Dubai Deluxe Cruise, vertrek op 9 december 2024 

Deze mooie en zeer volledige deluxe reis combineert Dubai, waar we 3 luxueuze hotelnachten plannen voor de 11-daagse cruise, met andere Emiraten zoals FujairahSir Bani Yas en het magnifieke Abu Dhabi, maar ook de Golfstaten Bahrain en Qatar staan op het programma.

Naast de gekende hoogtepunten wordt het verrassend mooie en zeer gastvrije Oman zonder twijfel een onvergetelijk pluspunt, met de hoofdstad Muscat en het idylissche Khasab, zeg maar de Omaanse Fjorden.  

Aan boord van Riviera van Oceania Cruises. 

De Riviera, die haar eerste cruise in januari 2011 maakte, is uitgerust met diverse publieke ruimtes zoals het Bon Appétit Culinary Centre (de enige ‘kokschool’ ter zee waar je onderricht krijgt van meesterchefs), de Artist Loft waar getalenteerde artiesten u de kneepjes van de kunst leren, Barsitas waar je kan genieten van speciale koffies, gebak en culinaire verrassingen, Horizons voor een traditionele English High Tea, Martinis om mee te zingen aan de piano, de Marina Lounge waar ’s avonds musicals en cabaret opgevoerd worden, de Canyon Ranch Spa Club om je eens lekker te laten verwennen.
Overige faciliteiten zijn de casino in Monte Carlo-stijl, bibliotheek in Engelse stijl, groot verwarmd zwembad en 3 whirlpools.

Op culinair gebied word je aan boord van de Riviera echt verwend. In de Grand Dining Room geniet je tijdens het ontbijt, de lunch en het diner van verfijnde, Europees geïnspireerde, gerechten.  

Meer info: Go For Cruise