restaurant-wingerd.be.

Deze culinaire cruise aan boord van de VISTA, Oceania Cruises, vertrekt op 21 mei 2024 en biedt:

  • onbeperkte wifi op twee apparaten,
  • gratis alcoholische dranken tijdens de maaltijden (inclusief een selectie van fijne wijnen en champagnes),
  • en boordkrediet dat kan worden gebruikt voor excursies, afhankelijk van de lengte van de cruise.

Optionele extra's zijn onder andere het exclusieve culinaire excursieprogramma in samenwerking met ATC Cruises en Restaurant Wingerd tegen een toeslag van € 895 per persoon, evenals vluchten en transfers (richtprijs € 599 per persoon).

Voor meer informatie over deze culinaire cruise en reserveringen, kunt u terecht bij ATC Cruises op Mechelsesteenweg 60, 2018 Antwerpen.

Terug naar GROEPSCRUISES